עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אמור לענות לך על השאלהYour grip should be somewhere
between 22 and 24 inches, measured between the index fingers; the variation is based on differences
in shoulder width. This grip width will produce a vertical forearm for most people when the bar is
on the chest, a position that produces the most range of motion around the shoulder joint during the
movement. The bar should rest on the heel of your palm (not up near the fingers), and directly over
the bones of the forearm, so that power being transmitted up the arms and to the bar goes directly to
the bar without being channeled through the wrists. Wrap your fingers around the bar AFTER you
have set it correctly on the heels of your hands. This grip is best accomplished by pronating your
hands, with a slight internal rotation of your arms.
הזכרת לי שקראתי על שיטה שבה אתה שוכב על הרצפה ומרים ידיים למעלה, זה אמור להראות מה רוחב האחיזה האידיאלי שלך.מקצר טווח תנועה אבל אם זה רחב מידי המומנט בין הכתף למרפק גדל,
אז פשוט תחפש את מה שהכי נוח לך ואיפה שאתה הכי חזק בו.
יוצא שאני צריך להחזיק רחב יותר ממה שאני עכשיוהזכרת לי שקראתי על שיטה שבה אתה שוכב על הרצפה ומרים ידיים למעלה, זה אמור להראות מה רוחב האחיזה האידיאלי שלך.
הרוחב לא משנה, זה עניין של נוחות בלבד.אחד מחברי הפורום שאעלה את הסירטון לא מזמן של מישהו שדוחק 200 קילו לחיצת חזה.
אמור לו שזה לא נחשב בגלל רוחב שתפס בלחיצת חזה? מי שחושב ככה פשוט טועה לפי
מה שאני מבין ממכם?
נראה לי אתה מדבר על הבחורה שלחצה 180 קילוהרוחב לא משנה, זה עניין של נוחות בלבד.
פרסמו פה פעם שיא עולם של מישהו שהחזיק באחיזה הכי רחבה שיש (הידיים שלו נגעו בצדדים של המוט כבר), זה נחשב בנץ לכל דבר...
לא, זה היה גבר שלחץ (בתחרות) פשוט באחיזה הכי רחבה שאפשר לתפוס.נראה לי אתה מדבר על הבחורה שלחצה 180 קילו
+מכניס את השכמות פנימה!הזכרת לי שקראתי על שיטה שבה אתה שוכב על הרצפה ומרים ידיים למעלה, זה אמור להראות מה רוחב האחיזה האידיאלי שלך.
בארגונים מסויימים מרשים מקסימום אצבעות אינדקס ברינגים.הרוחב לא משנה, זה עניין של נוחות בלבד.
פרסמו פה פעם שיא עולם של מישהו שהחזיק באחיזה הכי רחבה שיש (הידיים שלו נגעו בצדדים של המוט כבר), זה נחשב בנץ לכל דבר...
אצבע מורה חייבת לגעת בטבעת שעל המוט"בארגונים מסויימים מרשים מקסימום אצבעות אינדקס ברינגים."
מזה אומר לא הבנתי
יש יותר סיכוי לגרום לפציעה של מתיחת גיד בכתף אם תתפוס רחב מדי. אם אתה מתאמן באחיזה רחבה זה משהו שאפשר לעשות אולי לפני תחרות, אבל עדיף לא לתפוס רחב מדי קבוע. לי אישית הייתה פציעה בגלל זה שבגללה לא לחצתי כמה חודשיםשמתי לב לאלה שדווקא מרימים יחסית הרבה התפיסה שלהם רחבה יותר מאשר. עדיף להתחיל לתפוס פשוט כמה שיותר רחב?