הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
אני מיתאמן כבר כמה זמן לא במשקולות באומניות לחימה(שעובדים שם גם על כושר טוב!!)
ואני לא ההשוה ילד נשנש בלי בשר אז חלטיטי שניא רוצה להוסיף עוד כצת מסה אז אני רוצה לעבוד על פיתוח מסה ,לא חיטוב אז שאלה שלי אזה תוכנית כדי לי? בעיקרון לדעתי להתחיל בתוכניות אימונים של מתחילים עדיף לא יש ר לקפוץ על משוה גבוה שלא היה פציעות או פיתוח לא טוב

1. תעבוד על השגיאות כתיב
2. כמה אתה מתאמן באומניות לחימה? מה אורך של אימון כזה? מה עושים באימון? אתה הולך לחדר כושר? מה הנתונים שלך?

• פותח/ת השרשור
1.יש לי בעיה עם הכתיב
שלוש שנייים מיאתמן 4 פעמיים(בעיקרון יש לי שני אימונים שזה הם לא כאלו קשים לעומד האחרים אז חשבתי לפני האימון לעשות אימון כושר(לפני שעתיים שלוש אפילו יותר האימון של אומניות לחימה הוא מאוחר) בשובע אימון שעה וחצי,טכניקה(שזה גם מאמן את הכושר כמו לקפוץ באיתה 360 מעילות),שכיבות סמיכה,קפיפות בטן,חיזוק רגליים
אין לי אפשרות לללכת למכון כושר אני בעיקרון רציתי לאיתמן בבית נתונים:גובה 71 נראלי כצת יותר(בטוח לא יותר מי 75) אממ משקל65+(לא 70 זה בטוח)

נערך לאחרונה:
בבית לא מתאמנים, בבית אוכלים וישנים.
אם אתה רציני תירשם למכון כושר, אם לא תשאר מה שאתה, אנחנו לא עוזרים כאן באימונים ביתיים כי הם פשוט לא עובדים.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה וצודק יש בזה משוה אז אוקיי נאי רוצה ללכת למכון כושר אז השאלה שאמרתי אתה יכול לענות לי ...ואם בואה נגיד יש לי אימון באומניתו לחימה(מתחיל ב7) אז אני יכול לעשותב אותו יום אימון כוושר?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית