ייעוץ HMB וקריאטין בתקופת מסה

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
יש לי קריאטין וHMB וחשבתי לשלב אותם ביחד בתקופת המסה שלי(שמעתי שזה שילוב טוב)
אבל הבנתי שHMB אולי יותר אפקטיבי בחיטוב?זה נכון?אולי עדיף רק קריאטין זאת הכוונה שלי

בהתחשב במקור, יש לך מושג כלשהו לגבי איכות המוצר (חומרי גלם, תהליכי יצור, תקנים וכד')?

האמת שלא.

אבל יש עליהם לא מעט מידע באינטרנט.

יכול להיות שהמחיר הנמוך באמת משקף תוספים באיכות ירודה, אך ככל שמדובר בקריאטין ובHMB, אז או שזה זה או שזה לא זה, ואם זה זה אז זה בסדר 😃

ככל שמדובר בקריאטין ובHMB, אז או שזה זה או שזה לא זה, ואם זה זה אז זה בסדר
כן, הבעיה היא שלא תמיד קל לדעת אם זה רק זה.
אני לא הייתי נוטל תוספים של חברה פולנית לא מוכרת (בניגוד לך, לא הצלחתי למצוא מידע רציני באינטרנט. לא הצלחתי אפילו לשכנע את אתר הבית שלהם לדבר איתי אנגלית), אבל ברור שזה לא מחייב אותך או כל אחד אחר.

כן, הבעיה היא שלא תמיד קל לדעת אם זה רק זה.
אני לא הייתי נוטל תוספים של חברה פולנית לא מוכרת (בניגוד לך, לא הצלחתי למצוא מידע רציני באינטרנט. לא הצלחתי אפילו לשכנע את אתר הבית שלהם לדבר איתי אנגלית), אבל ברור שזה לא מחייב אותך או כל אחד אחר.

אני מכבד את זה; אבל קשה לי להאמין שהחברה הזאת היא סקמרית שמוכרת קמח וקוראת לו HMB או כל תוסף אחר לצורך העניין.

לעניין האיכות של התוסף, יכול להיות שאתה צודק והוא פחות טהור מחברות מוכרות יותר ויקרות יותר, אבל אני מאמין שההבדל בין חומר איכותי לחומר פחות איכותי הוא לא עולה על עשרה אחוזי תפוקה במקסימום.

רוצה לומר, מעדיף לשלם שליש מחיר ולקבל תוסף סביר שיתן 80-90% תפוקה מאשר לשלם פי 3 על 100%.

לעניין "רק זה", באופן אישי אני פחות חושש מחומרים לא רצויים בתוך אבקות שנוצרו בתנאי מעבדה, כאשר באופן יומיומי כל אדם צורך כמויות אדירות של זבל מתועש שמיוצר במפעלים במזרח.

בכל אופן, אני מאמין שבימים הקרובים אקבל את הקריאטין שהזמנתי מהם. קריאטין אני צורך כבר שנים והחלפתי לא מעט חברות במרוצת השנים כך שאדע להבחין האם מדובר בחומר איכותי או בזבל של ממש. אני מניח שאיכות הקריאטין תשקף את איכות החומרים של החברה באופן כללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית