עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא עולה במשקל ואתה תוסיף קלוריות אתה תעלה בשריר.ואם אני אוכל עוד פחמימות אני אעלה במסה של השריר או רק בשומן?
סביר להניח שמשהו בחישובים שלך לא תקין אם זה הכמות קלוריות שאתה שורף ביום למשלהיי אני התחלתי מסה לפני שבועיים,ואני לא עולה במשקל.אני אוכל את הכמות חלבון שאני צריך(אפילו יותר) אני אוכל מספיק שומן ומספיק פחמימות.מה אני צריך לאכול עו בשביל לעלות במסה?ואם אני אוכל עוד פחמימות אני אעלה במסה של השריר או רק בשומן?
אז אם אני אוכל יותר פחמימות(אורז,פסטה,שיבולת שועל....) אז אני אעלה גם בשריר וגם בשומן?וכמה קילו אני צריך לעלות בחודש?אם אתה אוכל מספיק מהכל אז אתה צריך לעלות בקלוריות יכול להיות שRMR שלך לדוגמא יותר גבוה ממה שאתה חושב או שאתה נוטה לפחות עלייה במשקל כמו שיש נטייה לעלייה במשקל ככה גם להפך.
תודה אני אבדוק
אם אתה לא עולה במשקל ואתה תוסיף קלוריות אתה תעלה בשריר.
אבל תמיד עולים בשומן במסה אין מה לעשות ככה הגוף שלנו עובד.
תודה,אני אבדוק ואתקןסביר להניח שמשהו בחישובים שלך לא תקין אם זה הכמות קלוריות שאתה שורף ביום למשל
אתה מחשיב את האימונים שאתה עושה? כמה אימונים אתה עושה בשבוע ? על כמה גרעון אתה עומד ?
אתה צריך להבין שעולים במשקל לא ממה שאתה אוכל אלה ממאזן קלורי.אז אם אני אוכל יותר פחמימות(אורז,פסטה,שיבולת שועל....) אז אני אעלה גם בשריר וגם בשומן?
חצי קילו שבשבוע נשמע לי סביר. אבל זה דיי אינדיבידואלי.וכמה קילו אני צריך לעלות בחודש?
תודה רבה:)אתה צריך להבין שעולים במשקל לא ממה שאתה אוכל אלה ממאזן קלורי.
אתה יכול להפוך גם לבטטה מדשא השאלה כמה אתה צריך לאכול.
חצי קילו שבשבוע נשמע לי סביר. אבל זה דיי אינדיבידואלי.