הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האימון האידאלי לנפח ואסתטיקה

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
מהו האימון האידאלי שיגרום לנפח ואסתטיקה וגם ייחזק?

SS
crossfit
ab
fbw

תודה

מהו האימון האידאלי שיגרום לנפח ואסתטיקה וגם ייחזק?

SS
crossfit
ab
fbw

תודה
לפני שאתה בוחר תוכנית אימונים. על מנת להיות "גדול ואסתטי" אתה אמור להיות לפחות 10 קילו מעל המשקל שלך (לדוגמא 85 על גובה 175) ומקסימום 15 אחוז שומן.
עכשיו אתה צריך לבדוק איפה אתה נמצא ביחס לזה.
אם חסר לך משקל, השלב הראשון יהיה צבירת מסה ואז בהתאם לרמה שלך תבחר תוכנית לעלייה במסה.
אם הבעיה היא אחוזי שומן, תבחר תוכנית חיטוב
אם הבעיה היא גם וגם, תבחר איזה שהיא תוכנית FBW או AB במאזן קלורי סביר

קרוספיט זה תחום שונה לגמרי, יש לו הרבה יתרונות אבל אם אתה מכוון למטרה מסוימת זה פחות מתאים.

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם FBW עם טווח חזרות של 5-6 במורכבים /SS כשתגיע למשקלים סבירים תעבור לAB .
תתחיל עם FBW עם טווח חזרות של 5-6 במורכבים /SS כשתגיע למשקלים סבירים תעבור לAB .

לפני שאתה בוחר תוכנית אימונים. על מנת להיות "גדול ואסתטי" אתה אמור להיות לפחות 10 קילו מעל המשקל שלך (לדוגמא 85 על גובה 175) ומקסימום 15 אחוז שומן.
עכשיו אתה צריך לבדוק איפה אתה נמצא ביחס לזה.
אם חסר לך משקל, השלב הראשון יהיה צבירת מסה ואז בהתאם לרמה שלך תבחר תוכנית לעלייה במסה.
אם הבעיה היא אחוזי שומן, תבחר תוכנית חיטוב
אם הבעיה היא גם וגם, תבחר איזה שהיא תוכנית FBW או AB במאזן קלורי סביר

קרוספיט זה תחום שונה לגמרי, יש לו הרבה יתרונות אבל אם אתה מכוון למטרה מסוימת זה פחות מתאים.

אני בן 19 עוד חודש. חייל שמביא אוכל מהבית ומשתדל מאוד להקפיד.
שוקל 74 על 1.80. אני הייתי מתאמן בעברי קצת סטריט ווררקאוט קצת חדר כושר עכשיו אני בקרוספיט חודש וחצי, בקיצור לא מוצא את עצמי בהתאם למטרה לגוף יחסית מאסיבי ואסתטיקה חשובה לי מאוד.
מה שכןצגם המחלה שיש לי, קרוהן ה'פיעה עליי לרעה באיזה תקופה
אז ז עם איזה תוכנית מומלץ?

אני בן 19 עוד חודש. חייל שמביא אוכל מהבית ומשתדל מאוד להקפיד.
שוקל 74 על 1.80. אני הייתי מתאמן בעברי קצת סטריט ווררקאוט קצת חדר כושר עכשיו אני בקרוספיט חודש וחצי, בקיצור לא מוצא את עצמי בהתאם למטרה לגוף יחסית מאסיבי ואסתטיקה חשובה לי מאוד.
מה שכןצגם המחלה שיש לי, קרוהן ה'פיעה עליי לרעה באיזה תקופה
אז ז עם איזה תוכנית מומלץ?
במשקל והגובה שלך אני מנחש שבשביל גוף מסיבי אתה צריך לעלות במסת שריר. בשביל זה בגדול צריך שני דברים: תזונה מתאימה (פלוס קלורי ומספיק חלבון) ותכנית מתאימה, חייב את שניהם, התכנית הכי טובה בעולם לא תעלה אותך במסה בלי תזונה מתאימה למסה.
לגבי תכנית אני חושב שיתאים לך או FBW מבוססת על תרגילי בסיס או SS (שזה בעצם מין FBW/AB מבוססת על תרגילי בסיס)

• פותח/ת השרשור
במשקל והגובה שלך אני מנחש שבשביל גוף מסיבי אתה צריך לעלות במסת שריר. בשביל זה בגדול צריך שני דברים: תזונה מתאימה (פלוס קלורי ומספיק חלבון) ותכנית מתאימה, חייב את שניהם, התכנית הכי טובה בעולם לא תעלה אותך במסה בלי תזונה מתאימה למסה.
לגבי תכנית אני חושב שיתאים לך או FBW מבוססת על תרגילי בסיס או SS (שזה בעצם מין FBW/AB מבוססת על תרגילי בסיס)

תשמע כל המאמרים פה על תוכניות לא הכי מעודכנות לפי המידע שיש היום.

אני אשמח אם תוכל להביא לי תוכנית טובה, ותגיד איך התפריט הזה?https://www.lbs.co.il/threads/70131/#post-953918

תעשה ss עד שהסקוואט שלך יהיה פי 1.5 ממשקל גוף ,הבנץ לפחות במשקל גוף והדדליפט פי 2 משקל גוף .
משם תחליט אם אתה עדיין רוצה להמשיך להתחזק או ״לפרוש ״ לבילדינג, במידה שאתה מחליט לפרוש תעבור לab .

דרך אגב לא חייב ss כל תוכנית כוח אחרת שתוכל להתקדם בה שבועית טובה .

• פותח/ת השרשור
תעשה ss עד שהסקוואט שלך יהיה פי 1.5 ממשקל גוף ,הבנץ לפחות במשקל גוף והדדליפט פי 2 משקל גוף .
משם תחליט אם אתה עדיין רוצה להמשיך להתחזק או ״לפרוש ״ לבילדינג, במידה שאתה מחליט לפרוש תעבור לab .

דרך אגב לא חייב ss כל תוכנית כוח אחרת שתוכל להתקדם בה שבועית טובה .

SS תביא לנפח ואסתטיקה? זאת המטרה שלי...

וSS מורכב סה"כ רק מ4 תרגילים בסייסים לא?

סקווט - דדליפט - בנץ - ומילטרי פרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית