הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנץ': קל יותר עם הזמן או מלחמה מנטלית מתמשכת

Maor David

משתמש פעיל
597
109
נק' מוניטין:
962
597
109
ספייס באר שבע
אהלן חברים,

עשיתי היום בנץ' (סוף סוף שברתי את ה100kg והגעתי ל102.5) ועלתה לי שאלה בראש

עם הזמן, משקל מסויים ירגיש קל כמו משקל שהרגיש לך קל לפני שנה?

לצורך העניין 102.5 ירגיש לי כמו 80 בעוד תקופה מסויימת כשאני אגיע לבנץ' גבוה יותר
או שמדובר במלחמה מנטלית נטו ו102.5 ירגיש כמו 102.5 תמיד וזה תלוי בי להלחם בזה?

ההיגיון אומר לי שמערכת העצבים תסתגל ובעוד תקופה זה ירגיש קל יותר ממה שזה מרגיש עכשיו
רציתי אבל אישור למחשבה

מה דעתכם?

ככל שאתה עולה במשקלים המסת שריר שלך גדלה במידה ואתה אוכל טוב.
אז כן המשקל החדש היה לך יותר קל בעתיד כשתעלה במשקלים כי תהיה לך יותר מסת שריר לתמוך.

אהלן חברים,

עשיתי היום בנץ' (סוף סוף שברתי את ה100kg והגעתי ל102.5) ועלתה לי שאלה בראש

עם הזמן, משקל מסויים ירגיש קל כמו משקל שהרגיש לך קל לפני שנה?

לצורך העניין 102.5 ירגיש לי כמו 80 בעוד תקופה מסויימת כשאני אגיע לבנץ' גבוה יותר
או שמדובר במלחמה מנטלית נטו ו102.5 ירגיש כמו 102.5 תמיד וזה תלוי בי להלחם בזה?

ההיגיון אומר לי שמערכת העצבים תסתגל ובעוד תקופה זה ירגיש קל יותר ממה שזה מרגיש עכשיו
רציתי אבל אישור למחשבה

מה דעתכם?
לא יודע מה יהיה בעוד שנה (הנבואה לשוטים 😃) אבל בוודאי שירגיש קל יותר בהינתן ותתחזק.
יותר מכך, נסה לעלות בהדרגה לכיוון הסינגל ובחר לך משקל ביניים ל-6 חזרות. לאחר הסינגל חזור לאותו משקל ובצע שוב 6 חזרות (מנוחות מספקות) ותחוש בהבדל 😃

• פותח/ת השרשור
ככל שאתה עולה במשקלים המסת שריר שלך גדלה במידה ואתה אוכל טוב.
אז כן המשקל החדש היה לך יותר קל בעתיד כשתעלה במשקלים כי תהיה לך יותר מסת שריר לתמוך.

לא יודע מה יהיה בעוד שנה (הנבואה לשוטים 😃) אבל בוודאי שירגיש קל יותר בהינתן ותתחזק.
יותר מכך, נסה לעלות בהדרגה לכיוון הסינגל ובחר לך משקל ביניים ל-6 חזרות. לאחר הסינגל חזור לאותו משקל ובצע שוב 6 חזרות (מנוחות מספקות) ותחוש בהבדל 😃

הבנתי תודה 😃

השאלה היא אם הפיזיות בהכרח תנצח את המנטליות בהרגשה של קל / כבד?

זאת אומרת - כשאגיע ל140 בנץ' יהיה לי קל פיזית ללחוץ 100
אז בהכרח זה גם ירגיש יותר קל? או שעדיין הפן המנטלי יהיה חלק חשוב מהנושא?

זה כ"כ נכון. עם הסט של ה80% בחימום אני לא מתרומם בקלות, אבל כשאני חוזר אליו בבק-אוף-סט אני לא מרגיש את המשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית