הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה טונה

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
די נמאס מטונה רגילה מקופסא, יש למישהו מתכון טוב לטונה או סתם דרך טובה לאכול טונה 🙄

תודה לעוזרים :D

עם יש לך חצר,או שטח פתוח לידך טונה מעושנת זה אח,וניסיתי לטגן טונה במים וזה יוצא אחלה.

יש לי מתכון לקציצות טונה אבל זה מתאים לחיטוב 😃
תוכל לשדרג איך שתרצה...

מרטיבים פרוסת לחם מלא, סוחטים ומפוררים אותה לתוך קערה.
משקשקים 2 ביצים שלמות, מוסיפים קופסאת טונה, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה, פפריקה, כמון, מעט מלח ופלפל.
מערבבים הכל טוב טוב ביחד, עושים כדורים ומטגנים 😃

מטגנים בשמן,אבל משתמשים בטונה במים,ככה אתה גם שולט בכמות השמן,וגם יכול לבחור שמן יותר בריא

אה לטגן בשמן אני מכיר ויודע. לרגע חשבתי שמסטר שף השתלטו גם על האתר הזה : )

יש לי מתכון לקציצות טונה אבל זה מתאים לחיטוב 😃
תוכל לשדרג איך שתרצה...

מרטיבים פרוסת לחם מלא, סוחטים ומפוררים אותה לתוך קערה.
משקשקים 2 ביצים שלמות, מוסיפים קופסאת טונה, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה, פפריקה, כמון, מעט מלח ופלפל.
מערבבים הכל טוב טוב ביחד, עושים כדורים ומטגנים 😃
אני עושה משהו דומה בלי הלחם וגם יוצא מצויין.

הקציצות מחזיקות?
לא בדיוק, אבל אני גיליתי את השיטה כדי שכן יחזיקו.
פשוט מערבב את כל העיסה מהר, לוקח ישר כמות ליד שלי ומתחיל ללחוץ בעדינות ולהוציא את הנוזלים מהקציצה תוך כדי שאני יוצר ממנה צורה של קציצה.
לאט לאט הנוזלים יורדים ואני נשאר עם קציצה עדינה.
אני שם אותה על הקרש שעל הדרך סופג ממנה עוד נוזלים ואז מעביר למחבת בעדינות ובזריזות.
קצת עבודה, אבל אחרי פעמיים-שלוש לומדים וזה נהיה די קל.

הטיפ הכי טוב הוא לסחוט את הטונה עד כמה שאפשר בפחית ואז להעביר למסננת ולהמשיך את הסינון שם עד שאין אפילו טיפה אחת.

אני אוהב להעביר את הטונה לקערה, להוסיף טיפה מלח ופלפל ולערבב ואז להוסיף את הביצה, כי ככה אני מונע שיהיו גושים מעצבנים של טונה שיציקו בהמשך, ומפזר באופן שווה יותר את התיבול.

לא בדיוק, אבל אני גיליתי את השיטה כדי שכן יחזיקו.
פשוט מערבב את כל העיסה מהר, לוקח ישר כמות ליד שלי ומתחיל ללחוץ בעדינות ולהוציא את הנוזלים מהקציצה תוך כדי שאני יוצר ממנה צורה של קציצה.
לאט לאט הנוזלים יורדים ואני נשאר עם קציצה עדינה.
אני שם אותה על הקרש שעל הדרך סופג ממנה עוד נוזלים ואז מעביר למחבת בעדינות ובזריזות.
קצת עבודה, אבל אחרי פעמיים-שלוש לומדים וזה נהיה די קל.

הטיפ הכי טוב הוא לסחוט את הטונה עד כמה שאפשר בפחית ואז להעביר למסננת ולהמשיך את הסינון שם עד שאין אפילו טיפה אחת.

אני אוהב להעביר את הטונה לקערה, להוסיף טיפה מלח ופלפל ולערבב ואז להוסיף את הביצה, כי ככה אני מונע שיהיו גושים מעצבנים של טונה שיציקו בהמשך, ומפזר באופן שווה יותר את התיבול.

זה נשמע כמו הרבה עבודה לקציצה שתצא לך יבשה ממש בסופו של דבר חח

זה נשמע כמו הרבה עבודה לקציצה שתצא לך יבשה ממש בסופו של דבר חח
חח דווקא לא כל כך, אחרי פעם או פעמיים לומדים ומתרגלים.
החלק הכי חשוב זה למנוע כמה שיותר כניסה של נוזל אחר שהוא לא הביצה.

קח טונה שים קצת מיונז, קצת רוטב עגבניות (בארילה) קצת טבסקו , זה חביב.

Back
למעלה תחתית