הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת מסה

• פותח/ת השרשור Ilan
  • פורסם בתאריך

Ilan

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
6
11
0
בהנחה שיש לי מגבלה על כמות הפחמימות שאני יכול להכניס לגוף (סכרת) ואני רוצה להעלות מסת שריר שלמיטב הבנתי אומרת בין היתר מאזן קלוריות חיובי, האם הכנסת קלוריות לגוף משומן וחלבונים היא נכונה ותעשה את העבודה?

כן, כל עוד תאכל מספיק קלוריות. גם יש כאלה שאומרים שתעלה אפילו יותר מסת שריר ביחס לשומן בהשוואה לדיאטה עשירה בפחמימות.

בהנחה שיש לי מגבלה על כמות הפחמימות שאני יכול להכניס לגוף (סכרת) ואני רוצה להעלות מסת שריר שלמיטב הבנתי אומרת בין היתר מאזן קלוריות חיובי, האם הכנסת קלוריות לגוף משומן וחלבונים היא נכונה ותעשה את העבודה?

אין לך אפשרות להזריק יותר אינסולין?

• פותח/ת השרשור
תודה למגיבים עד כה..
Madatov - אני מאוזן בסכרת בזכות כושר ותזונה - לא לוקח תרופות בכלל כולל הזרקת אינסולין.

קראתי את המאמרים ואני שואל, ,בימי ההעמסה אני לא יכול "לדחוף" פחמימות כפי שמומלץ.. מה הפיתרון בכל זאת (אם קיים כזה)?

דבר ראשון המאמר שיש באתר או מאד מצומצם תקרא את הספר, דבר שני בימי העמסה מספיק לאכול 150גרם פחמימות (זה משתנה מבן אדם לבן אדם) אבל יש אנשים 150גרם מספיק להם וגם זה יכול לקחת בין 12-48 שעות העמסה, ולא יומיים. אני לדוגמה שבוע שעבר עשיתי עמסה רק של 12 שעות כי ממש לא הרגשתי צורך ליותר, זה מאד אינדבידאולי כל הדיאטה הזאת, אתה צריך להתאים את זה לעצמך והכי חשוב לקרוא את הספר.✌️

תודה למגיבים עד כה..
Madatov - אני מאוזן בסכרת בזכות כושר ותזונה - לא לוקח תרופות בכלל כולל הזרקת אינסולין.

קראתי את המאמרים ואני שואל, ,בימי ההעמסה אני לא יכול "לדחוף" פחמימות כפי שמומלץ.. מה הפיתרון בכל זאת (אם קיים כזה)?
תאכל 150 גרם פחמימות ותצא למאזן קלורי חיובי (500 מעל הנטראלי אמור להספיק)
תשתדל לאכול את הפחמימות עם שומן/ שיהיו פחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך-בינוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית