פיינט של בן&גרי,קצפת לעוגה,בפלות בטעם טורטית, ושוקולד עלית בטעם אלפחורס,
בהצלחה!! 🙃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיינט של בן&גרי,קצפת לעוגה,בפלות בטעם טורטית, ושוקולד עלית בטעם אלפחורס,
תודה תודה, מחר אני ישתדל לתת תמונת ק!בי!ת סוף חיט!ב שיהיה מה לשים בוואצפ חחח![]()
בהצלחה!! 🙃
הייבאר 97.5 * 3
פרס 55 * 3
צינאפס 8 קילו 5,5,5
המשיך לקרבות קיק בוקס , איזה עשרה סיבובים, היה תענוג גדול.
קיבלתי היום חגורה חומה, כבוד ענק והרבה אחריות, מחר מתחיל קורס מדריכי הנפות בקמפוס שיאים אוניב׳ תל אביב, מקווה שיהיה טוב .!
תודה רבה,אני יעדכן הרבה ,ויעלה סרטוניםמזל טוב על החגורה ובהצלחה בקורס 😃
היה ממש מהנה ומעניין, קיבלתי גישות שונות לתרגילים כאלה ואחרים, המון ידע להרחיב, מרצים מעולים ממה שניתן היה לראות, הרבה ניסיון.
מקווה שיהיה מוצלח ושיעמוד בקורס ובמבחנים, היה ממש כיף ומעייף.
מה שכן צריך לראות איך זה ישתלב עם האימונים , כי זה ממש אימון בפני עצמו. 4 שעות מעשי ~ זה המון עבודה ובהחלט מכניס FATIGUE לעסק של ההתאוששות.
Front - 67.5 3X3 -הרגשתי חזק, היה טוב.
בנץ - 75X4,חזרתי כי האחרונה עלתה ממש לאט והעדפתי לא להכשל, ספוטר בעיה.
דדליפט - 105X3 היה סבבה.
עדיין תפוס משישי בקורס
מוזר, אחרי שבוע נטרלי מלא בפחמימה וציטים, ירדתי 100 גרם. שוקל 70.6, הולך להמשיך נטרלי עוד שבוע ולהתחיל לעלות קל'.מתכנן ציט טוב לאחד הימים השבוע
ציט לילה !
רמות אינסולין- Its Over 9000!!!!!!
באזור ה 600 מל חלב עם קורנפלקס בערב, המשיך ל 600 מל חלב עם חבילת בפלות בטעם עוגת גבינה ופירורים,5 חטיפי אנרגיה ו2 פרוסות גבינה צהובה מגולגלות.אני חושב שאני יתעורר שמן :DDD
היה צריך להיות קרב,אבל הבחור התנקנק ולא הגיע... אני יחפש בפלאפון אם יש משהו לא ישן ויעלה. ותודה רבה ! 😃קצת באיחור אבל:
מזלט על החומה, עכשיו איפה הקרבות שהבטיחו לי?? אני רוצה לראות קצת אקשן!
אימונים -
שלישי -
לא היה סקוואט הייתי לא מאושש לחלוטין.
פרס - 57.5 לשתי סינגלים
מתח 8.5 לשלוש חמישיות.
חמישי - פרונט סקואט 70 3*3 היה טוב
בנץ 75 ל5
דדליפט 105 ל3
. עדכון תזונתי -
אתמול ושלשום היו ציט דאי/ בולמוס לבחירתכם , שוקולדים וגלידה בקטע אחר , הכנסתי באזור ה4 אלף קלוריות משוקולד וגלידה ודפקתי איזה 4 טוסטים.
אם לא עליתי במשקל אני סוג של אל מטבולי
אימון מהיום - סקואט נוסח משקולנים 80X3X2
פרס 50X4 52.5X3,הייתי תשוש משישי
מתח 9קילו 4,5,5 חוסר רכוז בראשון.
יומלדת לאמא ! אוריאו סטייקים עוגה ושטיחים ( אבא הביא קופסא) .כן אני שמן.
אני רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה,יש מצב שאתה ממליץ על משהו טוב?
באיזה אזור אתה מתגורר ? מה מעניין אותך בתחום ? המסורתי , לדעת להגן על עצמך, לרכוש ידע בכללי , זירת הmma ? תו פרטים ואני יעזור לךאני רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה,יש מצב שאתה ממליץ על משהו טוב?
אני בן 30,פחות מעניין זירות.באיזה אזור אתה מתגורר ? מה מעניין אותך בתחום ? המסורתי , לדעת להגן על עצמך, לרכוש ידע בכללי , זירת הmma ? תו פרטים ואני יעזור לך
סליחה,מתגורר בקריות.באיזה אזור אתה מתגורר ? מה מעניין אותך בתחום ? המסורתי , לדעת להגן על עצמך, לרכוש ידע בכללי , זירת הmma ? תו פרטים ואני יעזור לך
פרונט סקואט 72.5 3*3 מרגיש מעולה
בנץ 77.5*3 עלה טוב.
דדליפט 105*3 משכתי יחף הרגיש הרבה יותר טוב מאשר עם אדיפאור
אימון SS ראשון
סקואט 85 3x5
פרס 40 3x5
מתח -
סט ראשון 10 קילו - כאבה לי נורא היד
סט שני 10 קילו המשיך לכאוס
סט שלישי ללא משקל - פחות כטב
הכל חמישיות.
ציט משבת והיום מאזן טוב מאוד כי מחר גיבוש חובלים, אין אימון היום מנוחה לקראת הגיבוש,
מקווה לתת בראש ולהוציא את הטוב ביותר.
שקילת בוקר אחרי ציט דאי של שבת 76.4 .
כמות הנוזלים over 9000.
שקילת סוף הנטרלי מיום רביעי הייתה 72.6.