הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bro job

a99176f17f98d40c567bce80a2707a2090dddb5e93468bca673bcc1b69c4ecf8.jpg

QTzYhbf8oUc.jpg

ולא אין לי בעיה עם הומואים יש לי בעיה עם אנשים שחושבים שהם לא הומואים ויורדים זה לזה.

תופעה מוכרת לגמרי.. קיימת גם בישראל!
אנחנו חיים בשנת 2016...
מיניות כבר מזמן זה לא רק שחור ולבן...

תופעה מוכרת לגמרי.. קיימת גם בישראל!
אנחנו חיים בשנת 2016...
מיניות כבר מזמן זה לא רק שחור ולבן...
כשמישהו מצטייר כסטרייט אבל סבבה לו לקיים יחסים עם גברים.. למה להתעקש על זה שהוא סטרייט?

למען השם שמישהו יעשה הגדרה לגברים שלא מקיימים יחסים עם גברים אחרים ונמשכים לנשים בלבד PERIOD

זה בדיוק כמו שאצל נשים יש את הלסבו-שיק... לנשים מותר לנסות נשים ואפילו רצוי.. כאשר תשאלי כל גבר סטרייט!
אבל כאשר גבר סטרייט רוצה להתנסות במשהו חדש עם בני מינו זה אבסורד.. אני חושב שיש פה מוסר כפול..

זה בדיוק כמו שאצל נשים יש את הלסבו-שיק... לנשים מותר לנסות נשים ואפילו רצוי.. כאשר תשאלי כל גבר סטרייט!
אבל כאשר גבר סטרייט רוצה להתנסות במשהו חדש עם בני מינו זה אבסורד.. אני חושב שיש פה מוסר כפול..
בואנה רק אני חושב שצריך להפריד בין גברים שנמשכים לגברים אחרים לבין גברים שלא?
אני מתחיל לחשוב שמשהו כבר לא בסדר איתי

אני מכיר אישית גברים נשואים לאישה , ובחורים שיש להם חברות שהם בוגדים בהן עם גברים והן מגדירים את עצמם כסטרייטים...
והם אומרים שמידי פעם בא להם להיות עם גבר...
למה ? לא יודע?
ככה זה..

אני מכיר אישית גברים נשואים לאישה , ובחורים שיש להם חברות שהם בוגדים בהן עם גברים והן מגדירים את עצמם כסטרייטים...
והם אומרים שמידי פעם בא להם להיות עם גבר...
למה ? לא יודע?
ככה זה..
אז הם לא סטרייטים חלאס הם בי או משהו אבל לא סטרייטים

באמת שכל הקטע של הגייז כבר מתחיל להציק לא בגלל שהם נמשכים לאותו מין
בגלל דברים כאלה

אנשים א-מיניים מתארים את עצמם לפעמים כך.
האמת היא שלפי התחזיות זה הכיוון אליו העולם הולך..
קיצוניות לפה ולשם.
מין ביזארי / א מיניות

משערת שזה יקרה בעיקר בסביבה לא מונוטאיסטית
בדת מתרבים.. כחלק מהפולחן הדתי

למען השם שמישהו יעשה הגדרה לגברים שלא מקיימים יחסים עם גברים אחרים ונמשכים לנשים בלבד PERIOD
Omelette
OM (קצת מזכיר הומו)
והעובדה שאומלט זה יעני חביתה עם שילוב של משהו, יעני סטרייט עם שילוב של הומו בלי ידיעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית