עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולך נוטף אובר ביטחון עצמי אחי נוטףף , עלק WATCH AND LEARN .. חי בסרט אתה אחי , כשתהיה ריפטו יהיה לך זכות להגיד את זה
אחלה משקל בפרס .
סליחה על הדאבל אבל על מה מגיעה לו התנצלות , משקל יפה זה כן לא אמרנו אחרת , shitty douchbag הוא היה ונשאר
1.65-1.66יש כשאתה 1.40 גובה
מסכים איתך שזה לא לעניין, אבל כל הקטע עם הרייג והצעקות זה הקטע שלו.. לא זכור לי שהוא התרברבלמה זלזול? כל אחד שפותח את הפה כאן לגבי ההישגים שלו מקבל חוב לראק, מה שונה כאן? בגלל שאתה מכיר אותו אז מגיע לו התנצלות? העלה סרטון, קיבל מוניטין, קיבל "כל הכבוד" וזהו. ודיבור בסגנון "WATCH AND LEARN" זה לא לעניין בכל מקרה.
חחחחחחחחח יפהלבקשתך 😃
![]()
לא דיברתי עכשיו על הצעקות אחרי ההרמה, דיברתי מה שכתוב בגוף ההודעה. ולי כן זכור שהוא התרברב בפוסט הקודם (איפה שתום אמר לו שיוכיח) כמה הוא תותח שהוא עושה פרס עם משקל גוף שלו או משהו בסגנון. אז סבבה, אמר, הוכיח, יפה מאוד כל הכבוד. מה קשור התנצלותמסכים איתך שזה לא לעניין, אבל כל הקטע עם הרייג והצעקות זה הקטע שלו.. לא זכור לי שהוא התרברב
מסכים איתךלא דיברתי עכשיו על הצעקות אחרי ההרמה, דיברתי מה שכתוב בגוף ההודעה. ולי כן זכור שהוא התרברב בפוסט הקודם (איפה שתום אמר לו שיוכיח) כמה הוא תותח שהוא עושה פרס עם משקל גוף שלו או משהו בסגנון. אז סבבה, אמר, הוכיח, יפה מאוד כל הכבוד. מה קשור התנצלות
אחי זו הדרך שלי להתאמן כולם יודעים את זה במכון לא קשור לשום דבר אחרכולך נוטף אובר ביטחון עצמי אחי נוטףף , עלק WATCH AND LEARN .. חי בסרט אתה אחי , כשתהיה ריפטו יהיה לך זכות להגיד את זה
אחלה משקל בפרס .
סליחה על הדאבל אבל על מה מגיעה לו התנצלות , משקל יפה זה כן לא אמרנו אחרת , shitty douchbag הוא היה ונשאר
״חחחחח קודם כל 90 אחוז מאשנים לא יכולים להרים אפילו תמשקל גוף שלהם מעל הראש ודבר השני כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני עושה פרס אחרי חודשיים שלא עשיתי תהייה מופתע מה מקס שלי באמת :*״לא דיברתי עכשיו על הצעקות אחרי ההרמה, דיברתי מה שכתוב בגוף ההודעה. ולי כן זכור שהוא התרברב בפוסט הקודם (איפה שתום אמר לו שיוכיח) כמה הוא תותח שהוא עושה פרס עם משקל גוף שלו או משהו בסגנון. אז סבבה, אמר, הוכיח, יפה מאוד כל הכבוד. מה קשור התנצלות
יש יש מה שאתה רואה זה רק שרירים בגלל זה אני שוקל כל כך קצת
זה אומר שיש לי אחוז מאוד קטן של שומן ויחסית לגובה שלי אני מסתדר עם מה שיש ליאם מה שאני רואה זה רק שרירים, ואתה שוקל כל כך קצת, זה לא אומר ש... יש לך קצת שרירים?
דווקא החוב קשור בספאמינג לא ברור: "פאוורליפטינג חובבני", "הנעליים שלי", בלה-בלה-בלה... זאת הסיבה שאני אוטם את עצמי עם אזניות לחברה בחדר הכושר.״חחחחח קודם כל 90 אחוז מאשנים לא יכולים להרים אפילו תמשקל גוף שלהם מעל הראש ודבר השני כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני עושה פרס אחרי חודשיים שלא עשיתי תהייה מופתע מה מקס שלי באמת :*״
״סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.״
לא התרברב, לא כתב משקלים, סתם דיבר עם יצחק.
אני בדיוק מסביר לו עם בדידים איך פותחים לוג..פוסטים ב-LBS לא יכולים להיראות ככה. רוצה לרשום מה בראש שלך, פתח לוג, שם גם אפשר להשתחצן ולרשום שאתה "הכי חזק", "הכי אחוז שומן" ואפילו לתעד משקלים ללא לתל"ה.
אני חייב לעבור להרקולס. נשמע שיש לכם שם חומר טוב... 🚬🤪🚬אני בדיוק מסביר לו עם בדידים איך פותחים לוג..
עד אז..תבוא בהזדמנות,כניסה עלייאני חייב לעבור להרקולס. נשמע שיש לכם שם חומר טוב... 🚬🤪🚬
או דאמבל לראש 🤣 תלוי באיזה מכון אתה מתאמןתודה אני תמיד צועק ומקלל ככה במכון זה נותן לי הרבה כוח
nnnnnnnnnnnnnnnnnn 😄😄😄אתה התבלבלת, @Tom ביקש הוכחה כי הוא לא האמין שיש זכר במשקל גוף של 58 קילו, לא כי הפרס מרשים.
nnnnnnnnnnnnnnnnn 😆😆😆
70 קילו פרס על משקל גוף 58 watch and learn