הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחקיר ''תעשיית השרירים'' ביום רביעי

"תחקיר" גרוע... רופאים שמדברים שטויות... לא הצלחתי לזקק אפילו אמירה רלוונטית אחת מתוך ה"תחקיר".
כל מה שנאמר על שימוש בחומרים עמד על הסקאלה שבין קשקוש לשקר.
אפילו מירי רגב לא יכלה למשוך את השפל נמוך ממה שהוצג.
פסולת עיתונאית אמיתית 😆

כל הכבוד ל@Aminoshop שלא השתתפו בזבל תחקיר הזה.. ערכו את זה בצורה יוצאת דופן

אגב, סתם מסקרן אותי:
הם המשיכו ואמרו בלי הפסקה שאם לפני כמה שנים תופעת הסטרואידים האנבוליים הייתה טיפה בים, היום היא נפוצה מאוד בקרב מתאמנים ובפרט בני נוער. האם יש עדות סטטית או משהו לעניין הזה? או שמדובר בעוד אמרה בומבסטית כדי לנפח את הכתבה?

זאת מכת מדינה לא ידעת? הרי כל מקרי האלימות ששמעת עליהם קרו בגלל שאותם אנשים היו על סטרואידים והיה להם התקף פסיכוטי.
אולי הייתה להם "עייפות החומר" והם עברו מאימונים בחדר כושר למכות ברחוב.

עוד מישהו שם לב שהם תקעו שם מדי פעם את המנגינה מ127 שעות כשהוא חותך את היד? ידעתי שזה מוכר לי מאיפשהו!

אישית,צחקתי רוב הזמן שהם דיברו על סכנות הריצה וסכנת פיצוץ העצם בזמן בנץ, אבל דיברתי על זה עם ארוסתי,ויש לה נקודה טובה.
אנחנו אוהבים את התחום ויכולים (ורוצים) לראות סרטונים על טכניקה ומעניין אותנו משקל עבודה וכו' .
אדם רגיל שמגיע לחדר כושר, בדר"כ יש לו מטרה ברורה מאוד, להרזות או "להתחטב". לא מעניין אותו עכשיו איזה תרגילים מורכבים יש, וסרטוני טכניקה וכו, הוא רוצה שהמאמן יגיד לו בדיוק מה לעשות כדי להשיג את המטרה שלו, ונקודה אחת נכונה שהועלתה בכתבה היא שהמאמנים, לרוב, פשוט לא יודעים. בין אם זה טכניקה של תרגיל כלשהו או יעוץ בסיסי בתזונה.

עוד מישהו שם לב שהם תקעו שם מדי פעם את המנגינה מ127 שעות כשהוא חותך את היד? ידעתי שזה מוכר לי מאיפשהו!

ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח

המקש של האות ח' לא נתקע לי הפעם.

אישית,צחקתי רוב הזמן שהם דיברו על סכנות הריצה וסכנת פיצוץ העצם בזמן בנץ, אבל דיברתי על זה עם ארוסתי,ויש לה נקודה טובה.
אנחנו אוהבים את התחום ויכולים (ורוצים) לראות סרטונים על טכניקה ומעניין אותנו משקל עבודה וכו' .
אדם רגיל שמגיע לחדר כושר, בדר"כ יש לו מטרה ברורה מאוד, להרזות או "להתחטב". לא מעניין אותו עכשיו איזה תרגילים מורכבים יש, וסרטוני טכניקה וכו, הוא רוצה שהמאמן יגיד לו בדיוק מה לעשות כדי להשיג את המטרה שלו, ונקודה אחת נכונה שהועלתה בכתבה היא שהמאמנים, לרוב, פשוט לא יודעים. בין אם זה טכניקה של תרגיל כלשהו או יעוץ בסיסי בתזונה.

אז תבוא בטענות למדינה ול"בתי הספר" לא למאמנים.

גם למאמנים יש איזושהי אחריות להמשיך ללמוד ולהתעדכן גם אחרי שהם סיימו את הלימודים, הבעיה מתחילה כשהם חושבים שהם קיבלו את כל הידע שהם צריכים לקבל(עזבו שבדרך הם קיבלו 55 רק בשביל לעבור) ושאין להם יותר מה ללמוד והם באים עם המיינד סט הזה לחדרי הכושר.

אם אני לא טועה, המאמנים לומדים גם לגבי תזונה ואכן יש להם רקע מזערי בנושא. הם יכולים להגיד לך תאכל פסטרמה, תאכל טונה, קוטג' וכד'. כשזה מגיע לכמויות והתאמה לבנאדם אינדיווידואלית זה כבר משהו אחר.

ואיך זה קשור להסרת חלודה? כי זו התגובה שציטטת..

