ייעוץ פרס 90 בSS ? ובכללי שאלות על SS

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
אהלן החלטתי שאני מתחיל SS בזמן הקרוב, רציתי לשאול אם הפרס שלי היה 40 באימונים חובבניים (כלומר שלא באמת ידעתי מה אני עושה ) יש סיכוי שאני אגיע בפרס ל90 ק"ג או שזה יישאר בגדר חלום ( לפחות בSS? )
ועוד משהו, עד כמה משקל אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים? הייתי עושה 40 בנץ בשביל הטכניקה והטכניקה שלי טובה מאוד לדעתי ו40 זה קל, דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל אני עשיתי 80 בערך גם באימונים חובבניים וסקוואט לא היה לי כלוב (מתאמן בבית) אז המקסימום שעשיתי זה 40 ק"ג ולא היה קשה
משקל 82, אז עד כמה בערך אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים ?

הסיכוי לכך הוא מאוד קלוש. גם היותר פריקים בפורום לא הגיעו ל-90 ק"ג פרס ב-SS, ולרוב גם לא איזה 3-4 תכניות אח"כ. להערכתי אין בפורום יותר
מ-20-25 אנשים שיש להם פרס 80 וצפונה לסינגל, שלא לדבר על חמישיות.

קשה לענות על השאלה מבלי להכיר את הגנטיקה ואת הרמה.. בגדול, אני לא חושב שזה ריאלי להגיע לפרס של 90 ל 3x5 ב SS אבל גם לא הייתי מתעסק בזה, תמיד תוכל לעבוד בתוכניות שונות לאחר מכן שיוכלו לשפר את הפרס.
תתחיל להתאמן ויהיה בסדר 😃

הסיכוי לכך הוא מאוד קלוש. גם היותר פריקים בפורום לא הגיעו ל-90 ק"ג פרס ב-SS, ולרוב גם לא איזה 3-4 תכניות אח"כ. להערכתי אין בפורום יותר
מ-20-25 אנשים שיש להם פרס 80 וצפונה לסינגל, שלא לדבר על חמישיות.

על סמך מה ההערכות המספריות האלו?
זורקים פה מספרים באוויר כאילו מכירים את כל חברי הפורום או לחילופין את פותח הפוסט ויודעים בוודאות שפרס 90 ק"ג לא יהיה לו.

זורקים פה מספרים באוויר כאילו מכירים את כל חברי הפורום או לחילופין את פותח הפוסט ויודעים בוודאות שפרס 90 ק"ג לא יהיה לו.
פרס 90 לסינגל לפי הטבלאות זאת רמה מאוד מתקדמת של מתאמן.
תסתכל לפי הטבלה הזאת
http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/PressStandardsKg.html

לפי הלוגים.

ממתי כמה אתה מרים קובע איזה רמה של מתאמן אתה?

נ.ב אני לפי הטבלה הזו בסוף SS הייתי נחשב מתאמן Elite, נו באמת...
תסכים איתי שיש אנשים שחזקים יותר ובעלי מבנה גנטי טוב יותר מאחרים ולכן עבורם הטבלה באמת לא מדד..
אבל כממוצע?

יש לי חבר שכמעט ולא מתאמן, ולאחר 3 שבועות ב SS הגיע ל 3x5 של 110, ללא קושי מסויים. (בבנצ')
וחבר אחר שהתקשה בערך פי 3 יותר ממנו.. אותו גיל+נתונים יבשים.

אתה בטוח שהסתכלת על הטבלה בקילו ולא בפאונדים?
לפי הטבלה למתאמן במשקל 75 יהיה, טוטאל 580. סקווט 202, דדליפט 230, בנץ' 145
אם אלה המשקלים שלך אתה בהחלט עילית

אתה בטוח שהסתכלת על הטבלה בקילו ולא בפאונדים?
לפי הטבלה למתאמן במשקל 75 יהיה, טוטאל 580. סקווט 202, דדליפט 230, בנץ' 145
אם אלה המשקלים שלך אתה בהחלט עילית
שלחת טבלה שמדברת על פרס, למי אכפת משאר ההרמות במקרה הזה?

זה תלוי בגנטיקה+משקל גוף.
אני יכול הלגיד לך שאני הגעתי לפרס 78 ל3 סטים של חמישיות, על משקל גוף 78...
אבל אני לא שמעתי על מישהו שסיים SS עם 90.

ועוד דבר, אני נחשב דיי טוב בפרס.

חחחחחח קודם תגיע לבנץ 90 לפני שאתה חושב על משקל כזה מטורף בפרס

יש סטנדרטים של כוח בין רמות של מתאמנים, זה כמובן הערכות אבל זה הערכות טובות.

אגב אני חייב לציין שהצלחת להצחיק אותי, אם אתה חושב שאתה רמה עילית, בלי לזלזל בך כמובן, אבל קצת פרופורציות.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאתה מתחיל SS כבר שנה וחצי.
לא ממש מצחיק, ברגע שהכלוב יהיה מוכן אני מתחיל. הכלוב הגיע אבל הוא עקום ( מי שבנה את זה עשה את זה עקום) ואנחנו מחזירים את זה לתיקון. בכל מקרה אתה גם לא יכול לדבר על SS כי אתה גם לא ממש עשית SS או כל תכנית אחרת

לא ממש מצחיק, ברגע שהכלוב יהיה מוכן אני מתחיל. הכלוב הגיע אבל הוא עקום ( מי שבנה את זה עשה את זה עקום) ואנחנו מחזירים את זה לתיקון. בכל מקרה אתה גם לא יכול לדבר על SS כי אתה גם לא ממש עשית SS או כל תכנית אחרת
לפי ההגיון הזה אתה לא יכול לדבר על פרס 90 כי אף פעם לא עשית פרס 90 או כל דבר אחר עם 90

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית