הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב תחתון ,סיבה לדאגה ?

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
אז ככה :
היו לי מילואים לפני שבוע שלכל אורכם (4 ימים) ישנתי די הרבה בישיבה ,ויש לי הרבה בעיות עם ישיבה (לפני שנה הייתה לי תקופה של חודש שלא יכולתי לשבת ,כנראה כי נתפס לי עצב ,זה קורה לי הרבה כשאני יושב ) .
השבוע איזה אישיות מזדיינת בגלוטאוס מקסימוס שלו הפיל עלי מוט בחדר כשר , שפגע עם השפיץ שלו בגב התחתון שלי . והאימונים הכבדים (דדליפטים וסקוואטים בעיקר) שלאחריהם התחלתי להרגיש כאב גב תחתון .

אין לי שום בעיה להימחץ מתחת למשקל כבד למוות , זה מהפציעות אני מפחד נורא . קראתי מספיק סיפורי זוועה . בכל מקרה , יש לי להתחיל לדאוג ואיזה טיפול מונע אני יכול לעשות ? אני הולך לרופא השבוע כנראה ,יש משהו לעשות עד אז ?

יש לי בן גיי , האם זה יכול לעזור לכאבי גב תחתון ? (זה לא כאבים חזקים תאמת ,נראה לי זה פשוט רובם ממכה יבשה שקיבלתי מהמוט וDOMS מאימונים) .

תמרח איזה בן גיי או וולטרן , כל עוד זה לא כאב חד או כאב משתק אני לא חושב שיש לך מה לדאוג..
כנראה שבאמת נתפס לך השריר במילואים כאשר ישנת בצורה לא טובה.
במידה והכאב ממשיך או מתגבר כמובן שתלך לרופא...
תרגיש טוב

• פותח/ת השרשור
תמרח איזה בן גיי או וולטרן , כל עוד זה לא כאב חד או כאב משתק אני לא חושב שיש לך מה לדאוג..
כנראה שבאמת נתפס לך השריר במילואים כאשר ישנת בצורה לא טובה.
במידה והכאב ממשיך או מתגבר כמובן שתלך לרופא...
תרגיש טוב

וולטרן גם עוזר ? מעולה .

אתה יכול למלא בקבוק מים חמים ולהניח על המקום... זה גם מרפה שרירים תפוסים..

431650314881780408258no.jpg

ככה גם הפציעות שלי בגב התחתון התחילו. כשנפגש אני אראה לך דרכי ישיבה שיגרמו לכך שתשב בצורה משוחררת בלי להתפס וכמה תרגילי פיזיוטרפיה שעזרו לי.

כשנפגש אני אראה לך דרכי ישיבה שיגרמו לכך שתשב בצורה משוחררת בלי להתפס
אני אשמח שתראה לי גם (אם תזכור כי אני עלול לשכוח), בעיקרון אני לא מתלונן על כאבי גב אבל אני יושב הרבה מאוד (כמו רובנו) ואשמח לדרך טובה יותר לשבת.
השבוע איזה אישיות מזדיינת בגלוטאוס מקסימוס שלו הפיל עלי מוט בחדר כשר
מה? מי? איך זה קרה?

• פותח/ת השרשור
יש את הספסל מתפללים הזה ,שעושים שמה בייספסים,אז צריך לסגור שמה קליפסים כשאתה מוריד מצד אחד של המוט משקל ,אחרת המוט נופל הצידה .
קיצר ,אני עומד עושה דדליפטים,פתאום אני מרגיש כאב חד בגב . אני מסתובב ורואה את המוט על הרצפה ,עם 10 קילו לידו . איזה זין אחד הוריד 10 קילו מצד אחד והלך והמוט התהפל ונפל עם השפיץ על הגב .
אנשים אומרים לו "אחי כמעט הרגת פה את הבנאדם" , הוא אפילו לא מסתובב להסתכל ,כאילו כלום לא קרה ...
קיצר בנתיים אני עושה יוגה (וואלה ממש עוזר) , מורח בן גיי ומתפלל לאולהים שזה יעבור .

ככה גם הפציעות שלי בגב התחתון התחילו. כשנפגש אני אראה לך דרכי ישיבה שיגרמו לכך שתשב בצורה משוחררת בלי להתפס וכמה תרגילי פיזיוטרפיה שעזרו לי.
גם אני אשמח לזה אם יש לך אפשרות להעביר לי את המידע באופן כלשהו.
קיצר בנתיים אני עושה יוגה (וואלה ממש עוזר)
אפשר לדעת איזה תרגילים? לא יזיקו לי כמה מתיחות לגב.

• פותח/ת השרשור
גם אני אשמח לזה אם יש לך אפשרות להעביר לי את המידע באופן כלשהו.

אפשר לדעת איזה תרגילים? לא יזיקו לי כמה מתיחות לגב.

יש אפליקציה לאנדרואיד שנקראת daily yoga . אתה מוריד אותה ,לוחץ על start training ,ויש שמה daily yoga for back .יש שמה סרטונים והם מסבירים ממש טוב אנגלית מה צריך לעשות . מאוד עוזר אני חייב להגיד .משתמש באפליקציה כבר כמה שנים ברציפות , מאמין ביוגה מכל הלב .
מה שכן,שמתי לב שאני כבר לא קרוב להיות גמיש מכל האימוני היפרטרופיה (מכווץ לך את הצורה ) ,אני חושב שזה חשוב לעשות את זה לכל חלקי הגוף (למי יש זמן אבל ...) . בכל מקרה ,עוזר לכאבי הגב תחתון שנובעים מישיבה לקויה , הבעיה שאני כבר לא יודע אם זה רק מזה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית