הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורש כף יד

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
התחילו כאבים קצת בשורש כף היד, לפני כמה ימים, בינתיים זה קצת עובר. מרגיש את זה בסקוואט קצת ובבנץ.

שמתי רצועות בסקוואט ואז היה בסדר.

אין לי נגישות כרגע לאורטופד/פיזיותרפיסט ורציתי לדעת לגבי המקבעים האלסטיים האלה האם הם עוזרים במשהו? פוגעים?
ואם יש פתרון אחר שיכול לזרז תהליכים

התחילו כאבים קצת בשורש כף היד, לפני כמה ימים, בינתיים זה קצת עובר. מרגיש את זה בסקוואט קצת ובבנץ.

שמתי רצועות בסקוואט ואז היה בסדר.

אין לי נגישות כרגע לאורטופד/פיזיותרפיסט ורציתי לדעת לגבי המקבעים האלסטיים האלה האם הם עוזרים במשהו? פוגעים?
ואם יש פתרון אחר שיכול לזרז תהליכים

יכולים אולי לעזור קצת בייצוב שורש כף היד , אבל אל תבנה על זה יותר מדי.
תנסה לראות איך אפשר לשפר את האחיזה שלך בתרגילים שגורמים לכאב.

• פותח/ת השרשור
יכולים אולי לעזור קצת בייצוב שורש כף היד , אבל אל תבנה על זה יותר מדי.
תנסה לראות איך אפשר לשפר את האחיזה שלך בתרגילים שגורמים לכאב.
מה שחששתי זה שזה יגביל תנועה ויפחית ריפוי טבעי? יש דבר כזה?
אני לא מתכנן לבנות על זה אבל כרגע אין לי ברירה כל כך, בתרגילים שזה כואב שמתי רצועות וזה עזר.

מה שחששתי זה שזה יגביל תנועה ויפחית ריפוי טבעי? יש דבר כזה?
אני לא מתכנן לבנות על זה אבל כרגע אין לי ברירה כל כך, בתרגילים שזה כואב שמתי רצועות וזה עזר.
הוא אמר לך לא לבנות על הרצועות,פשוט תתקן את האחיזה שלך וזה לא אמור לקרות

מה קל להגיד?
נגיד בבנץ הכף יד מקבילה לריצפה אז תעשה אותה יותר אנכית לרצפה ככה לי היה
ואולי בסקוואט אתה גם לא מחזיק טוב וזה עושה לך לחץ על הכף יד

• פותח/ת השרשור
מה קל להגיד?
נגיד בבנץ הכף יד מקבילה לריצפה אז תעשה אותה יותר אנכית לרצפה ככה לי היה
ואולי בסקוואט אתה גם לא מחזיק טוב וזה עושה לך לחץ על הכף יד
התכוונתי שהטכניקה שלי לא השתנתה, לפחות לא ששמתי לב ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה

החשוד העיקרי שלי זה החיטוב ולכן חיפשתי פתרונות אחרים

התכוונתי שהטכניקה שלי לא השתנתה, לפחות לא ששמתי לב ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה

החשוד העיקרי שלי זה החיטוב ולכן חיפשתי פתרונות אחרים

מה הקשר בין חיטוב לפציעה שלך?

• פותח/ת השרשור
לכפיפות מרפקים (במשקל די נמוך) הן עזרו לי כששורש כף היד שלי לא אהב את התרגיל.
הבעיה שזה כואב לי ביום יום לפעמים, ובעיקר בסקוואט. ניסיתי לשנות אחיזה זה לא כל כך עזר, שמתי רצועות זה עזר אבל אני שואל האם התחבושות האלסטיות האלה יעזרו מחוץ לחדכ או יגבילו תנועה (ויעכבו החלמה בגלל זה?)

האם התחבושות האלסטיות האלה יעזרו מחוץ לחדכ או יגבילו תנועה (ויעכבו החלמה בגלל זה?)
למיטב ידיעתי הגבלת התנועה אינה מעכבת החלמה כשמדובר במפרקים (סחוסים, רצועות וכל הג'ז ההוא) אלא להיפך. אמנם עלולה להיווצר נוקשות מסוימת במפרק המוגבל, אבל הוא חוזר למוטב די מהר לאחר הורדת החבישה. אם אני טועה @yonizarkh בטח יתקן אותי.

• פותח/ת השרשור
למיטב ידיעתי הגבלת התנועה אינה מעכבת החלמה כשמדובר במפרקים (סחוסים, רצועות וכל הג'ז ההוא) אלא להיפך. אמנם עלולה להיווצר נוקשות מסוימת במפרק המוגבל, אבל הוא חוזר למוטב די מהר לאחר הורדת החבישה. אם אני טועה @yonizarkh בטח יתקן אותי.
האמת שהמצב כבר ממש משתפר, הרחבתי קצת את האחיזה בסקוואט ושמתי רצועות. ביום יום הפסיק לכאוב.

גם לקחתי כורכומין אולי זה עזר אולי לא.. אין לדעת חח

תודה כל התשובה, ואשמח לדעת לעתיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית