הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 245*3

האף מדמם...
בהתחלה קצת, חזרה ראשונה הסתחררתי לגמרי. .אחר כך פחות, וכל חזרה הדימום התגבר.

אתה, פשוט, חזיר!

סליחה, קרנף...
נ. ב.
איכזבת. ציפיתי ליותר gore עם ההקדמה שנתת. 😵

מישהו יכול להסביר לי ע"פ הגדרה איך עומק כזה נחשב לשובר מקביל? אני כבר מבולבל מהנושא.
לפי איך שזה נראה לי אף חזרה לא הייתה עוברת תחרות פה, אבל אני בטוח שהקרנף לא ניסה לעבור תחרות בסרטון הספציפי הזה אלה לשבור PR לRM3 אז זה לא קריטי.

מישהו יכול להסביר לי ע"פ הגדרה איך עומק כזה נחשב לשובר מקביל? אני כבר מבולבל מהנושא.
בחזרה הראשונה באמת בקושי הייתה שבירת מקביל ושניים האחרות הייתה שבירה+-.
אם זאת אני דיי בטוח שלא אכפת לו.

אני חייב להאיר משהו כללי לגבי נושא העומק בתחרויות.
הפדרציה היחידה שלא הייתה מעבירה את הסקוואט כאן היא IPF, שם אם יש ספק - אין ספק.
מישהו באמת חושב שליליברידג', זהיר או מלניצ'ב שברו בבירור?
בסרטון כאן במקרה צילמו גם מהצד סקוואט של אריק (3:55):

לפי איך שזה נראה לי אף חזרה לא הייתה עוברת תחרות פה, אבל אני בטוח שהקרנף לא ניסה לעבור תחרות בסרטון הספציפי הזה אלה לשבור PR לRM3 אז זה לא קריטי.
מה?? אתה אומר שאף חזרה לא עוברת תחרות (משמע לא נחשבת), אבל זה לא קריטי כי הוא רק רצה לשבור שיא אישי? איך בדיוק נשבר שיא אישי אם אף חזרה לא היתה עוברת?
אני אתמול שברתי שיא אישי ל RM3 בבנץ'. אף חזרה לא היתה עוברת תחרות פה, כי המוט לא נגע בחזה, אבל לא ניסיתי לעבור תחרות אלא רק לשבור שיא אישי, אז זה לא קריטי:Confused:

מה?? אתה אומר שאף חזרה לא עוברת תחרות (משמע לא נחשבת), אבל זה לא קריטי כי הוא רק רצה לשבור שיא אישי? איך בדיוק נשבר שיא אישי אם אף חזרה לא היתה עוברת?
אני אתמול שברתי שיא אישי ל RM3 בבנץ'. אף חזרה לא היתה עוברת תחרות פה, כי המוט לא נגע בחזה, אבל לא ניסיתי לעבור תחרות אלא רק לשבור שיא אישי, אז זה לא קריטי:Confused:
כל אחד והקריטריונים שלו לשבירת שיא אישי. אולי טווח התנועה האידיאלי שלו הוא הטווח הספציפי הזה והוא רוצה לעבוד על טווח של תחרויות רק לקראת התחרויות, הכל יכול להיות. אני לדוגמא, בדיוק כמוהו, עובד בטווח תנועה שלא שובר מקביל כי זה טווח התנועה האידיאלי שלי ואם ארצה להתחרות אצטרך לעבוד על זה לקראת התחרות.

• פותח/ת השרשור
כל סרטון אותן שטויות...
קודם כל, זה לא שום שיא אישי.
שנית, אין לי רצון וכח להתווכח אם זה כן שובר, או לא שובר. מבחינתי, שתי האחרונות, היו טובות. הראשונה גבוהה. כמו שאמרה עדן, שראתה מהצד.
שלישית, הסביר לכם סופטי לגבי עומקים בתחרויות.

כל הכבוד! לא פראייר 🤯

לדעתי מספיק תקין כדי לעבור בתחרות..
אבל למי איכפת, משקל מכובד! 🙌

כל סרטון אותן שטויות...
קודם כל, זה לא שום שיא אישי.
שנית, אין לי רצון וכח להתווכח אם זה כן שובר, או לא שובר. מבחינתי, שתי האחרונות, היו טובות. הראשונה גבוהה. כמו שאמרה עדן, שראתה מהצד.
שלישית, הסביר לכם סופטי לגבי עומקים בתחרויות.
התגובה שלי לא היתה לסירטון, אלא לאמירה של טנק. מי שרוצה שיעשה גם רבע סקוואט, who gives a f**k? אני באופן אישי מאמין ב"מתאמנים כמו שנילחמים", אבל איש באמונתו יחיה, אתה יודע, free country and stuff..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית