הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפחתת אחוזי שומן בגוף - נמצא באמריקה

ALMOGING

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם,אני נמצא באמריקה גובה 170 סמ שוקל 73,לפי החישוב שעשיתי ה BMI שלי סביבות ה 26 אחוז.
בגדול אני די בכושר,אני ]חות מתחבר למכון כושר כי מעולם לא ידעתי מה לעשות שם, אני מתכוון לעשות כושר כמו ריצה בחדר כושר,ושחיה בבריכה שיתאפשר.
כמובן עניין התזונה פה די בעייתי,אני נמנע מלאכול לחם לבן וכו' חטיפים,שותה רק זירו ומשקאות דיאט 0 קלוריות,נמנע כמובן כשאפשר מלאכול ג'אנק.מרבה באכילת פירות וירקות שאפשר,ואני בגדול די עסוק ביומיום,ככה שאין לי הרבה זמן לעשות פעילות כרגע (עובד במחנה קיץ,הולך כל היום וזהו)
ישלי 2 שאלות ומקווה לייעוץ ממכם- 1.איזה פעילות מומלץ לעשות לשריפת קלוריות(ספינינג ? ריצה על הליכון? שחיה בבריכה? (אם כן תאמרו כמה)
2.ביררתי פה לגבי תוסף תזונה שיעזור לגוף להפוך את אחוז השומן בגוף לשריר,מישהו מכיר ? ניסה ? (הנה קישור לתוסף http://www.gnc.com/GNC-Pro-Performa...ogram-Non-Stim/product.jsp?productId=30180606 )
תודה רבה.
*כמו כן אם מישהו מכיר מצב כמו שלי ויודע על תפריט מומלץ? או כל טיפ כלשהו יתקבל בברכה.

קבצים מצורפים

• pGNC1-17664306dt.jpg
    pGNC1-17664306dt.jpg
    KB 29.3 · צפיות: 120
מתוך התעניינות , האירובי שאתה מחפש הוא למטרת כושר ? כי כמו שזה נשמע אתה כל היום בפעילות פיזית , הליכה עמידה וכל הדבריפ הנדרשים למדריך במחנה קיץ, אם חשוב לך להפוך את אחוזי השומן לשריר , לעבוד בחדר כושר , משקל גוף, משקולות מה שיותר מענייןאותך, אם שניהם לא מעניינים אותך, משקולות היא צורה יותר מהירה לבנות שריר למיטב ידעתי.
בכל מקרה אם זה השריפה הקלורית שאתה חושש לגביה, לפי היומיום שלך נשמע שאתה שורף מספיק גם ככה וסתם מפחד לאכול.תקרא מאמרים בפורטל על חיטוב מסה ואימונים, זה יתן לך ידע בסיסי למטרות שאתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי,הקטע שאני חושש ממנו זה התזונה פה באמריקה,הפיתוים פה רבים,וכמובן האוכל פה בכמויות שאי אפשר לתאר.
אני משתדל לשמור על תזונה נכונה,ועדיין לא מבין למה אני תקוע על אותו משקל 73.
דרך אגב מישהו יכול חעזור לי לחשב אחוזי שומן בגוף,די הסתבכתי עם הקישור שנתנו והנוסחא שהייתה שם.
איזה פעילות אירובית שורפת הכי הרבה קלוריות? ספינינג?
תודה .

כל פעילות שורפת , הכל תלוי בדופק שלך ואורך הזמן שתעשה אותה. חפש בגוגל גולינגו מחשבון הוצאה קלורית.
ויכול להיות שאתה תקוע במשקל כי אתה לא אוכל מספיק.
לפעמים שלא אוכלים מספיק הגוף ברגרסיה ואוגר כמצב הישרדות

מעניין אותי איך הופכים שומן לשריר
אבל קצת יותר מעניין אותי איך הופכים אחוז לשריר
מבחינת משקל גוף התכוונתי , לא צריך להיות קטנוני, ברור לי שזה לא תהליך אפשרי חילוף שכזה,
אלא חיטוב מסה חיטוב מסה וחוזר חלילה עד למטרה המיוחלת.

מבחינת משקל גוף התכוונתי , לא צריך להיות קטנוני, ברור לי שזה לא תהליך אפשרי חילוף שכזה,
אלא חיטוב מסה חיטוב מסה וחוזר חלילה עד למטרה המיוחלת.
הניסוח שלך מוטעה ומעטה.
זה לא עניין של קטנוניות, פגשתי לא מעט אנשים שמתנסחים לא נכון כי ככה הם שמעו

כמו המושג "דיפ סקוואט"
בדיפ הם מתכוונים סקוואט שובר מקביל שזה בעצם סקוואט רגיל,
המושג מטעה ואנשים מסיקים שסקוואט רגיל זה מעל למקביל.

ראיתי גם את @MikeRozner נתקל בתופעה שכזו בפייסוש

הניסוח שלך מוטעה ומעטה
זה לא עניין של קטנוניות, פגשתי לא מעט אנשים שמתנסחים לא נכון כי ככה הם שמעו

כמו המושג "דיפ סקוואט"
בדיפ הם מתכוונים סקוואט שובר מקביל שזה בעצם סקוואט רגיל,
המושג מטעה ואנשים מסיקים שסקוואט רגיל זה מעל למקביל.

ראיתי גם את @MikeRozner נתקל בתופעה שכזו בפייסוש
אשים לב להבא שלא יצא מצב שהטעתי או הנחתי לא נכון

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי,מישהו פה יכול לעזור ולשתף בתוכנית של אירובי אני מתכוון לריצה על הליכון,כפיפות בטן
וגם איזה מתקנים מומלצים שאשתמש בחדר כושר בשביל שרירי הבטן?
ועדיין לא הצלחתי לחשב את אחוזי השומן בגוף שלי,הסתבכתי עם הנוסחא..
תודה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית