הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bro job

נו נכון אבל @Dark Soul Omega הציג את טענתו והסביר מאיפה היא נובעת.
אתה לא יכול לשלול את זה.
הוא הציג את עמדת המדינה והדת.
יש מחקר? יש הוכחה? מי קובע כאן?
זה כמו שתגיד שבר רפאלי היא הישראלית הכי יפה.
זאת דעה.

עמדת המדינה והדת
ואתה אומר לי שהאזרחים והמאמינים לא הקשיבו כמו חיילים וביצעו את מה שאמרו?
קובעים את הדבר המקובל על פי עמדת הרוב.
ברגע שהרוב מקיים יחסי מין בתנוחה הזאת זאת הנורמה.
זה כמו שתגיד שבר רפאלי היא הישראלית הכי יפה.
זאת דעה.
אלו לא דעות אלו עובדות שקרו בעבר.
מחקר של מה בדיוק? מחקר שבודק איך אנשים דופקים אחד את השני?
התנוחה המיסיונרית היא התנוחה הנפוצה ביותר. במחקר אמריקאי משנת 1953 שנערך על ידי אלפרד קינסי, 91% מהנשים דיווחו כי הן משתמשות בתנוחה זו יותר מכל תנוחה אחרת,
מחקר ישן אבל עדיין תקף אני בטוח לימינו.

הם היו מטומטמים .

ועכשיו ברצינות בתור אחד שיש לו מעט היסטוריה וידע בקטע הזה של ניפגעי כול כמה שנים בערך צץ מטומטם אחר בתאוריה שונה שסותרת את השנייה
ואם כול האופטמיות שבדבר עם השנים יכולת התפוקה שהם הראו לעומת שיטת ה''הרגע,טוב זה לא עובד בוא ננסה משהו אחר איך אתה מרגיש?,חרא?,טוב נו הלאה''' שלהם הייתה ממש נמוכה.
אז אני לא באמת חושב שצריך להאמין ולהאמת כול ציצוץ קטן שאי פעם היה להם בלי עירבון כול שהוא.
בכלל.. רוב ה"מחלות הנפשיות" שהם מציגים שם.. לפי תצפיות וסטטיסטיקה.
אני כמובן בדעה שלך..

כן , פעם פסיכוטים המציאו אלים... ודיברו לנחשים.. וטענו שיחים בוערים מדברים אליהם...

לא מזמן היה פסיכי כזה...הוא טען שסכין נשלחה אליו מהשמיים והלך לרצוח ילדה בת 16...

כן , פעם פסיכוטים המציאו אלים... ודיברו לנחשים.. וטענו שיחים בוערים מדברים אליהם...

לא מזמן היה פסיכי כזה...הוא טען שסכין נשלחה אליו מהשמיים והלך לרצוח ילדה בת 16...
כן הוא חכם על הומואים...

זו אפשרות אחת.
אפשרות שנייה היא שהם סתם השתמשו בסמים.
ולא אני זו שהמצאתי את ההשערה, אלא פרופסור מהאונ' העברית. Lol

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1308955
🤣🤣🤣🤣🤣
אני עדיין בעד התאוריה שאיזה ערבי היסתלבט על אברהם והמיסכן סבל מאשליות של גדולות ופרנויה149eg:

אנשים די עם המוסר הכפול הזה, לא הגיוני שאם בחורה הולכת ושוכבת עם הרבה גברים היא "זונה", אבל כשגבר עושה את זה אז ישר הוא "הומו".
לא סתם פילוסופים מזכירים את משל המנעול והמפתח.
בהנחה ומקבילים מנעול לאישה ומפתח לגבר, מנעול שנפתח ע"י כל מפתח הוא מנעול זונה, ומפתח שמפתחות אחרים פותחים אותו הוא כנראה הומו.

לא סתם פילוסופים מזכירים את משל המנעול והמפתח.
בהנחה ומקבילים מנעול לאישה ומפתח לגבר, מנעול שנפתח ע"י כל מפתח הוא מנעול זונה, ומפתח שמפתחות אחרים פותחים אותו הוא כנראה הומו.
המחשה פרימיטיבית.. בדיוק כמו הרעיון שלמנעול חייב להיות מפתח 😃 (כיום כבר יש מנעולים חכמים ללא מפתח)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית