הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שבוע חיטוב בתכנית להעלאת מסה

galileo-galilei

משתמש מתחיל
41
5
נק' מוניטין:
12
41
5
שלום לכולם,

אני 1.87 שוקל 88.3 עם 12.5% שומן.

מזה חמישה שבועות שאני בתכנית להעלאת המסה ושומר על מאזן קלורי +500 ליום. (עד כה העלתי בתכנית 3 קילו בערך).

שבוע הבא יש לי מבחן גדול ואני אצטרך לקחת ריטלין כל השבוע. הריטלין מדכא לי את התאבון בטירוף ולכן אני חושש שלא אצליח לשמור על מאזן קולרי חיובי.

חשבתי אולי לעבור לתכנית של חיטוב לשבוע אחד (מאזן קלורי -400~) ואז להמשיך עם התכנית לעלייה במסה.

נשאלת השאלה האם בשבוע הזה אני אאבד את מסת השריר שהעליתי בתכנית או שמא אני אצליח לשמר על מסת השריר ולהוריד באחוזי שומן (זו למעשה המטרה).

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

בברכה,

גל.

שבוע אחד בכל מקרה לא יעשה הבדל משמעותי לא באיבוד שומן ולא באיבוד שריר (אלא אם אתה ממש תצום שבוע למשל). אם המבחן הזה מאוד חשוב ואם אתה חייב ריטלין אז תעשה מה שצריך בשביל להצליח. אם אתה הולך להתאמן בשבוע הזה אז אני מציע להישאר באותה תכנית, מקסימום אם תרגיש שאתה תשוש יותר בגלל חוסר אוכל אז תוריד קצת סטים/תרגילים, ואחרי אותו שבוע תחזור לאכול ולהתאמן כרגיל.

• פותח/ת השרשור
שבוע אחד בכל מקרה לא יעשה הבדל משמעותי לא באיבוד שומן ולא באיבוד שריר (אלא אם אתה ממש תצום שבוע למשל). אם המבחן הזה מאוד חשוב ואם אתה חייב ריטלין אז תעשה מה שצריך בשביל להצליח. אם אתה הולך להתאמן בשבוע הזה אז אני מציע להישאר באותה תכנית, מקסימום אם תרגיש שאתה תשוש יותר בגלל חוסר אוכל אז תוריד קצת סטים/תרגילים, ואחרי אותו שבוע תחזור לאכול ולהתאמן כרגיל.

כן אני מניח שזה הדבר ההגיוני והנכון לעשות.

תודה רבה!

אתה יכול להיות במאזן נטרלי . תקפיד על החלבון והשומן פחמימה אפשר לחפף קצת .
אם ממש שבוע עמוס שבוע מנוחה מאימונים מידי זה מצויין .

Back
למעלה תחתית