הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ואימונים בלי חדר כושר בכלל

tal1234567

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי,
לא הייתי בערך 8 חודשים בחדר כושר(לפני זה הייתי מאוד פעיל) ואני גם כנראה לא אוכל להיות גם בחצי שנה הקרובה . לדעתי איבדתי את רוב מסת השריר שבניתי בתקופה לפני כן.

בכל מקרה לאחרונה אחרי ששמתי לב שהתחילה לי קצת כרס בירה התחלתי קצת לשמור על תזונה יותר בריאה(פחות נשנושים ופחמימות) והתחלתי לעשות שכיבות שמיכה וטיפה מתח על בסיס יומי. בתקופה של החדר כושר הייתי עושה 3 חזרות של 8+ מתח, לפני שבועיים שמתי לב שאני עושה בקושי 2 ברצף..

יש למישהו המלצות לדיאטה של תזונה ואימונים ביתיים\שכונתיים (אם זה בכלל אפקטיבי) לתקופה ארוכה בלי חדר כושר? כמובן שאני לא מצפה לגוף מטורף וגם לא שואף לזה, אבל הייתי רוצה לחזור להשקיע בגוף טיפה יותר.

בנוסף אני מתלבט אם בכלל כדאי אולי רק לשמור על התזונה להוריד לאט את כל המשקל אקסטרה שהוספתי ואפילו יותר מזה(וכשאני אחזור להתאמן קבוע אני אתחיל ממש כשחיף- משהו שאף פעם לא הייתי) או שכדאי לעשות כל יום שכיבות שמיכה ומתח ולאכול בהתאם.

המלצות יתקבלו בברכה,
תודה!

דבר ראשון, תמיד מומלץ לעשות ספורט אם אתה רוצה להיפטר מכרס, נראה לי שזה בלתי אפשרי עם דיאטה בלבד.
אם אתה רוצה לקחת את האימונים ברצינות פשוט תביא לעצמך זוג טבעות ותתחיל לעשות עליהן מתח, חתירות, מקבילים ושכיבות שמיכה.

Back
למעלה תחתית