עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל הרוטציות ?כשריר עזר, כן.
איך אם לא תצליח למשוך?😉
כן.בכל הרוטציות ?
תודה על התגובה , וצ'ין אפס ומתח באחיזת פטישים (כפ היד מקביל זה לזה) זה עובד על אותם שרירים ?(יחס שווה)כן.
בצ'ין אפס המעורבות גדולה יותר.
זה לא נכון, הברכיאליס מחובר לעצם האולנה ולכן אינו מושפע ממנח כף היד, אי אפשר להפעיל אותו יותר או פחות באף מנח.בצ'ין אפס המעורבות גדולה יותר
אין פשוט מוערבות של הבייספס זה לא שהברכיאליס עובד חזק יותר.בפרונציה (כפות הידיים פונות קדימה) יש מעורבות רבה יותר של שרירי הברכיאליס
השוואה שנויה במחלוקת, הברכיאליס בעל המסה הגדולה כנגד הברכיורדיאליס במנח אופטימלי עם יתרון מכאני מובהק, לדעתי הברכיורדיאליס מנצח, אבל כמו שכתבתי די שנוי במחלוקת.באחיזה נייטרלית, מה שנקרא אחיזת פטיש, יש מעורבות רבה יותר של שריר הברכיאליס.
לשאלתך,כותרת וישר לעניין
המחסור הפחמימות כנראה דפק אותי יותר מידיי.....זה לא נכון, הברכיאליס מחובר לעצם האולנה ולכן אינו מושפע ממנח כף היד, אי אפשר להפעיל אותו יותר או פחות באף מנח.
כן גם אני תהיתי אולי התכוונת לבייספס והתבלבלת, אגב אתה כבר הרבה זמן בחיטוב מורן, שלא תהפך לשלד בסוף אנחנו צריכים אותך. 😃המחסור הפחמימות כנראה דפק אותי יותר מידיי.....
קראתי בייספס, ולא התייחסתי ספציפית לברכיאליס.
טוב שאתה כאן 😉
זהו, סיימתי 😃כן גם אני תהיתי אולי התכוונת לבייספס והתבלבלת, אגב אתה כבר הרבה זמן בחיטוב מורן, שלא תהפך לשלד בסוף אנחנו צריכים אותך. 😃
מעולה! אני מניח שאני לא מעודכן כי המתמטיקה לא משאירה לי זמן להכנס לפורום. האמת שאני הרבה בפתח תקווה כי חברה שלי גרה שם, אולי אני אבוא ביום של התחרות לעודד את חברי הפורום 😉זהו, סיימתי 😃
התחילה התכוננות לתחרות בדצמבר 🏋️😅
אני יותר מאשמח שתבוא לעודד! 👏מעולה! אני מניח שאני לא מעודכן כי המתמטיקה לא משאירה לי זמן להכנס לפורום. האמת שאני הרבה בפתח תקווה כי חברה שלי גרה שם, אולי אני אבוא ביום של התחרות לעודד את חברי הפורום 😉
אם ככה אני אבוא, נראה לי נדבר על זה בפרטי, קצת לא קשור לפוסט הייתי אומר 😃אני יותר מאשמח שתבוא לעודד! 👏
בפרונציה (כפות הידיים פונות קדימה) יש מעורבות רבה יותר של שרירי הברכיאליס (שנמצא מתחת לבייספס) והברכיוראדיאליס (החלק הבשרני של האמה, שנמצא מתחת למרפק בחלק העליון) מאשר הבייספס. בעיקר של הברכיוראדיאליס.
באחיזה נייטרלית, מה שנקרא אחיזת פטיש, יש מעורבות רבה יותר של שריר הברכיאליס.
וסופינציה (כפות הידיים פונות אליך, מה שנקרא במתח 'מתח בנות') יש מעורבות רבה יותר של הבייספס מאשר של השניים האחרים.
בסופו של דבר ההבדלים לא כל כך קריטיים, בעיקר בגלל שהמטרה שלך בתרגיל היא למזער את עבודת כופפי המרפק ולהפעיל בעיקר את שריר הרחב גבי. לחלק מהאנשים יהיה קל יותר לעשות את זה כאשר האגודל מעל המוט ולא תחתיו (Thumbless grip).
מה שכן, מומלץ בדרך כלל בפרונציה לאחוז יחסית רחב, מחוץ לרוחב כתפיים ובסופינציה לאחוז צר מרוחב כתפיים.
המחסור הפחמימות כנראה דפק אותי יותר מידיי.....
קראתי בייספס, ולא התייחסתי ספציפית לברכיאליס.
טוב שאתה כאן 😉
אחלה קיבלתי תשובה שרציתי תודה לכם 😃כן גם אני תהיתי אולי התכוונת לבייספס והתבלבלת, אגב אתה כבר הרבה זמן בחיטוב מורן, שלא תהפך לשלד בסוף אנחנו צריכים אותך. 😃
ואיך לא באת להרקולס?מעולה! אני מניח שאני לא מעודכן כי המתמטיקה לא משאירה לי זמן להכנס לפורום. האמת שאני הרבה בפתח תקווה כי חברה שלי גרה שם, אולי אני אבוא ביום של התחרות לעודד את חברי הפורום 😉
אני מניח שאתה מתכוון לחדר כושר, אני תמיד מתאמן במקום העבודה שלי, הכי נוח שם, אני לא מחכה לבנצ' או לסקוואט אף פעם, ויש לי דאמבלים עד 65 קילו, ככה שקשה לי להתאמן במקום אחר שככה נוח. 😃ואיך לא באת להרקולס?
במה אתה עובד שיש בו מכון כושר?😲אני מניח שאתה מתכוון לחדר כושר, אני תמיד מתאמן במקום העבודה שלי, הכי נוח שם, אני לא מחכה לבנצ' או לסקוואט אף פעם, ויש לי דאמבלים עד 65 קילו, ככה שקשה לי להתאמן במקום אחר שככה נוח. 😃
אני מאמן, אני עובד במכוןבמה אתה עובד שיש בו מכון כושר?😲
או שאתה עובד במכון כושר?