הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הגיע הזמן לעבור ליטוב

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה.
אני נכנס לקראת החלק האחרון של סייקל טסט אנטט 500 מ'ג
עם סיום הסייקל אני רוצה לעבור לחיטוב בתוספת קלן (מפני שהוא אנטי-קטבולי וישמור על מה שהשגתי עד עכשיו)
הסייקל לא ישפיע מפני שאני עושה חיטוב שאני כבר מסיים אותו אז הערכים חוזרים להיות רגילים
השאלה היא איך אני בונה תפריט של חיטוב.?
מה הקרטריונים של בנייה מבחינת ערכים.?
בן 22 גובה 180 משקל 90
נכון לכרגע התפריט שלי הוא כזה
380 פחממה 280 חלבון 120 שומן
בערך 4000 קלוריות.
תודה רבה לעוזרים

נערך לאחרונה:
תפתח בפורום סטרואידים ותרופות אף אחד אין לו מושג מה התפריט שמתאים לסייקל פה.

• פותח/ת השרשור
תפתח בפורום סטרואידים ותרופות אף אחד אין לו מושג מה התפריט שמתאים לסייקל פה.

התפריט אמור להיות לאדם רגיל מפני שאני מסיים את הסייקל עד אז,
אני יערוך את ההודעה שיהיה נוח יותר

חלבון פי 2-2.5 ממשקל גוף.
שומן פי 1.
כל השאר פחמימה
גירעון של 500 קלוריות.

זה הבסיס, בנוגע לקלן אין לי מושג איך התפריט אמור להיראות, תשאל בפורום סטרואידים ותרופות.

אתה מתכוון לחטב ב-PCT? לצאת לחיטוב אחרי סייקל מסה לפני שהתאזנת מבחינה הורמונלית זה די טיפשי. מה גם שקלן לא ימנע פירוק מסת שריר אם אתה עדיין מושבת או בעל בעיות אחרות מהסייקל.

אתה מתכוון לחטב ב-PCT? לצאת לחיטוב אחרי סייקל מסה לפני שהתאזנת מבחינה הורמונלית זה די טיפשי. מה גם שקלן לא ימנע פירוק מסת שריר אם אתה עדיין מושבת או בעל בעיות אחרות מהסייקל.
אל תיכנס לחיטוב ישירות לאחר סייקל מאסה, גם אם אתה על קלן.
זה למה אני אמרתי תפתח בסטרואידים. 😃

• פותח/ת השרשור

אז עדיף בשורה התחתונה לסיים לעשות pct ואז לחשוב על מעבר.?

אני בתול מזרק ככה שאולי אני לא האדם המתאים לשאול אותו את זה. אבל מהיגיון פשוט, לנסות לחטב כשאתה לא מייצר טסט בצורה אידאלית וכבר לא מכניס טסט חיצוני יגרור חיטוב קשה יותר ויגרום לאיבוד מסת שריר.
בנוסף, אם צברת במהלך הסייקל מסת שריר משמעותית שלא אופיינית למתאמן טבעי, אני בספק אם תצליח לשמר אותה בחיטוב טבעי, גם אם כבר הגעת להומאוסטאזיס מבחינה הורמונלית ובריאותית לאחר הסייקל וה-PCT, לכן הרבה אנשים 'מתמכרים' לחומרים. בגלל זה גם תשמע לא מעט פעמים שאין כזה דבר סייקל ראשון ואחרון.

אפשר שאלה?
לפי מה שאני קורא, אתה משקיע הרבה זמן, מאמץ וכסף בתחום. מה עם לקחת מאמן שינחה אותך?
הפורום הוא אחלה, אבל אף אחד לא רואה את התמונה הכללית.
לדעתי אפילו הייעוץ האישי באתר יקדם את האימונים שלך בצורה משמעותית

• פותח/ת השרשור
אפשר שאלה?
לפי מה שאני קורא, אתה משקיע הרבה זמן, מאמץ וכסף בתחום. מה עם לקחת מאמן שינחה אותך?
הפורום הוא אחלה, אבל אף אחד לא רואה את התמונה הכללית.
לדעתי אפילו הייעוץ האישי באתר יקדם את האימונים שלך בצורה משמעותית

יש לי מאמן אפילו אומר לך שיש לי 3 לא צוחק
אבל יש המון דעות בנושא
אחד אומר שאפשר לשלב קלן משבוע 8 עד הסוף מפני שיש טסט בגוף וזה ישמור על המסה שצברתי.
ויש כאלו שאומרים שעדיף לסיים לצאת ולהתחיל קלן אחרי חודש כדי שהגוף יחזור ליצור טבעע.
בגלל שאין איזה מדע מדוייק אני תמיד שמח לשמוע דעות חדשות ונוספות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית