הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני יודע אם קראטין עובד עלי?

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
לקחתי מאצל חבר שלי קראטין, ואני זוכר שמשה אמר פעם משהו על זה שאם אני מעלה בנוזלים או משהו כזה אז קראטין לא עובד עלי...
אפשר הסבר מדיוק? תודה.

אם אתה רוצה אתה יכול לעשות העמסה 5 ימים עם 15-20 גרם ואז לתחזק את זה עם 5 גרם, במצב הזה אפשר לראות שינוי כבר אחרי 7-10 ימים.

חח דוגמא דיי פשוטה,אבל זה תלוי בהרבה משתנים

אני וחבר התאמנו בול על אותם משקלי עבודה,לקחנו קריאטין,(חשוב להגיד שהנתונים דיי דומים והתזונה כנ''ל,אבל כן,גם הגנטיקה יכולה לשנות משהו :/) בקיצור,אחרי כשבועיים- חודש בשימוש בקריאטין עליתי במשקלים קצת יותר ממנו,אנחנו כבר כמה חודשים עולים באותו קצב ומהשימוש בקריאטין עקפתי אותו בקצת,לא משהו ענקי,אבל נחמד

צודק,לא היה לי כל כך מה להגיד,יש אינסוף משתנים,אבל התקדמנו דיי הרבה זמן באותו קצב בדיוק,אני מאמין שעבד עליי יותר טוב מאשר עליו

אגב משה,סליחה שזה לא קשור לאשכול כל כך,או בעצם כן
זה מוכח שיש אחוז מסויים מהאוכולוסייה שלא משפיע עליו קריאטין,אפשר לדעת למה? מה בדיוק הסיבות שקריאטין לא משפיע על אדם מסויים,וכשאומרים לא משפיע,זה לא משפיע בכלל או ברמה נמוכה מאוד?

צודק,לא היה לי כל כך מה להגיד,יש אינסוף משתנים,אבל התקדמנו דיי הרבה זמן באותו קצב בדיוק,אני מאמין שעבד עליי יותר טוב מאשר עליו

זה מוכח שיש אחוז מסויים מהאוכולוסייה שלא משפיע עליו קריאטין,אפשר לדעת למה? מה בדיוק הסיבות שקריאטין לא משפיע על אדם מסויים,וכשאומרים לא משפיע,זה לא משפיע בכלל או ברמה נמוכה מאוד?

חומציות גבוה\נמוכה מדי בכיבה.
ולא עובד,אז לא עובד בכלל

תלוי, כמה סיבות:

1. כמו שנאמר כאן החומציות בקיבה שבין היתר עושה כאבי בטן ושילשולים (לכן גם לא מומלץ לעשות העמסה לבן אדם שלא התנסה לעולם עם קריאטין כי זה יכול להיגמר רע )
2. רמות קריאטין גבוהות מלכתחילה בשריר (יכול גם לנבוע מאכילה של בשר אדום וכדומה)

סה"כ יש גן מסויים שקשור לכך, עדיין נחקר אין משהו חד משמעי אבל הסטטיסטיקה מראה 30%, כמה מדוייק? נלקחו כמה אלפי נבדקים אבל עדיין יהיו סטיות לכאן או לשם.

אינדיקציה טובה לקבוע אם קריאטין מונו עובד עליך זה בקטע של צבירת נוזלים, שזוהיא אחת מתופעות הלוואי של המוצר.

טוב סבבה.... אחרי כמה זמן זה אמור להשפיע? כאילו אחרי כמה זמן שאין שינוי אפשר להבין שהקריאטין לא עובד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית