עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשהגב זז קדימה בעלייה לא?אגב איזה גוד מורנינג בראש שלך אתה רואה
צודק אחי אני איתך באותו ראש, אני לא בקטע של להיות בילדר או משהו, אבל אני במילא רואה את עצמי מחטב עם איזה טקסס או לינארית אחרי התוכנית (לא רוצה להיות שמן עוד פעם חח). אז לפחות שתהיה לי קצת מסה בידיים לפני שאני מחטב. אם אני מוריד את הכפיפה והפשיטת מרפקים זה עדיין מחרבן אותה? מקבילים רציתי להוסיף בכל מקרה כדי לשפר לחיצות וראיתי שגם מומלץ להוסיף לאימון עם המתח חתירה.די, SS לא אמורה לתת לך פרופורציה. אל תחרבן אותה, סבול חודשיים 3 ואז תפמפם
זה גוד מורנינג:
![]()
לא זה
![]()
(הכל בסדר.. אל תדאג. ככה אמור להראות LB SQUAT. אגב, תעבוד על היפדרייב)
זה מהיום, נתתי פה יותר דגש על היפ דרייב אבל אושר אמר לי שמיקמתי את המוט נמוך מדי. מה אתה אומר?
איזה אושר?
וכן המוט באמת ממש נמוך
אני ממליץ לך לפחות בהתחלה לשים בהתחלה את המוט על הטרפזים (אתה עדיין לא מוציא אותו) לגרור אותו על הגב עד שאתה מרגיש שזה יציב ואז להוציא..
ככה אני עושה לפחות וזה עזר לי
איפה אתה גר? חח ואיך אתה מכיר אותו (מכיר אני כן מבין איך אבל אישית)אושר סופטי
ואין בעיה אני אצלם באימון הבא ואעלה לפה
איפה אתה גר?אושר סופטי
ואין בעיה אני אצלם באימון הבא ואעלה לפה
איפה אתה גר?
אני ממודיעין, מצאתי אותו בפייסבוק. באתי עד להרקולס בשביל שייתן לי קצת אימונים אישיים חחאיפה אתה גר? חח ואיך אתה מכיר אותו (מכיר אני כן מבין איך אבל אישית)
וואלה? תודיע לנו פעם הבאה כשתגיע, נשמח להכיר אותךאני ממודיעין, מצאתי אותו בפייסבוק. באתי עד להרקולס בשביל שייתן לי קצת אימונים אישיים חח
אה.. מגניב. אני וחיים מתאמנים בהרקולס.. אם אתה מתישהו בא לשמה תודיע 😃אני ממודיעין, מצאתי אותו בפייסבוק. באתי עד להרקולס בשביל שייתן לי קצת אימונים אישיים חח
התכוונתי על השכמות, לא טרפזים.
וואלה? תודיע לנו פעם הבאה כשתגיע, נשמח להכיר אותך
אה.. מגניב. אני וחיים מתאמנים בהרקולס.. אם אתה מתישהו בא לשמה תודיע 😃
מתי היית שם?
מוזר שלא ראיתי אותך חחהייתי לפני חודש - חודש וחצי. לקחתי 2 אימונים. אולי אני אבוא שוב כשאהיה מוכן ללמוד את הפאוורקלין 😃
אין בעיהמוזר שלא ראיתי אותך חח
בכל מקרה אם תעבור שם תודיע..
חוץ מזה, כמה קרוב זה מודיעין לפתח תקווה? (כמה זמן נסיעה באוטובוס נניח)
אה חחח זה יחסית רחוק אזאין בעיה
שעה +- באוטובוס נראה לי
אתה ב ss? לאין אתה מכוון באימונים (פאוורליפטיג/בילדינג/וואיטליפטינג/קרוספיט)הייתי לפני חודש - חודש וחצי. לקחתי 2 אימונים. אולי אני אבוא שוב כשאהיה מוכן ללמוד את הפאוורקלין 😃
היה שווה להגיע מרחוק חחחח הלוואי והייתי גר בפתח תקווה תאמין לי איפה תמצא חדר כושר כמו הרקולס במודיעין. כל העיר כלוב אחד חחחחחאה חחח זה יחסית רחוק אז
חודש ב ssאתה ב ss? לאין אתה מכוון באימונים (פאוורליפטיג/בילדינג/וואיטליפטינג/קרוספיט)
אז אין לך לדעתי שום צורך לדעת פאוורקלין..היה שווה להגיע מרחוק חחחח הלוואי והייתי גר בפתח תקווה תאמין לי איפה תמצא חדר כושר כמו הרקולס במודיעין. כל העיר כלוב אחד חחחחח
חודש ב ss
פאוורליפטינג