אם אתה מעוניין להתייחס לפאן הבריאותי -
גם מלחים דרושים לפעילות תקינה של הגוף..אבל עודף יוביל לנזק.
בהקשר של חומצה זרחתית- איך נדע מתי מדובר בעודף? מתי מדובר בכמויות שעלולות לגרום לנזק מצטבר לגוף? מישהו מצא נתון חד משמעי בכלל או שהכל בסימן שאלה?
אין לי כלכך זמן כרגע לנהל דיון ,אבל הפוספט האורגני שמשתחרר בתהליך פירוק הATP נמצא בחלקו בצורה החומצית שלו (שמכונה חומצה זרחתית מחוץ לביולוגיה). כלומר שמדובר באחד החומרים הנפוצים בגוף האדם.

לכתוב שהוא מזיק בגלל שהוא חומצי זה כמו לכתוב שחומצה אמינית מסוכנת כי היא חומצה. גם מיץ תפוזים חומצי.

לגבי ההשפעה שלו על העצמות ,הקשר שם הוא מורכב. אני זוכר שקראתי מתישהוא מאמר שטען שזה תלוי במינון ושהסידן שמשתחרר נקלט שוב אחר כך. מעניין לראות אם השתנה מאז משהו.

לא סתם מכנים אותה "תשקורת"

רק חבל על הנוער הרציני (כמו שיש כאן בפורום) שבעקבות הכתבה הוריו יעשו להם בעיות בתחום המשקולות בכלל ובהרשמה לחדש כושר בפרט.

אני לא מבין למה אתם מעצבנים...

פחות אנשים בראק ובבנץ פרס.. עדיף לכולנו

שזה לא מסתיים בהשמצה של משהו אחד אלא על תחום שלם.

זה כמו שעכשיו אני אעשה כתבה על רפואה ואשמיץ אותה במשך שעה. אתה לא באמת תעזוב את הרופא שלך ותוותר על בתי חולים.

אין לי כלכך זמן כרגע לנהל דיון ,אבל הפוספט האורגני שמשתחרר בתהליך פירוק הATP נמצא בחלקו בצורה החומצית שלו (שמכונה חומצה זרחתית מחוץ לביולוגיה). כלומר שמדובר באחד החומרים הנפוצים בגוף האדם.

לכתוב שהוא מזיק בגלל שהוא חומצי זה כמו לכתוב שחומצה אמינית מסוכנת כי היא חומצה. גם מיץ תפוזים חומצי.

לגבי ההשפעה שלו על העצמות ,הקשר שם הוא מורכב. אני זוכר שקראתי מתישהוא מאמר שטען שזה תלוי במינון ושהסידן שמשתחרר נקלט שוב אחר כך. מעניין לראות אם השתנה מאז משהו.
לא.. זה לא מה שאני טוענת. לקחת את התגובה שלי בנושא יעילות קולה בהסרת חלודה והשלכת אותה על נושא התזונה..
אם תחבר את התגובות שלי פה תבין שהכוונה שלי הייתה שאם מתייחסים למוצר כלשהו שמרכיב חלק בתזונה שלנו צריך לבחון את ההשפעות החיוביות שלו (למה הוא הכרחי לתזונה שלנו) לעומת הנזק. וכשבוחנים "נזק" צריך להתייחס גם לתמונה הכללית. מצב של חוסר בזרחן בתזונה המערבית הוא נדיר לעומת מצב של עודף זרחן (שכיח).
אדם שכבר מקבל עודף של זרחן בתזונה בגלל שהוא צורך הרבה מוצרי חלב ובשר וכו' - עוד תוספת של זרחן עלולה להזיק. וההשפעה היא לרוב לטווח הרחוק.. במיוחד אם אותו אדם גם לא מקבל מספיק סידן מהתזונה בהתאם.
גם אם לבן אדם יש חוסר בזרחן לא הייתי ממליצה לו לשתות קולה.. אם כבר אז מוצרי חלב שלפחות גם תורמים לך סידן.. כך שהיחס יותר מאוזן.
בנוסף, לחומצה זרחתית יש השפעה שלילית על שכבת האימייל בשיניים.

נערך לאחרונה:
ניתן להוריד את התוכנית מהקישור הבא:
https://goo.gl/FyPzOT
יש לצפות מנקודת זמן 00:33:40

העלתי גם קישור ל- YouTube שיותר ידידותי:

תודה על העלאה. לא בטוח אם זה רק אצלי אבל מדקה 50 הסאונד לא מסונכרן עם התמונה בסרטון ביוטיוב. הקובץ המצורף בקישור הראשון עובד בסדר. יש עוד קישור של זה שמסתובב ברשת
http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1141409

נערך לאחרונה:
ממתיקים מלאכותיים (סוכרלוז, אספרטם וכו') לא גרועים יותר מסוכר?
זה לא לגמרי ברור, וסביר שזה שונה אצל אנשים שונים.
לגבי ההשפעה שלו על העצמו
נדמה לי שקראתי אפילו תיאוריה לפיה זרחן דווקא עוזר לקליטת סידן דרך איזה מנגנון שכבר שכחתי
מי זאת הפרופסור למחלקת ספורט להדסה?
פרופ' נעמה קונסטנטיני, אחת מרופאות הספורט היותר מפורסמות בארץ (מתוך 2 בערך 😃)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית