הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי FBW לחיטוב מהפורטל

• פותח/ת השרשור Wzo4
  • פורסם בתאריך

Wzo4

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
היי,

1)האם זה בסדר בתוכנית הזו מהפורטל להחליף את ה"חתירה בהטיה כנגד מוט" במתח עם אחיזה רחבה?.

2) אם אחליף במתח, אז אין עבודה על הגב האמצעי\תחתון, אבל מצד שני ראיתי שבכל תוכניות המסה למשל יש רק מתח לגב. מדוע זה בסדר?, האם שאר התרגילים מפצים על כך?.

תודה.

upload_2015-8-9_23-12-27.png

• פותח/ת השרשור
כן, זה אפשרי ומתח רחב בשילוב עם שאר התרגילים זה מספיק לגב.

תודה.
שאלה נוספת, מאחר וbench press גורם לי לכאבים במפרק כף היד (ואני מנסה לשמור את כף היד כמה שיותר ישרה, אבל זה לא עוזר) וגם מאחר ואין לי spotter בדר"כ. האם אפשר להחליף לbench press עם משוקולות יד?, האם משקולות יותר\פחות אפקטיביות?.

תודה.
שאלה נוספת, מאחר וbench press גורם לי לכאבים במפרק כף היד (ואני מנסה לשמור את כף היד כמה שיותר ישרה, אבל זה לא עוזר) וגם מאחר ואין לי spotter בדר"כ. האם אפשר להחליף לbench press עם משוקולות יד?, האם משקולות יותר\פחות אפקטיביות?.

פחות אפקטיביות. תצטייד ב-wrist wraps.

• פותח/ת השרשור
פחות אפקטיביות. תצטייד ב-wrist wraps.

תודה זה יעזור, הבעיה היא שבמכון שלי אין safety pins ולא תמיד יש מישהו שישמור עליי (מכון כושר קטן של העבודה).
אני לא רוצה לעשות bench press בלי שום אמצעי בטיחות.

האם התרגיל הבא יכול להוות חלופה לbench press? הוא הריי משתמש באותם שרירים (גם אותם מייצבים ואפילו יותר) וזו בתכלס אותה תנועה:

http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/standing-cable-chest-press

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית