הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני התחלתי מסה לפני שבועיים,ואני לא עולה במשקל.אני אוכל את הכמות חלבון שאני צריך(אפילו יותר) אני אוכל מספיק שומן ומספיק פחמימות.מה אני צריך לאכול עו בשביל לעלות במסה?ואם אני אוכל עוד פחמימות אני אעלה במסה של השריר או רק בשומן?

אם אתה אוכל מספיק מהכל אז אתה צריך לעלות בקלוריות יכול להיות שRMR שלך לדוגמא יותר גבוה ממה שאתה חושב או שאתה נוטה לפחות עלייה במשקל כמו שיש נטייה לעלייה במשקל ככה גם להפך.
ואם אני אוכל עוד פחמימות אני אעלה במסה של השריר או רק בשומן?
אם אתה לא עולה במשקל ואתה תוסיף קלוריות אתה תעלה בשריר.
אבל תמיד עולים בשומן במסה אין מה לעשות ככה הגוף שלנו עובד.

היי אני התחלתי מסה לפני שבועיים,ואני לא עולה במשקל.אני אוכל את הכמות חלבון שאני צריך(אפילו יותר) אני אוכל מספיק שומן ומספיק פחמימות.מה אני צריך לאכול עו בשביל לעלות במסה?ואם אני אוכל עוד פחמימות אני אעלה במסה של השריר או רק בשומן?
סביר להניח שמשהו בחישובים שלך לא תקין אם זה הכמות קלוריות שאתה שורף ביום למשל
אתה מחשיב את האימונים שאתה עושה? כמה אימונים אתה עושה בשבוע ? על כמה גרעון אתה עומד ?

• פותח/ת השרשור
\
אם אתה אוכל מספיק מהכל אז אתה צריך לעלות בקלוריות יכול להיות שRMR שלך לדוגמא יותר גבוה ממה שאתה חושב או שאתה נוטה לפחות עלייה במשקל כמו שיש נטייה לעלייה במשקל ככה גם להפך.
תודה אני אבדוק
אם אתה לא עולה במשקל ואתה תוסיף קלוריות אתה תעלה בשריר.
אבל תמיד עולים בשומן במסה אין מה לעשות ככה הגוף שלנו עובד.
אז אם אני אוכל יותר פחמימות(אורז,פסטה,שיבולת שועל....) אז אני אעלה גם בשריר וגם בשומן?וכמה קילו אני צריך לעלות בחודש?
סביר להניח שמשהו בחישובים שלך לא תקין אם זה הכמות קלוריות שאתה שורף ביום למשל
אתה מחשיב את האימונים שאתה עושה? כמה אימונים אתה עושה בשבוע ? על כמה גרעון אתה עומד ?
תודה,אני אבדוק ואתקן

אז אם אני אוכל יותר פחמימות(אורז,פסטה,שיבולת שועל....) אז אני אעלה גם בשריר וגם בשומן?
אתה צריך להבין שעולים במשקל לא ממה שאתה אוכל אלה ממאזן קלורי.
אתה יכול להפוך גם לבטטה מדשא השאלה כמה אתה צריך לאכול.
וכמה קילו אני צריך לעלות בחודש?
חצי קילו שבשבוע נשמע לי סביר. אבל זה דיי אינדיבידואלי.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין שעולים במשקל לא ממה שאתה אוכל אלה ממאזן קלורי.
אתה יכול להפוך גם לבטטה מדשא השאלה כמה אתה צריך לאכול.

חצי קילו שבשבוע נשמע לי סביר. אבל זה דיי אינדיבידואלי.
תודה רבה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית