עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאהרי כל תרגיל שעושים (שהוא לא חימום) צריך להגיע לכשל?
לעצור לפניאז אם לא כשל
אז מה ??
מה? למה? מי אמר את זה?כי כל סט אמור להיגמר בכשל. לא כך?
ממש לא. תוכנית אימונים טובה היא כזאת שתאפשר לך להתקדם במשקלי עבודה בלי להכשל באימונים.תודה על התשובה 😃
אז רק כדי להבין. ללא כשל -שעושים את כל החזרות. אבל זה ברור. אז מתי לא עושים את כל החזרות.
כי כל סט אמור להיגמר בכשל. לא כך?
לא.כי ברור שעליי להיכשל בטווח מסויים של חזרות בכל סט.
זה דוגמה אחת, יש תכניות שאתה לא אמור אפילו להתקרב לכש[/QUOTE
סליחה על האיחור, מקווה שתוכל להמשיך לענות לי פה.
אז מתי אני לא אמור להיכשל ובכל זאת לעשות מספר מסוים של חזרות?
אני לא ממש יודע מה לענות לך מעבר למה ש BEAST AND CHEAT כתבסליחה על האיחור, מקווה שתוכל להמשיך לענות לי פה.
אז מתי אני לא אמור להיכשל ובכל זאת לעשות מספר מסוים של חזרות?
כשל כשמו כן הוא, כשל. זו לא המטרה. כל אימון יש לך משקל מטרה שאותו אתה אמור להרים למספר החזרות, בהתאם לתוכנית. אם התוכנית בנויה טוב - היא כוללת התקדמות, כלומר עלייה במשקלי העבודה. האינטרס שלך הוא לא להכשל, כי ככה אתה ממשיך להתקדם ולהתחזק.
בתוכנית אימונים טובה, אתה יודע מראש איזה משקל אתה צפוי להרים באימון ולכמה חזרות. בהתאם לתוצאות האימון, נקבעים המשקלים באימון הבא וכך הלאה.אוקי, אני פשוט אף פעם לא באתי לאימון במטרה להרים משקל מסויים. זה חדש לי. אני מכיר לבוא ולעשות תוכנית מסודרת עם חזרות וסטים ידועים מראש, אבל לא משקל מסויים. אני כן מכיר בהעלאת משקלי עבודה לאחר הסתגלות השריר למשקל הקיים או הקודם לו. זאת אומרת אני בא, אני מרים משקל כבד לי מספר פעמיים ומוסיף משקל כשזה כבר קל לי. מקווה שלא טעיתי במשהו. זה לא שאני לא מבין מה זה משקל עבודה, פשוט בלבל אותי המושג ''ללא כשל'' שגורם לי לחשוב שאני לא צריך להיכשל במספר חזרות מסויים.
זה נקרא לעשות פעילות גופנית, זה לא נקרא להתאמן.אוקי, אני פשוט אף פעם לא באתי לאימון במטרה להרים משקל מסויים. זה חדש לי. אני מכיר לבוא ולעשות תוכנית מסודרת עם חזרות וסטים ידועים מראש, אבל לא משקל מסויים. אני כן מכיר בהעלאת משקלי עבודה לאחר הסתגלות השריר למשקל הקיים או הקודם לו. זאת אומרת אני בא, אני מרים משקל כבד לי מספר פעמיים ומוסיף משקל כשזה כבר קל לי. מקווה שלא טעיתי במשהו. זה לא שאני לא מבין מה זה משקל עבודה, פשוט בלבל אותי המושג ''ללא כשל'' שגורם לי לחשוב שאני לא צריך להיכשל במספר חזרות מסויים.
לא.
לדוגמה, בתכנית מסויית אתה אמור לעשות 3 סטים של 5, אם הצלחת אתה מעלה משקל, אימון הבא אותו דבר. אם לא הצלחת 5 אז אתה לא מעלה, כשל זה לא המטרה. זה דוגמה אחת, יש תכניות שאתה לא אמור אפילו להתקרב לכשל
לא, איפה ראית את המילה "נכשל" במשפט של העלאת משקל? תיארתי מצב שהמתאמן עשה 3 סטים של 5 חזרות, הצליח את כל החזרות בכל סט, החזיר את המוט לאחר 5 חזרות בכל סט בלי להכשל, ואז אימון הבא מעלה משקל.אוקי, אז פה לפי דעתי אתה מתאר מצב שבו המתאמן נכשל אחרי 5 חזרות ולאחר מכן מעלה משקל עבודה. לא כך???