הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי דדליפט

• פותח/ת השרשור skoner
  • פורסם בתאריך

skoner

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
יש לי כמה שאלות לגבי דדליפט,
כשאני עושה כמה סטים של דדליפט, החלק המחוספס של המוט משפשף לי את הרגל, האם צריך לשים את הרגלים טיפה לפני שהחלק המחוספס מתחיל, זאת אומרת טיפה פחות בפיסוק או שאין מה לעשות ולבוא עם מכנס ארוך
השאלה השניה היא האם צריך לכווץ את השכמות בתרגיל או להשאיר את זה רפוי ופשוט לחזק את הכתפיים כזה שהגב לא יתכופף
תודה

כשאני עושה כמה סטים של דדליפט, החלק המחוספס של המוט משפשף לי את הרגל, האם צריך לשים את הרגלים טיפה לפני שהחלק המחוספס מתחיל, זאת אומרת טיפה פחות בפיסוק או שאין מה לעשות ולבוא עם מכנס ארוך
לא בטוח שהבנתי אותך, אתה מדבר על רוחב העמידה? אם כן, זה רוחב של קפיצה אנכית, כלומר מעט פחות מרוחב הכתפיים. הידיים מחזיקות מחוץ לשוקיים (בדדליפט קלאסי), כשזה יוצא בתחילת האיזור המחוספס - מה שאומר שהרגליים יהיו בתוך האיזור החלק.
השאלה השניה היא האם צריך לכווץ את השכמות בתרגיל או להשאיר את זה רפוי ופשוט לחזק את הכתפיים כזה שהגב לא יתכופף
אתה צריך לכווץ את הרחב גבי, שיצמיד את המוט אל הרגליים, אבל שכמות אתה לא תצליח לכווץ ולהצמיד (כמו בבנץ') במשקלים מאתגרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית