הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ארוחה אחרונה רק שומן וחלבון בתפריט מסה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
בתקופת החיטוב רוב הפחמימות שלי היו מחולקות בבוקר ביניים צהריים לפני ואחרי אימון ובארוחה ה6 לפני השינה רק חלבון עם טחינה או שקדים אגוזים בלי פחמימה ואם כן אז ירקות
אפשרי לעשות ככה גם במסה ?

לא הבנתי מה כתבת אבל אני מאמין שהתשובה היא שהערכים הסופיים של אותו יום זה מה שחשוב לא משנה החלוקה ביום.

• פותח/ת השרשור
ננסה לנסח קצר יותר
בחיטוב הפחמימה הייתי מחולקת בכל הארוחות חוץ מהארוחה שלפני השינה אכלתי שומן עם חלבון בלבד
הבנתי שלא הכי מומלץ בחיטוב
בכל מקרה אפשר לעשות ככה גם במסה ארוחה אחרונה בלי פחמימה רק שומן וחלבון ?
זה העיקרון.

וכן גם אני חושב שהכי חשוב הערכים הסופיים שזה התאחלס אבל לא מזיק לשאל להיות בטוח שעושים הכל קשורה

ננסה לנסח קצר יותר
בחיטוב הפחמימה הייתי מחולקת בכל הארוחות חוץ מהארוחה שלפני השינה אכלתי שומן עם חלבון בלבד
הבנתי שלא הכי מומלץ בחיטוב
בכל מקרה אפשר לעשות ככה גם במסה ארוחה אחרונה בלי פחמימה רק שומן וחלבון ?
זה העיקרון.

וכן גם אני חושב שהכי חשוב הערכים הסופיים שזה התאחלס אבל לא מזיק לשאל להיות בטוח שעושים הכל קשורה
הכל כשורה אין בעיה. 😃

דווקא לדעתי אם אתה בתכנית להעלאת מסה אז כדאי לך לאכול קצת פחמימה מורכבת לפני השינה כדי שהגוף לא ישאר "רעב" במהלך הלילה וימשיך לעבוד.

גם ככה המטרה היא לעלות במסה אז לדעתי עדיף לך שהגוף יהיה רווי בפחמימות מורכבות. כך בחשבון שהפחמימה חייבת להיות מורכבת (מדד גליקמי נמוך) כי אם תאכל פחמימה פשוטה לפני השינה, סביר להניח שהגוף לא יצטרך את כל הסוכרים בלילה ויאגור אותה כשומן.

• פותח/ת השרשור
אני בשלב נטרלי שעדין מעדיף עדין את רוב הפחמימות ביום יום ובמיוחד יותר לפני ואחרי אימון.
יבוא השלב שאני יאכל כמויות יותר גדולות של פחמימה ואני יעביר חלק לארוחה האחרונה שאני לא אתפוצץ מהכמות ולא תיהיה בררה
אבל בשלב זה הכי נח ככה .הפחמימות שלי בעיקר שיבולת קינואה כוסמת ובטטה ומקפיד כמה שיותר פחמימה מורכבת .בעבר אכלתי הרבה אורז ולחם אבל פחות מעדיף בגלל שזה פחות משביע ופחות ויטמינים ומינרלים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית