הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

MrSexyPizza

משתמש מתחיל
7
4
נק' מוניטין:
4
7
4
שלום לכולם, זה הפוסט הראשון שלי כאן 😃
לא מזמן עברתי לדדליפט רגיל מסומו (הפסקתי להתקדם בסומו ואני בכללי רוצה לקחת קצת הפסקה ולחזור לדדליפט רגיל)
הסרטון שמצורף הוא דדליפט של 8 חזרות, המשקל היה יחסית קל (105 קילו) כרגע בשבוע הראשון של התוכנית של קנדיטו(סייקל שני שלה).
אשמח לעזרה והצעות לשיפור הטכניקה. (המקס בסומו היה 170 קילו, המקס ברגיל היה 150 שבדקתי)
הבלוקים הם כי הפלטות שלנו הן לא בגובה אולימפי, וזה בדיוק התוספת שצריך כדי שהן יהיהו בגובה של פלטות של אליאקו.
תודה מראש!

היי אביאור,
אתה מתחיל עם כתפיים רחוקות מדי מעבר למוט מה שיוצר מיקום אגן לא נכון. בנוסף אתה תולש את המוט וזה ממש לא מוצא חן בעיניי.
סך הכל לא נורא מדי.
ממליץ לצפות בסירטון deadlift is not a pull של ריצ'אר האורטון.

• פותח/ת השרשור
היי אביאור,
אתה מתחיל עם כתפיים רחוקות מדי מעבר למוט מה שיוצר מיקום אגן לא נכון. בנוסף אתה תולש את המוט וזה ממש לא מוצא חן בעיניי.
סך הכל לא נורא מדי.
אז בעצם לשבת יותר אחורה בהתחלה? (ולהיות יותר זקוף כתוצאה מכך) בקשר לתלישה של המוט אתה צודק, אני לא רגיל למשוך את ה"slack" מהמוט ואני צריך לעבוד על זה.
בקשר לזה שדדליפט זה לא משיכה אלא דחיפה, כבר ראיתי את הסרטון, נשאר רק להפנים אותו.
תודה רבה!

אז בעצם לשבת יותר אחורה בהתחלה? (ולהיות יותר זקוף כתוצאה מכך) בקשר לתלישה של המוט אתה צודק, אני לא רגיל למשוך את ה"slack" מהמוט ואני צריך לעבוד על זה.
בקשר לזה שדדליפט זה לא משיכה אלא דחיפה, כבר ראיתי את הסרטון, נשאר רק להפנים אותו.
תודה רבה!
טיפה יותר אחורה, שהמוט יהיה בדיוק מתחת לשכמות.

היי אביאור,
סך הכל לא נורא מדי.
I have to agree that it's a nice vidoe, tho he mentions that the shins r supposed to be vertical in a deadlift, which makes it a SLDL and shoudn't really be listened to.
Rest of the video is great tho.
(thought it could be a good idea to mention so the OP doesn't suddenly start doing SLDL isntead)

EDIT: I might be thinking of another instructional video by Richard Hawthorne

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית