הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2015

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
-PAXP-deijE.gif

Kai Greene לא ישתתף השנה באולימפיה, הוא פרסם את המידע לפני מספר דקות בחשבון הפייסבוק שלו.
הוא לא נתן סיבה ממשית, רק ציין שהוא לא יכול לחשוף את הסיבה לכך ושהוא "נאלץ" לא להשתתף. הוידאו רגשני למדי והוא מזיל דמעות.
האולימפיה נהייתה הרבה יותר משעממת.

נערך לאחרונה:
הבן היחיד שנורמלי שם. יש לו ים של כסף בחשבון בנק אבל לא אכפת לו, הוא בא להתחרות לא להיות מיליונר. בן אדם צנוע וטוב.
את פיל לא סבלתי מהשנייה הראשון שגיליתי מי הוא.

איזה זין!!
פאק , אני לא יכול לתאר אפילו מה קורה לבנאדם . הבנאדם פשוט הרס את הגוף שלו במשך שנה ,ויתר על כל כך הרבה דברים ,סבל ולחם מלחמה פסיכולוגית עם עצמו כדי להביא את הגוף שלו למצב האופטימלי השנה ,כי כל מה שהוא רואה מול העיניים זה הנצחון . רק כדי שאיזה פוליטיקה מסריחה תמנע ממנו את זה . אין ,זה מטורף .
"הספורט" הזה פשוט הורס את עצמו יותר ויותר עם כל הפוליטיקה המחורבנת שהולכת שמה מאחורי הקלעים . שלא לומר שזה הולך כל כך להיות משעמם . נו באמת . עוד פעם פיל יקח , רמי שני , דניס שלישי , רודן רביעי ,וכו וכו .

אין סיבה מדויקת למה הוא לא מתחרה ?
מעניין.. נשמע לא הגיוני שכל השנה הוא מתכונן ובסוף לא עולה לבמה ...
הבן היחיד שנורמלי שם. יש לו ים של כסף בחשבון בנק אבל לא אכפת לו, הוא בא להתחרות לא להיות מיליונר. בן אדם צנוע וטוב.

סלח לי ,
אבל אי אפשר לדעת מה קורה לבן אדם כשהוא מגיע לרמה כזאת של פרסום והכרות בעולם ,
אתה לא יכול לשפוט - אולי ההצלחה עלתה לו לראש והוא כרגע "עיוור" מכל ההתנהגות שלו .
אתה לא יכול לדעת איך הבן אדם היה לפני - כל אחד שיקבל קצת כסף ותהילה יכול להשתגע מ'זה .
אי אפשר לשפוט - יש כאלה שמצליחים להישאר צנועים ויש כאלה שלא ,

הסיבה לכך שקאי לא משתתף כנראה, פשוט ביסנס וכסף.
קיצור פיל מנצח, אין מה לראות את האולמפיה השנה..

וואלה אנשים כמוך מביאים לי תקריזה, לא הבנתי מה אתם רוצים מפאקינג פיל, אני לא נכנס פה להאם הוא היה צריך לנצח או לא,
אבל למה אנשים נכנסים לו לכיס? כן אז הוא נוסע בביזנס, למה לא?! אם היה לי כסף, גם אני הייתי נוסע בביזנס, אז יש לו בית ענק,
והוא גם בלוס אנג'לס, אז מה? גם אם לי היה כסף הייתי גר שם (אגב מצחיק שלג'אי יש בית גדול ממנו ואף אחד לא מוציא פיפס)
חלאס אנשים נדפק לכם השכל, מזה צנוע? אין לו כסף. וזה לא דבר רע. כן קאי לא יכול להרשות לעצמו ליסוע בביזנס.
זה אומר שהוא בנאדם טוב יותר? זה כזה מעצבן, אתה מהאנשים בלי דעה, ששומעים מה אחרים אומרים ומזיינים תמוח.
יאאלה שתחררו מעניין הכסף והצנוע לא צנוע, כי זה לא קשור לספורט בכלל.

• אהבתי
Reactions: Asi
וואלה אנשים כמוך מביאים לי תקריזה, לא הבנתי מה אתם רוצים מפאקינג פיל, אני לא נכנס פה להאם הוא היה צריך לנצח או לא,
אבל למה אנשים נכנסים לו לכיס? כן אז הוא נוסע בביזנס, למה לא?! אם היה לי כסף, גם אני הייתי נוסע בביזנס, אז יש לו בית ענק,
והוא גם בלוס אנג'לס, אז מה? גם אם לי היה כסף הייתי גר שם (אגב מצחיק שלג'אי יש בית גדול ממנו ואף אחד לא מוציא פיפס)
חלאס אנשים נדפק לכם השכל, מזה צנוע? אין לו כסף. וזה לא דבר רע. כן קאי לא יכול להרשות לעצמו ליסוע בביזנס.
זה אומר שהוא בנאדם טוב יותר? זה כזה מעצבן, אתה מהאנשים בלי דעה, ששומעים מה אחרים אומרים ומזיינים תמוח.

בדיוק מה שאמרתי,
וגם ציינתי אנשים משחקים אותה
״הבן אדם בזבזן, הבן אדם דברן״
תעשו לי טובה..
יש לו כסף, שיעשה איתו מה שבא לו.
אני בטוח ב-100% שמי שיש לו כסף,
רמת החיים שלו תעלה ,
הוא כבר לא יסע במחלקת תיירים
הוא כבר לא יסע במזדה 323 שנת 99 שלו
הוא כבר לא יגור ביפו ד׳
מן הסתם שהרמת חיים שלו תעלה ברגע שמגיע הכסף.

וזה לא רק הוא, תראה לי עשירים אחרים שפחות מבזבזים ממנו.

דיבורים אומרים שיש קשר עם הפרת חוזה של הספונסר לשעבר שלו מאסל מאדס

כי יש איכשהו קשר בין מאסל מאדס לאולימפיה

אבל אל תתפסו אותי במילה

איזה גברי אתה.

מרדיט :

I found some info about this from a reliable poster on Get big "Kai had big plans to launch Dynamik in conjunction with the Olympia. His agent demanded a free title sponsorship, a 20x20 booth space and no union load-in fees. Olympia reps countered by demanding that he fork over sponsorship money like everyone else. They had a Mexican standoff. No one budged. Can't think of a worse way to launch a supplement line than being left outside the arena at the biggest bodybuilding show of the year especially after dieting and gearing up for months. AMI now set to completely pull the plug on him and pressuring the other mags to do the same to sabotage his line and push him over the edge. These products have an expiration date. Tick tock goes the clock."

EDIT: some more information here so you know I'm not pulling it out of my ass:

אם זה נכון,זה כנראה נעשה מאחורי גבו בזמן שהוא התכונן כמו משוגע ... פאק , איך אפשר לדפוק את הבנאדם ככה . אם זה נכון , אני עכשיו קונה את כל המוצרים של החברה החדשה של קאי .

בדיוק מה שאמרתי,
וגם ציינתי אנשים משחקים אותה
״הבן אדם בזבזן, הבן אדם דברן״
תעשו לי טובה..
יש לו כסף, שיעשה איתו מה שבא לו.
אני בטוח ב-100% שמי שיש לו כסף,
רמת החיים שלו תעלה ,
הוא כבר לא יסע במחלקת תיירים
הוא כבר לא יסע במזדה 323 שנת 99 שלו
הוא כבר לא יגור ביפו ד׳
מן הסתם שהרמת חיים שלו תעלה ברגע שמגיע הכסף.

וזה לא רק הוא, תראה לי עשירים אחרים שפחות מבזבזים ממנו.

הטענה כלפיו זה השחצנות והתנשאות שלו
איזה מעריץ כתב על משהו רע אני לא זוכר מה, כתגובה הוא צילם לו תמונה שלו עם כסף
הוא יוצא ורב עם אנשים בתגובות שלו אם יגידו עליו משהו רע
הוא מאוד מתנשא מאוד ואפשר לראות את זה בראיונות שלו ובתגובות שלו

הטענה כלפיו זה השחצנות והתנשאות שלו
איזה מעריץ כתב על משהו רע אני לא זוכר מה, כתגובה הוא צילם לו תמונה שלו עם כסף
הוא יוצא ורב עם אנשים בתגובות שלו אם יגידו עליו משהו רע
הוא מאוד מתנשא מאוד ואפשר לראות את זה בראיונות שלו ובתגובות שלו
וזה שמישהו כתב לו על הבטן הריון שלו והוא ענה לו עם בדיחת אמא ש׳ך... זה שהוא ירד על ארנולד שלא היו לו רגליים... סתם בחור שחצן שייזכר כשחצן, מתנשא שמתייחס לאנשים כמו עבריין מקלדת.

וזה שמישהו כתב לו על הבטן הריון שלו והוא ענה לו עם בדיחת אמא ש׳ך... זה שהוא ירד על ארנולד שלא היו לו רגליים... סתם בחור שחצן שייזכר כשחצן, מתנשא שמתייחס לאנשים כמו עבריין מקלדת.

ועכשיו הוא מחק את העמוד שלו באינסטאגראם .
לא יאומן ,זה הפך לדרמת סבון עם ילדים מגודלים עם אגו גדול ,ובטחון קטן ...חבל שפעם כשצק היה על 5000 דולר באולימפיה , אז התחרו גברים אמיתים .

בכל מקרה , מתחיל להסתמן של IFBB אין יד בדבר הוצאתו של קאי גרין מאולימפיה .

ועכשיו הוא מחק את העמוד שלו באינסטאגראם .
לא יאומן ,זה הפך לדרמת סבון עם ילדים מגודלים עם אגו גדול ,ובטחון קטן ...חבל שפעם כשצק היה על 5000 דולר באולימפיה , אז התחרו גברים אמיתים .

בכל מקרה , מתחיל להסתמן של IFBB אין יד בדבר הוצאתו של קאי גרין מאולימפיה .
מי מחק?

לא באמת היו נותנים לו לזכות. הIFBB הוא ארגון פוליטי מאוד והם מאוד לא רוצים שמישהו עם עבר כמו של קאי יזכה בתחרות. כך או כך הוא לא היה זוכה. באסה.

• פותח/ת השרשור
לא לשכוח שיתקיים Livestream של התחרות באתר Flex עבור הקטגוריות המרכזיות.
הזמנים למטה כבר הומרו לזמן מ- PDT לישראל.

Friday September 19, 2015 at 05:00 AM
BIKINI OLYMPIA - Finals
FITNESS OLYMPIA - Finals
MR. OLYMPIA - Pre-Judging

Saturday September 20, 2015 at 05:00 AM
FIGURE OLYMPIA - Finals
212 SHOWDOWN - Finals
MR. OLYMPIA - Finals​

• פותח/ת השרשור
נשקלים, מקבלים מספר, ממלאים טפסים ועושים ראיונות.
גם באולימפיה מקבלים שקית של פריביז.

MRO_4635-800x533.jpg
MRO_4637.jpg
MRO_4638.jpg
MRO_4639.jpg
MRO_4640.jpg
MRO_4642.jpg
MRO_4646-800x533.jpg
MRO_4650-800x533.jpg
MRO_4656.jpg
MRO_4660-800x533.jpg
MRO_4663-800x533.jpg
MRO_4666.jpg
MRO_4668-800x533.jpg
MRO_4670.jpg
MRO_4675.jpg
MRO_4676.jpg
MRO_4678-800x533.jpg
MRO_4685-800x533.jpg
MRO_4686-800x533.jpg
MRO_4687.jpg
MRO_4690.jpg
MRO_4696.jpg
MRO_4698.jpg
MRO_4710.jpg
MRO_4713.jpg
MRO_4717.jpg
MRO_4726.jpg
MRO_4734.jpg
MRO_4738-800x533.jpg

Dennis Wolf

Branch Warren

Dallas McCarver

• פותח/ת השרשור
קטעים נבחרים ממסיבת העיתונאים אשר קודמת לתחרות.
חלק ראשון אשר כמובן נפתח בסיפור של Kai Greene ובהמשך מציג את האתלטים.

מתוך החלק השני:
פיל היט: "הוא (קאי גרין) חתם כל כך הרבה פעמים על הפוסטרים בתור מר. אולימפיה (ככה הוא נהג בשנתיים הקודמות באקספו אשר קדם לתחרות), אז הוא לא יכל לחתום על החוזה?" - ענק!
עוד הרבה ירידות על קאי, הוא בטח מתפוצץ בבית.
דקסטר ג'קסון: "קאי, תשאר בבית, אני אקח לך את הכסף".
בראנץ וורן אשר מציין השנה 40 שנים, אומר כי הוא עושה שיפורים משנה לשנה והוא גאה להיות על הבמה. "אל תמעיטו בערכי" הוא מדגיש.
BIG רמי: שוקל 140Kg ומהווה את אחד המתחרים הכבדים ביותר שעלו לבמה בהסטורית האולימפיה. רמי מעריך את כל המתחרים ומציין שהוא יגיע גזור כפי שמעולם לא הגיע - וזו הייתה הבעיה שלו באמת בתחרויות קודמות.

Kai Greene אומנם לא נמצא, אבל לא מפסיקים לדבר עליו.

התחרות הכי גדולה בשנה!

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: Tom
Back
למעלה תחתית