הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון

• פותח/ת השרשור tomi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

tomi

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-6
35
0
שלום
המלצה בבקשה על תשלובת חלבונים אמינה עם אחוז ואני מדגיש אחוז חלבון גבוה(איכותית)

כמעט כל חלבון באשכול פה
https://www.lbs.co.il/threads/41590/
הוא חלבון איכותי. ממליץ לך לעבור פה על כמה חברות ולעשות את הבחירה שלך. אני אישית אוהב מאוד את OPTIMUM וDYMATIZE אבל יש עוד המון חברות טובות

מנה של 50 גרם?
50% חלבון
50% פחמימה
מה הבעיה?

אחוזים זה מוזר
מה הבעיה? זה אומר שבדלי יהיה לך בערך 45 מנות. והמחיר כמו שאפרט בהמשך, לאו דווקא יהיה זול יותר. מעבר לזה, זה מוצר שכמעט לא אפשרי לחטב אתו. למה שתשתה 25 גרם פחמימה רק כדי להכניס 25 גרם חלבון? אתה תעדיף כבר לאכול אוכל מאשר לוותר על עוד 25 גרם פחמימות מוצקות.
אם הוא היה ב30% מהמחיר
אז זהו, זה לא ככה. סינטה 6 יקר יותר מרוב החלבונים. אקסטרים עולה כמו סופר אפקט. וכו וכו.

• אהבתי
Reactions: it1
מה הבעיה? זה אומר שבדלי יהיה לך בערך 45 מנות. והמחיר כמו שאפרט בהמשך, לאו דווקא יהיה זול יותר. מעבר לזה, זה מוצר שכמעט לא אפשרי לחטב אתו. למה שתשתה 25 גרם פחמימה רק כדי להכניס 25 גרם חלבון? אתה תעדיף כבר לאכול אוכל מאשר לוותר על עוד 25 גרם פחמימות מוצקות.

אז זהו, זה לא ככה. סינטה 6 יקר יותר מרוב החלבונים. אקסטרים עולה כמו סופר אפקט. וכו וכו.
בתקופת נייטרלי או מסה יחס של 1:1 בין חלבון לפחמימה זה דווקא אחלה, לא הייתי מתנגד לאבקה כזו.

בתקופת נייטרלי או מסה יחס של 1:1 בין חלבון לפחמימה זה דווקא אחלה, לא הייתי מתנגד לאבקה כזו.
רק שם זה יתאים, וגם אז המחיר יהיה בהתאם והפחמימות יהיו פשוט אבקת סוכר (דקסטרוז או מלטודקסטרין).
וגם במקרה כזה הייתי מעדיף לשמור את הפחמימות שלי לדברים טעימים, מזינים ובריאים כמו שיבולת שועל, אורז, קטניות וכולי.

איפה החלטת שהוא רוצה לחטב?
אולי הוא שחיף שרוצה מסה?

איפה החלטת שהוא רוצה לחטב?
אולי הוא שחיף שרוצה מסה?
גם אז עדיף לו שלא לשלם מחיר של אבקת חלבון על חצי חלבון (שבאמת שווה כסף) וחצי מלטודקסטרין שעולה גרושים ושווה לתחת.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות, אף אחד כאן לא באמת רציני, רציתי לדעת מתוך עניין אישי ומברור שלי בשוק האבקות, אישית אני לא משתמש בתשלובת אלא בחלבון איזו ובתוכו גם ביצה שעומד על 92 אחוז חלבון כאשר 3 מעבדות מובילות בדקו אותו...(לא מתכוון לפרסם כאן)-תהיתי האם קיימת אבקה ברמה הזו שכוללת גם קזאין מתוך כל האבקות הקיימות בעולם,כנראה שלא.
כרגע מבדיקה שלי האבקה שאותה אני לוקח היא היחידה בעולם ברמה של איזולט ביצה ו92 אחוז חלבון.
לגבי חיטוב מסה או אם אני שחיף אני אשמור זאת לעצמי(: .....

תודה על התשובות, אף אחד כאן לא באמת רציני, רציתי לדעת מתוך עניין אישי ומברור שלי בשוק האבקות, אישית אני לא משתמש בתשלובת אלא בחלבון איזו ובתוכו גם ביצה שעומד על 92 אחוז חלבון כאשר 3 מעבדות מובילות בדקו אותו...(לא מתכוון לפרסם כאן)-תהיתי האם קיימת אבקה ברמה הזו שכוללת גם קזאין מתוך כל האבקות הקיימות בעולם,כנראה שלא.
כרגע מבדיקה שלי האבקה שאותה אני לוקח היא היחידה בעולם ברמה של איזולט ביצה ו92 אחוז חלבון.
לגבי חיטוב מסה או אם אני שחיף אני אשמור זאת לעצמי:) .....
אני בן זונה אם יש שם 92% חלבון.

• פותח/ת השרשור
אמיתי יש שם 92 אחוז לא צוחק... מה האינטרס שלי לשקר

לא אינטרס שלך, אינטרס של החברה שמייצרת את המוצר.
מה הבעיה שלך להגיד את שם המוצר?

אמיתי יש שם 92 אחוז לא צוחק... מה האינטרס שלי לשקר
לא אתה משקר, החברה של המוצר משקרת.
אי אפשר לבודד מי גבינה(או כל סוג חלבון אחר) בצורה כה דרסטית שמגיעה ל92% חלבון ב100 גרם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית