עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם מתוך עניין, למה האחוז משנה?שלום
המלצה בבקשה על תשלובת חלבונים אמינה עם אחוז ואני מדגיש אחוז חלבון גבוה(איכותית)
למה תשלובת?תשלובת חלבונים
למה תשלובת?
למה אתם חושבים שאתם תקבלו תשובה לעניין?סתם מתוך עניין, למה האחוז משנה?
אני נותן צ׳אנס לכולם 😃למה אתם חושבים שאתם תקבלו תשובה לעניין?
היית קונה חלבון שיש בו 50% חלבון?סתם מתוך עניין, למה האחוז משנה?
אם הוא היה ב30% מהמחירהיית קונה חלבון שיש בו 50% חלבון?
מנה של 50 גרם?היית קונה חלבון שיש בו 50% חלבון?
מה הבעיה? זה אומר שבדלי יהיה לך בערך 45 מנות. והמחיר כמו שאפרט בהמשך, לאו דווקא יהיה זול יותר. מעבר לזה, זה מוצר שכמעט לא אפשרי לחטב אתו. למה שתשתה 25 גרם פחמימה רק כדי להכניס 25 גרם חלבון? אתה תעדיף כבר לאכול אוכל מאשר לוותר על עוד 25 גרם פחמימות מוצקות.מנה של 50 גרם?
50% חלבון
50% פחמימה
מה הבעיה?
אחוזים זה מוזר
אז זהו, זה לא ככה. סינטה 6 יקר יותר מרוב החלבונים. אקסטרים עולה כמו סופר אפקט. וכו וכו.אם הוא היה ב30% מהמחיר
בתקופת נייטרלי או מסה יחס של 1:1 בין חלבון לפחמימה זה דווקא אחלה, לא הייתי מתנגד לאבקה כזו.מה הבעיה? זה אומר שבדלי יהיה לך בערך 45 מנות. והמחיר כמו שאפרט בהמשך, לאו דווקא יהיה זול יותר. מעבר לזה, זה מוצר שכמעט לא אפשרי לחטב אתו. למה שתשתה 25 גרם פחמימה רק כדי להכניס 25 גרם חלבון? אתה תעדיף כבר לאכול אוכל מאשר לוותר על עוד 25 גרם פחמימות מוצקות.
אז זהו, זה לא ככה. סינטה 6 יקר יותר מרוב החלבונים. אקסטרים עולה כמו סופר אפקט. וכו וכו.
רק שם זה יתאים, וגם אז המחיר יהיה בהתאם והפחמימות יהיו פשוט אבקת סוכר (דקסטרוז או מלטודקסטרין).בתקופת נייטרלי או מסה יחס של 1:1 בין חלבון לפחמימה זה דווקא אחלה, לא הייתי מתנגד לאבקה כזו.
איפה החלטת שהוא רוצה לחטב?מה הבעיה? זה אומר שבדלי יהיה לך בערך 45 מנות. והמחיר כמו שאפרט בהמשך, לאו דווקא יהיה זול יותר. מעבר לזה, זה מוצר שכמעט לא אפשרי לחטב אתו. למה שתשתה 25 גרם פחמימה רק כדי להכניס 25 גרם חלבון? אתה תעדיף כבר לאכול אוכל מאשר לוותר על עוד 25 גרם פחמימות מוצקות.
גם אז עדיף לו שלא לשלם מחיר של אבקת חלבון על חצי חלבון (שבאמת שווה כסף) וחצי מלטודקסטרין שעולה גרושים ושווה לתחת.איפה החלטת שהוא רוצה לחטב?
אולי הוא שחיף שרוצה מסה?
אני בן זונה אם יש שם 92% חלבון.תודה על התשובות, אף אחד כאן לא באמת רציני, רציתי לדעת מתוך עניין אישי ומברור שלי בשוק האבקות, אישית אני לא משתמש בתשלובת אלא בחלבון איזו ובתוכו גם ביצה שעומד על 92 אחוז חלבון כאשר 3 מעבדות מובילות בדקו אותו...(לא מתכוון לפרסם כאן)-תהיתי האם קיימת אבקה ברמה הזו שכוללת גם קזאין מתוך כל האבקות הקיימות בעולם,כנראה שלא.
כרגע מבדיקה שלי האבקה שאותה אני לוקח היא היחידה בעולם ברמה של איזולט ביצה ו92 אחוז חלבון.
לגבי חיטוב מסה או אם אני שחיף אני אשמור זאת לעצמי:) .....
מפתיע לראות כזאת תגובה ממך 😛אני בן זונה אם יש שם 92% חלבון.
לא אתה משקר, החברה של המוצר משקרת.אמיתי יש שם 92 אחוז לא צוחק... מה האינטרס שלי לשקר