הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בתקופת בית ספר

• פותח/ת השרשור Shai prat
  • פורסם בתאריך
S

Shai prat

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
טוב אז ככה אני בן עוד מעט 16 עולה לכיתה יא׳ עכשיו עומדים להיות לי המון בגרויות וכו ויהיו לי ימים ארוכים בהם אני יחסור הבייתה רק ב6 אחרי יום לימודים מעייף
עד עכשיו הייתי מסוף כיתה י עד החופש הגדול עכשיו במסה תוכנית ab למסה והתקדמתי יפה העלתי במשקל ועליתי בכוח אבל עכשיו אני לא יודע אם להמשיך עם ab כי אני בטוח שגם אם אני ילך למכון ישר אלרו בצפר אני יהיה גמור ולא יהיה לי אימון טוב
אז העצה שלי למישהו יש רעיון לתוכנית אחרת שתעזור לעלייה במסה אולי 3 פעמים בשבוע עם פחות נפח לא יודע כל הצעה תעזור
וגם חשוב לציין שמבחינת אוכל אני עוד יסתדר אני אוכל בבצפר ואני יקח מספיק אוכל מהבית כדי לעלות במשקל
תודה לעונים:)

אנחנו באותו מצב גבר אל תדאג נעבור את זה , לדעתי בתקופה הזאת הכי חשוב להצליח בבית ספר בבגרויות כי בכל זאת זה יעזור לנו יותר בעתיד.
אלא עם כן החלטת שאתה בודי בילדר בנשמה .
לך אני ממליץ fbw , ss 3 פעמים בשבוע וגם אם יוצא 2 לא כזה נורא וגם אפשר מדי פעם להתאמן בחוץ אם אין לך זמן ללכת למכון עדיף מכלום .

כמו שאמרו מעלי, תתמקד קודם כל בלימודים.
לגבי 3 פעמים בשבוע, אפשר לעשות AB, SS, FBW לא חסר.
לגבי זה שתחזור עייף וגמור מביה"ס, יש כאן הרבה אנשים שמתאמנים עם עבודה במשרה מלאה ומשפחות, אני לא חושב שהם פחות מתעייפים מיום לימודים ארוך בבית ספר. אם אתה אוהב ורוצה להתאמן אתה תמצא זמן (כמובן שלפעמים אפשר לוותר על אימון אם יש לך בגרות מחר או משהו דומה, אני מדבר באופן כללי).

שלום רב,

קודם כל ברצוני להודות למר פינגווין על כך שתייג אותי ואיפשר לי לקחת חלק בדיון.
תחילה אציג את עצמי, שמי הוא אליק אך אני ידוע בתור קיק באטווסקי בוגר כיתה יא'. במהלך שנת הלימודים האחרונה למדתי כ60 שעות בשבוע, לא כולל מבחנים, שיעורים בית וכדומה.
במהלך התקופה התאמנתי כרגיל ואף התחריתי.
הייתי הולך להתאמן בכל יום ראשון, שלישי וחמישי מדי שבוע.
בימי ראשון ושלישי הייתי מגיע לאימון בשעה 19:30 , מיד לאחר שיעור מתמטיקה.
בימי חמישי הייתי מגיע לאימון בשעה 18:00, כשעתיים לאחר סיום הלימודים.

במהלך תקופה זו נהגתי לאכול בבית בזמן החלונות וכשהדבר לא התאפשר נהגתי לאכול בבית הספר.

שלום רב,

תחילה אציג את עצמי, שמי הוא אליק אך אני ידוע בתור קיק באטווסקי בוגר כיתה יא'. במהלך שנת הלימודים האחרונה למדתי כ60 שעות בשבוע, לא כולל מבחנים, שיעורים בית וכדומה.

במהלך תקופה זו נהגתי לאכול בבית בזמן החלונות וכשהדבר לא התאפשר נהגתי לאכול בבית הספר.
למה כלכך מאוחר ? 😲 אני הייתי נשאר במקרה הכי גרוע עד 3~.

למה כלכך מאוחר ? 😲 אני הייתי נשאר במקרה הכי גרוע עד 3~.
זה מה שקורה כשאתה לומד 5 יח''ל מתמטיקה, עוד מקצועות מורחבים
ונמצא גם בתוכנית מגישימים שמלמדים אותך שם איך לפרוץ לפנטגון

• פותח/ת השרשור
זה מה שקורה כשאתה לומד 5 יח''ל מתמטיקה, עוד מקצועות מורחבים
ונמצא גם בתוכנית מגישימים שמלמדים אותך שם איך לפרוץ לפנטגון
זאת הבעיה בבית ספר שאני לומד אין חלונות ומסיימים ללמוד מאוחר פלוס הסעה שלוקחת שעה ולפעמים מעל אבל תודה לכל העצות
עזרתם לי
תשקיע בלימודים ,ותוכנית AB+FBW...
ולהשקיע בתזונה נכונה שזה גם חשוב ללימודים!!!! וגם לאימונים!
בהצלחה
מה זאת אומרת AB + FBW? אלה 2 תוכניות שונות לא?

שלום רב,

זוועה.
כמוני כמוך השנה.

זאת הבעיה בבית ספר שאני לומד אין חלונות ומסיימים ללמוד מאוחר פלוס הסעה שלוקחת שעה ולפעמים מעל אבל תודה לכל העצות
עזרתם לי

מה זאת אומרת AB + FBW? אלה 2 תוכניות שונות לא?

קח איתך אוכל בקופסאות או משהו (חזה עוף + פסטה לדוגמא)
לא ממליץ לך להתחיל תוכנית כוח בתקופות עמוסות במבחנים וכ'ו כי זה סתם בעיה (במיוחד SS), תמשיך עם AB שהיא יחסית גמישה לעומת תוכניות כוח.

תן לי דרך יותר טובה לנצל את הזמן הזה
לנוח? לגרבץ? לא צריך כל היום ללמוד ולהיות כל הזמן בלחץ. (לפחות ככה זה נשמע)
התיכון זה הזמן שלך לבלות לא היה לי את כל הזמן החופשי הזה בלימודים גבוהים ועם עבודה וכו'.

אין מה לעשות
גם אני עולה ליא' והולך להיות לי המון לחץ מבחינת לימודים ותחרויות
אז במקום להתסכל טלוייזיה ולנוח הולכים להתאמן
אין מה לעשות.

לנוח? לגרבץ? לא צריך כל היום ללמוד ולהיות כל הזמן בלחץ. (לפחות ככה זה נשמע)
התיכון זה הזמן שלך לבלות לא היה לי את כל הזמן החופשי הזה בלימודים גבוהים ועם עבודה וכו'.
מעדיף ללמוד ולהשקיע מאשר לשבת כל היום ולהטריל בלבס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית