Olympia 2015

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
אומנם שחצן אבל נראה טוב, יש אחרים שעוברים אותו בחלק גוף מסויים, אבל יש לו פשוט את כל החבילה.
חוסר בטרפזים ובאמות מפיל את קאי, כנראה זו הגנטיקה שלו, אני מניח שהוא עובד על החולשות שלו מסביב לשעון.
בתמונה שהוא העלה לפני שבוע שבועיים (קאי) אני זוכר דווקא שהנקודות האלו שופרו, והוא נראה מלא יותר..

מעניין איך יראו על הבמה..

לגבי התמונות , אפשר להגיד זאת בכל השוואה, כי בשניה אחת כל אחד מהם יותר מכווץ מהשני, ונמצא במיקםו יותר טוב מהשני.
דבר שני, תסתכל בתמונה שהבאת על החיטוב בגלוטס של היט, אין מקום להשוואה מבחינתי.
דבר שלישי, לגבי הידיים - הידיים של קאי גדולות אבל מכוערות! השריר שלו בביספס יותר קצר משלי, אין לו שום חיבור בין הבראכיליס לבין האמות, אצל היט זה מתחבר בדיוק ויוצר הרמוניה מושלמת עם הטרייספס והבייספס הארוך שלו, פשוט תסתכל על זה!
עכשיו שוב נחזור לתמונה שלך, תסתכל על הטרפזים של היט, מלאים כמו שתי חתיכות חזה עוף שהפציצו בסיליקון, לעומת זאת הטרפזים של קאי.? נראים כמו 2 שניצלים מצופים בלחם עייף. (אני קצת רעב מצטער)
לגבי הרגליים - ידוע שלקאי רגליים חזקות מאוד ובמיוחד האמסטרינג, אבל נחזור למשפט הראשון שלי - כל תמונה תתפוס את אחד מהם במצב אחר, מה גם שאפילו שם הם מאוד צמודים (לאו דווקא בתמונה הזו.) , אבל במקומות אחרים שציינתי כמו שלמות באמות וטרפזים , הבטן והזרועות, אין מקום להשוואה בין היט לקאי.
וכן, זה פאקטור מאוד משמעותי כשאתה בא להיות מר אולימפיה, זה נראה רע שאתה בלי אמות.

שמע הטענה שלי היא לא שKai היה צריך לנצח (אני מאוד מקווה שהשנה הוא יקח) אין ספק שPhil היה טוב יותר
אבל הנקודה שלי שהטענה שהבאת למה Phil יותר טוב שגויה מראש מהתמונה שהבאת, ז"א הטענה שהבאת שהיית מבוססת על התמונה שהצגת לא יכולה להתבוסס על התמונה הזאת בעיקר כי זה פוזות שונות ולא מציג את הכל

והידיים של Kai נראות כל כך הרבה יותר טוב, אבל פה זה כבר עניין של טעם אז אין מה להתווכח

• פותח/ת השרשור
רק עוד שבוע לתחרות!

סרטון קליל משנה שעברה, נראה כמו אירוע שהרבה מאיתנו היו רוצים להיות נוכחים בו, במיוחד בגלל ה- Expo שנראה חביב.

ניתן יהיה לראות Live Webcast בין היתר באתר של Flex:

2015 Olympia Live Webcast

• פותח/ת השרשור
רגעי השיא ממסיבת העיתונאים טרם פתיחת האולימפיה שנה שעברה, מומלץ!

יש הרבה שמועות כי Kai Greene עדיין לא נרשם לתחרות בגלל מחלוקות והמועד האחרון לרישום היה אתמול. אפילו אתר Flex לא מציין את Kai Greene כאחד המתמודדים!
Preview of the 2015 Mr. Olympia

ייתכן והדבר נעשה בגלל מחלוקות פוליטיות או עיניינים כספיים ואם הוא לא ישתתף, האולימפיה תהיה הרבה יותר משעממת השנה. אני מניח (ומקווה) שהוא יצוץ בשנייה האחרונה

אבל הוא מופיע ב 2015 Qualified באתר של מר.אולימפיה, זה לא אומר שהוא נרשם?
אם הוא לא יהיה, פיל יכול לקחת כיסא לעלות על הבמה, לשבת על כיסא לעשות קקי ולרדת מהבמה,
ועדיין הוא יקח.

• פותח/ת השרשור
רשימת ה- Qualified כשמה כן היא, מהווה רק אישור למי רשאי להשתתף כמשתתף פעיל באולימפיה, עדיין קיימת חובת הרישום.
יש הגיון נכון מאוד ברשימת Qualification כאשר יש בכל ארגון אלפי חברים ויותר, אחרת היינו רואים על במת האולימפיה אינספור משתתפים.

רגעי השיא ממסיבת העיתונאים טרם פתיחת האולימפיה שנה שעברה, מומלץ!

יש הרבה שמועות כי Kai Greene עדיין לא נרשם לתחרות בגלל מחלוקות והמועד האחרון לרישום היה אתמול. אפילו אתר Flex לא מציין את Kai Greene כאחד המתמודדים!
Preview of the 2015 Mr. Olympia

ייתכן והדבר נעשה בגלל מחלוקות פוליטיות או עיניינים כספיים ואם הוא לא ישתתף, האולימפיה תהיה הרבה יותר משעממת השנה. אני מניח (ומקווה) שהוא יצוץ בשנייה האחרונה

זה הסרטון הכי מצחיק שקיים, אפילו ברמות הגבוהות הם ילדים קטנים, זה פשוט הורג אותי.
וקאי עושה מעצמו צחוק, אני לא מבין איך הוא חושב שהוא ינצח את פיל..

אחרי שפיל נתן לו את התשובה "2011 2012 2013" אפשר לראות שהוא כמה שניות בהלם שהוא הצליח לחשוב על זה... ממש גאה בעצמו LOL

זה הסרטון הכי מצחיק שקיים, אפילו ברמות הגבוהות הם ילדים קטנים, זה פשוט הורג אותי.
וקאי עושה מעצמו צחוק, אני לא מבין איך הוא חושב שהוא ינצח את פיל..

לא נראלי שמישהו שלקח שנה לפני כן מקום שני עבד קשה "יעשה מעצמו צחוק" אם הוא יחשוב שהוא יצליח לנצח, בכל זאת מקום שני ובכל זאת עבד קשה
לא אומר שהוא יכל לנצח ב100% אבל להגיד שעשה מעצמו צחוק זה הבדל שמיים וארץ

רק אני חושב שהשנה פיל היט לא יכך תאולמפיה ?

רק אני חושב שהשנה פיל היט לא יכך תאולמפיה ?

יש איזה קטעים עם קאי ,איכשהו אומרים שהוא לא הגיש מועמדות או שיט כזה והוציאו אותו מכל הפוסטרים באתר פלקס . אם הוא לא מתמודד , אני לא רואה איך מישהו יכול בכלל להתקרב לנצח את ה*** הזה .

שאלה אחרת : איך לאזעזל החמישי בראנץ וורן בכלל מגיע לאולימפיאדה ? הבנאדם ליצן רדנק רציני . ראיתי אימונים שלו ,לבנאדם יש צורת אימון של מתבגר ,הוא מרים משקלי אגו עם הצורה הכי מכוערת ביקום (אחרי שראיתי generation iron ,היה את הקטע שהוא נפל מהסוס ואני אומר לעצמי , הבאדם לא רציני...איך לאזעזל הוא הגיע למעמד שלו??) .לי פריסט מריץ דחקה טובה עליו :

יש לו את הגב הכי מוזר ביקום , אין לו צורה . הוא פשוט גוש שריר . איך ??

איך לאזעזל החמישי בראנץ וורן בכלל מגיע לאולימפיאדה ? הבנאדם ליצן רדנק רציני . ראיתי אימונים שלו ,לבנאדם יש צורת אימון של מתבגר ,הוא מרים משקלי אגו עם הצורה הכי מכוערת ביקום

אתה צריך לעשות הבדלה בין מה פיתוח גוף לבין ספורט אחר,
מפתחי גוף תחרותיים הם אינם ספורטאים, שכן אינם נמדדים על ביצוע פיזי,
זו תצוגה, אומנות או איך שבראש שלך לקרוא לזה.
להבדיל לדוגמא,אנשים שמתחרים ב POWERLIFTING הם ספורטאים כי הם נמדדים על ביצוע ולא על ניראות.
אם מישהוא לא מתאמן ועדיין נראה כמו פיל היט או טוב יותר, טכנית, הוא יכול לזכות במר אולימפיה ולקחת את הגביע הקדוש הביתה.
צורת אימון מכוערת, לא יודע להתאמן, מה שחשוב זה איך הוא נראה בתחרות על הבמה,
גם אם הוא עושה בנץ עם 60 קילו אבל הגוף שלו התפתח בצורה כזו שהוא על הבמה נראה כמו שאר החברה, זה לא משנה..

אתה צריך לעשות הבדלה בין מה פיתוח גוף לבין ספורט אחר,
מפתחי גוף תחרותיים הם אינם ספורטאים, שכן אינם נמדדים על ביצוע פיזי,
זו תצוגה, אומנות או איך שבראש שלך לקרוא לזה.
להבדיל לדוגמא,אנשים שמתחרים ב POWERLIFTING הם ספורטאים כי הם נמדדים על ביצוע ולא על ניראות.
אם מישהוא לא מתאמן ועדיין נראה כמו פיל היט או טוב יותר, טכנית, הוא יכול לזכות במר אולימפיה ולקחת את הגביע הקדוש הביתה.
צורת אימון מכוערת, לא יודע להתאמן, מה שחשוב זה איך הוא נראה בתחרות על הבמה,
גם אם הוא עושה בנץ עם 60 קילו אבל הגוף שלו התפתח בצורה כזו שהוא על הבמה נראה כמו שאר החברה, זה לא משנה..

לא,זה ברור.החלק שאני לא מבין זה,הבנאדם באמת לא אסטטי בשיט.יש לו רגליים ענקיות,זה כן.אבל הכל אצלו לא קשור לכלום.במיוחד הגב שלו,יש לו טרפזים ענקים,משולשים קטנים וזה נראה בלאגן בכללי.

יש איזה קטעים עם קאי ,איכשהו אומרים שהוא לא הגיש מועמדות או שיט כזה והוציאו אותו מכל הפוסטרים באתר פלקס . אם הוא לא מתמודד , אני לא רואה איך מישהו יכול בכלל להתקרב לנצח את ה*** הזה .
שאלה אחרת : איך לאזעזל החמישי בראנץ וורן בכלל מגיע לאולימפיאדה ? הבנאדם ליצן רדנק רציני . ראיתי אימונים שלו ,לבנאדם יש צורת אימון של מתבגר ,הוא מרים משקלי אגו עם הצורה הכי מכוערת ביקום (אחרי שראיתי generation iron ,היה את הקטע שהוא נפל מהסוס ואני אומר לעצמי , הבאדם לא רציני...איך לאזעזל הוא הגיע למעמד שלו??) .לי פריסט מריץ דחקה טובה עליו :

יש לו את הגב הכי מוזר ביקום , אין לו צורה . הוא פשוט גוש שריר . איך ??

אני מאמין שקאי כן יעלה בסוף לא ממש מאמין לשטויות שמדברים וקשה לי לאמין שלא יתנו לו לעלות.
יש מספיק חברה שמאיימים על התואר הזה יש הרבה טובים לא רק קאי. זה גם שאלה של איך פיל היט יגיע השנה ואיך יגיעו כל השאר!!! הוא יכול להפסיד גם בנקודה/ או 2 פשוט יש לי הרגשה שהשנה הוא לא ראשון לא יודע למה.
לגבי בראנץ תתאמן כמו חמור תראה כמו חמור 😉
אני לא מאמין שהוא מתאמן כך כל השנה בן אדם נורמלי אחרי שנה של אימונים כאלה היה גומר בבית חולים אם 7 ניתוחים ופציעות בכל הגוף. כנראה שבראנץ זה לא בן אדם. כי אחרים לא שורדים כך. אולי הוא עושה את זה בעיקר בשביל המצלמה להיות הארד-קור לא יודע.

אני מקווה שהוא לא יקח,גם ככה התדמית של פיתוח גוף בכרשים,הבנאדם הפסיק להיות שגריר טוב אחרי שהוא התחיל לרדת על אנשים שרשמו דברים על הבטן שלו. תכלס,ביג רמי נראה פי אלף יותר טוב בכלל .גם ממנו וגם מקאי, חבל שהוא עדיין צעיר במושגים של באדיבילדר,ולא דובר אנגלית.

לא נראלי שמישהו שלקח שנה לפני כן מקום שני עבד קשה "יעשה מעצמו צחוק" אם הוא יחשוב שהוא יצליח לנצח, בכל זאת מקום שני ובכל זאת עבד קשה
לא אומר שהוא יכל לנצח ב100% אבל להגיד שעשה מעצמו צחוק זה הבדל שמיים וארץ
כי הוא לא שלם, וכבר כתבתי את זה ב3 אשכולות פה בפורום, אם הוא עד היום בתור מפתח גוף מאוד מוביל לא מבין את זה, זו הסיבה היחידה שהוא לא מתקדם בגללה במקומות החלשים שלו.

כי הוא לא שלם, וכבר כתבתי את זה ב3 אשכולות פה בפורום, אם הוא עד היום בתור מפתח גוף מאוד מוביל לא מבין את זה, זו הסיבה היחידה שהוא לא מתקדם בגללה במקומות החלשים שלו.

לא בקטע מתנשא, אבל אני חושב שאם הוא הגיע לרמה כלכך גבוהה הוא מבין יותר טוב מ99% מהמפתחי גוף ופי כמה וכמה מימך שאתה טוען שהוא לא מבין

לא בקטע מתנשא, אבל אני חושב שאם הוא הגיע לרמה כלכך גבוהה הוא מבין יותר טוב מ99% מהמפתחי גוף ופי כמה וכמה מימך שאתה טוען שהוא לא מבין
לא אמרתי שהוא לא מבין, אמרתי שאם הוא לא הבין את זה , אז החוסר הבנה שלו זו הסיבה שהוא לא מתקדם.
אם הוא מבין את זה- זה כבר עניין גנטי או שהוא לא מתאמן בצורה אפקטיבית לאותם חלקים, אין מה לעשות./

לדעתי משנה הבאה ביג רמי מתחיל רצף נצחונות

Back
למעלה תחתית