לכן הטענה שמסיונרית היא ה-תנוחה, שגויה מיסודה 🙄זה אינדיוידואלי לחלוטין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכן הטענה שמסיונרית היא ה-תנוחה, שגויה מיסודה 🙄זה אינדיוידואלי לחלוטין.
נו נכון אבל @Dark Soul Omega הציג את טענתו והסביר מאיפה היא נובעת.לכן הטענה שמסיונרית היא ה-תנוחה, שגויה מיסודה 🙄
הוא הציג את עמדת המדינה והדת.נו נכון אבל @Dark Soul Omega הציג את טענתו והסביר מאיפה היא נובעת.
אתה לא יכול לשלול את זה.
ואתה אומר לי שהאזרחים והמאמינים לא הקשיבו כמו חיילים וביצעו את מה שאמרו?עמדת המדינה והדת
אלו לא דעות אלו עובדות שקרו בעבר.זה כמו שתגיד שבר רפאלי היא הישראלית הכי יפה.
זאת דעה.
מחקר של מה בדיוק? מחקר שבודק איך אנשים דופקים אחד את השני?יש מחקר?
נו נכון אבל @Dark Soul Omega הציג את טענתו והסביר מאיפה היא נובעת.
אתה לא יכול לשלול את זה.
בכלל.. רוב ה"מחלות הנפשיות" שהם מציגים שם.. לפי תצפיות וסטטיסטיקה.הם היו מטומטמים .
ועכשיו ברצינות בתור אחד שיש לו מעט היסטוריה וידע בקטע הזה של ניפגעי כול כמה שנים בערך צץ מטומטם אחר בתאוריה שונה שסותרת את השנייה
ואם כול האופטמיות שבדבר עם השנים יכולת התפוקה שהם הראו לעומת שיטת ה''הרגע,טוב זה לא עובד בוא ננסה משהו אחר איך אתה מרגיש?,חרא?,טוב נו הלאה''' שלהם הייתה ממש נמוכה.
אז אני לא באמת חושב שצריך להאמין ולהאמת כול ציצוץ קטן שאי פעם היה להם בלי עירבון כול שהוא.
בכלל.. רוב ה"מחלות הנפשיות" שהם מציגים שם.. לפי תצפיות וסטטיסטיקה.
אני כמובן בדעה שלך..
זו אפשרות אחת.כן , פעם פסיכוטים המציאו אלים... ודיברו לנחשים.. וטענו שיחים בוערים מדברים אליהם...
כן הוא חכם על הומואים...כן , פעם פסיכוטים המציאו אלים... ודיברו לנחשים.. וטענו שיחים בוערים מדברים אליהם...
לא מזמן היה פסיכי כזה...הוא טען שסכין נשלחה אליו מהשמיים והלך לרצוח ילדה בת 16...
🤣🤣🤣🤣🤣זו אפשרות אחת.
אפשרות שנייה היא שהם סתם השתמשו בסמים.
ולא אני זו שהמצאתי את ההשערה, אלא פרופסור מהאונ' העברית. Lol
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1308955
זה בסדר גם אני. בסה"כ הסברתי את הסטטיסטיקה.אני האחרון שאצודד בזה.... להפך! אני בעד שתעשה מה שאתה אוהב וטוב לך..
לא סתם פילוסופים מזכירים את משל המנעול והמפתח.אנשים די עם המוסר הכפול הזה, לא הגיוני שאם בחורה הולכת ושוכבת עם הרבה גברים היא "זונה", אבל כשגבר עושה את זה אז ישר הוא "הומו".
המחשה פרימיטיבית.. בדיוק כמו הרעיון שלמנעול חייב להיות מפתח 😃 (כיום כבר יש מנעולים חכמים ללא מפתח)לא סתם פילוסופים מזכירים את משל המנעול והמפתח.
בהנחה ומקבילים מנעול לאישה ומפתח לגבר, מנעול שנפתח ע"י כל מפתח הוא מנעול זונה, ומפתח שמפתחות אחרים פותחים אותו הוא כנראה הומו.
המחשה פרימיטיבית.. בדיוק כמו הרעיון שלמנעול חייב להיות מפתח 😃 (כיום כבר יש מנעולים חכמים ללא מפתח)
אז גם גברים...אז בחורה היא קודן? אם אתה לוחץ במקומות הנכונים העסק נפתח....