חחחח מילה היה חם רצחח הלכת באצמעלא בקשר עם אף אחד כמעט כי יצאתי מהקבוצה אבל עזוב שטויות תבוא
דצמבר זה התחרות היותר מעניינת (יולי היה דוחה)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח מילה היה חם רצחח הלכת באצמעלא בקשר עם אף אחד כמעט כי יצאתי מהקבוצה אבל עזוב שטויות תבוא
הייתי כל כל מסריח שהרגשתי רע שאני מחוץ לבית כברחחחח מילה היה חם רצחח הלכת באצמע
ככה נטשת אותי ... ברור שאבוא,בין אם הקבוצה באה ובין אם לא,פשוט יהיה נחמד יותר לשבת איתכם שם ...לא בקשר עם אף אחד כמעט כי יצאתי מהקבוצה אבל עזוב שטויות תבוא
אז הפעם נראה אותך !ברור ידידי, כל תחרות בא
למה אינך מתחרה?ברור ידידי, כל תחרות בא
חלש1למה אינך מתחרה?
עדכון קצרצר וחשוב.
משקלי עבודה בgvt.
בנץ 75 10*10 עם סופר סט מתח רחב בתוספת משקל.
סקוואט 112.5 10*10 עם סופר סט מקבילים בתוספת משקל
זה בעיקרון התרגילים שאני בודק בהם משקל.
עוד שבועיים מסיים סבב ראשון ואחרון של GVT ואני חוזר להרים כבד.כואב לי כבר לא לראות 4 פלטות סקוואט...
או 2 וחצי פלטות בנץ,פשוט כואב!
בסוף הוא לא בא ישלו משו חשוב מחרדורלה אתה בא מחר?
הרבה זמן עבר מהעדכון האחרון,קצת יותר מדי !
חוזר לעדכן.
יצאתי מGVT לפני שלוש שבועות בערך,התחלתי להתאמן כבד,ונהייתי חולה,דלקת גרון לא כיף!
הייתי חולה שבוע וחצי,רק אתמול היה לי אימון ראשון אחרי המחלה.
בינתיים מתלבט,כנראה מה שאלך עליו זה טקסס,כרגע חושב לעלות ל4 אימונים בשבוע,במקום ראשון נפח שלישי התאוששות חמישי עצימות,מוסיף יום שני (הכי רחוק מחמישי) אימון בילדינג.
כמובן שאצטרך להעלות את הכמויות אוכל,ושינה וזה מה שאעשה.
אתחיל את זה משבוע הבא,אעדכן איך יילך!
בינתיים משקלי מקסימום:
בנץ 125*1
דד 220*1
סקוואט 190*1 (ללא רצועות)
כנראה שאשתתף בתחרות באפריל (לא רוצה לפתוח תפה,לא השתתפתי בדצמבר ומתבאס על עצמי רצח)
המשקלים שארצה לבוא איתם לשם כנראה יהיו
בנץ 130~135 סינגל עם פאוס
דד 235+ סינגל
סקוואט לעבור ת210 (אמרו לי אפריל עם רצועות,הגיוני ביותר)
חוזר לעצמי לאט לאט,אין הרבה מנוחה בגלל התוספת הקטנה שלי של יום שני אבל מה אעשה ... חייב את זה לנפש!
לא בטוח כי הוא לא עבד כבד הרבה זמן דווקאסביר להניח שכבר עכשיו יש לך סקוואט כזה עם רצועות.
אנסה את מזלי אחרי כמה זמן בטקסס,נראה איך יילך לי ההתקדמות ולחזור להרים כבד.לא בטוח כי הוא לא עבד כבד הרבה זמן דווקא
נחבי,אני בא באפריל לתת לך בראש!תתחרה באפריל יא הומו חלש.
עוקב1
מקווה שכן,אבל אנסה כמה זמן בכוח להרים קצת כבד ואז אחזור לסינגלסביר להניח שכבר עכשיו יש לך סקוואט כזה עם רצועות.
פחות דיבורים יותר מעשיםלמרות שמוזר לי לרשום את זה אחרי שאמרתי את אותו הדבר בדצמבר...
אכן זה מה שיקרה.פחות דיבורים יותר מעשים
מאסיביבילדינג לעדדדדדדדדדדדדדדדד
עדכון אימון נפח.
אחרי שחזרתי למתכונת טקסס,יש הרבה שמחה,משלב ימי שני אימוני בילדינג לנפש.עשיתי ריסט קצרצר למשקלים כי בכל זאת לא עבדתי כבד הרבה זמן.
סקוואט 130 5*5
בנץ 100 5*5
מתח עם תוספת משקל 5*5
היה קליל האימון,הרגשה טובה לבוא לאימון עם מטרה מסוימת ולא מה שבאלי לעשות באותי הרגע זורם,חוזר להרים משקלים כבדים!!
עדכון עצימות אחרון. (כמה שהתגעגעתי לרשום את זה!)
סקוואט עם רצועות 160 3*3
בנץ 110 3*3
דד 160 3*3