הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירדתי 1.3 בשבוע

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
אני בחיטוב.
עובד עבודה פיזית 10 שעות ועושה אימונים השבוע פחות בגלל שמתחיל כאבים ברגליים אז עושה אימוני כוח.
זה ממש מוגזם?
אני בלי תפריט אני אוכל מתי שאני רעב לא מתעלל בעצמי אני לא אוכל קבוע משו אבל משתדל לאכול אוכל בריא אבל הבעיה שדווקה השבוע הזה אכלתי שווארמה פיצה ואכלתי שטויות ואכלתי גם בריא אז אם לא הייתי אוכל שטויות מה היה קורה.

• פותח/ת השרשור
זאת לא דרך לחטב..
ממליץ לך בחום לקרוא בפורטל (לחץ על מאמרים למעלה) ולהיכנס למדריכים של חיטוב.. יכול רק לעזור לך.
אני יכול לבנות תפריט אבל אני יודע שלא אעמוד בזה כי זה משגע כל הזמן לאכול אותו דבר.

למה זאת לא הדרך? אי אפשר לחטב בלי תפריט???
אם אתה לא יודע כמה אתה אוכל, אתה לא יודע אם אתה בגרעון או בעודף קלוריות.
אני אישית בלי תפריט (במסה), אבל אני יודע שאם לא אעקוב לראות שאכלתי מספיק אני פשוט אהיה בגרעון כי אני לא רעב כמעט...

התזונה בתחום הזה לא קשורה "ללאכול בריא", זה ללאכול נכון. צריך לאכול בכמויות הנכונות.
אוכל "בריא" זה לא מה שיגרום לך להתחזק\להתחטב.

נערך לאחרונה:
אם אתה לא יודע כמה אתה אוכל, אתה לא יודע אם אתה בגרעון או בעודף קלוריות.
אני אישית אמנם בלי תפריט (במסה), אבל אני יודע שאם לא אעקוב לראות שאכלתי מספיק אני פשוט אהיה בגרעון כי אני לא רעב כמעט...

התזונה בתחום הזה לא קשורה "ללאכול בריא", זה ללאכול נכון. צריך לאכול בכמויות הנכונות.
אוכל "בריא" זה לא מה שיגרום לך להתחזק\להתחטב.

אני מכיר כמה אנשים שירדו בלי לדעת כמה הם אוכלים ופשוט אכלו פחות או סוגים שונים של אוכל...כנראה שהם לא באמת ירדו אבל לפי הטענה שלך

אני מכיר כמה אנשים שירדו בלי לדעת כמה הם אוכלים ופשוט אכלו פחות או סוגים שונים של אוכל...כנראה שהם לא באמת ירדו אבל לפי הטענה שלך
אמרתי שאי אפשר לרדת? אמרתי שאי אפשר להיות בטוח אם אתה בגרעון או בעודף.
תקרא טוב לפני שאתה מגיב שטויות.

בגלל שרוב היום שלי לא צמוד למטבח או מלווה במקום עבודה עם מקרר, פשוט רושם לי בפלאפון מה אכלתי לאורך היום,כמויות ובדיוק מאכלים
לכמויות תקנה משקל מטבח ,כשאני מגיע הביתה אני מזין את הנתונים במחשבון קלוריות של גולינגו , רואה מה חסר ואם חסר בכלל,
כמובן דואג לא להגזים ולהגיע למצב שאני מגיע לערב ללא קלריות בכלל.לי זה עובד מעולה ושומר על גיוון ונוחות,מבחינתי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לגוון במאכלים, אין חוק שאומר שצריך לאכול את אותו הדבר.
אני הייתי 91.5 קילו ירדתי ל75.6 ועוד שעבוע יהיה שאני מתאמן 4 חודשים אני 1.77 אני לא עושה תפריט.
אני רוצה לבנות תפריט לפי ערכים של חלבון קלוריות שומן ועוד שיהיה טוב כי אני יודע שיכולים לרדת טוב בלי תפריט אבל אפשר לרדת בהרבה יותר טוב עם תפריט.
אני לא יודע אם מישו יוכל לעזור לי אני קראתי פעם ואני יודע מה לעשות בערך אבל זה יהיה לי קשה גם אני דיסלקט אני צריך הסבר.
יש מישו שיוכל לעזור לי לבנות תפריט?
אני גם עובד פיזי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית