ייעוץ חתירה

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
התחלתי לעשות די הרבה חתירה לאחרונה ורציתי לדעת בערך מאיזה משקלים לדעתכם אפשר וכדאי להתחיל לחגור?

אני ב50% מהדד בפנדליי ולא רואה איך אני עולה משם יותר מדי (אלא אם בהתאמה עם עלייה בדדליפט)
נראה לי שהגזמת קצת עם ה80%.. או שאני יוצא דופן
להרבה אנשים זה ככה, בעיקר בגלל שרוב האוכלוסיה לא שמה רצועות בחתירה ובדדליפט האחיזה שונה.
עם דדליפט 140 היה לי באנט אובר 100 שזה באיזור ה70%..

סליחה התבלבלתי זה השני
להרבה אנשים זה ככה, בעיקר בגלל שרוב האוכלוסיה לא שמה רצועות בחתירה ובדדליפט האחיזה שונה.
עם דדליפט 140 היה לי באנט אובר 100 שזה באיזור ה70%..
יש לי דדליפט 190
ובנט אובר 80 לחמישיה אולי, שבכלל התרגיל הזה קורע לי את האמות ויש לי שם דלקת בגלל זה.

בבקשה אל תדרשו ראק על זה, מזה לא בתכנון שלי לעשות דדליפט כבד בקרוב.

איזה תרגילים אופקיים לגב אתה עושה?
כי גם אני במצב הזה (בגלל tight brachoiradialis גם)
סטטי - פרונט לבר דינאמי כרגע אין בתפריט

כמו שהראתי ושמתי ליד התמונה
השיפוע שאני עושה מאוד גדול. כמעט וגורר הכל על הירך

בקיצור כמו שניחשתי - טכניקה לקויה

סליחה התבלבלתי זה השני

יש לי דדליפט 190
ובנט אובר 80 לחמישיה אולי, שבכלל התרגיל הזה קורע לי את האמות ויש לי שם דלקת בגלל זה.

בבקשה אל תדרשו ראק על זה, מזה לא בתכנון שלי לעשות דדליפט כבד בקרוב.
תנסה לעבוד עם רצועות

אז מה שיש בסרטון זה לא באמת לימוד של טכניקה טובה של BOR?
אף אחד מהסרטונים פה לא מציג את הגרסה שאני מכיר ומלמד. אם יהיה לי כוח מחר אצלם סרטון הדגמה.

כשאני עושה פנדלי אני ממש חותר עם הכנפיים ולא סתם מרים את המשקל למעלה ולמטה כמו שאני רואה 90% עושים שזה בעקרון היד עובדת להם יותר מהגב

ועם ה105 זה בשיפוע יחסית גבוה כמו בתמונה
bent-over-row.jpg

פשוט חותר אותו, אני עכשיו בחיטוב אז המשקלים קצת קשים, הייתי ב120 בשיא המסה, וכמו רשמתי קודם החתירה רגילה לעומת פנדליי אני מרגיש פחות בגב אז החלפתי ואני עושה בעקרון 3 פנדלי + 1 רגיל או 2+2 או רק 3 פנדלי
ככה לא חותרים, טוב שהטורסו של המבצע בתמונה לא אנכי לגמרי, אין בקושי מומנט על הפושטי כתף, וטווח תנועה של בקושי 20 מעלות, פשוט בדיחה.

חתירה צריכה להתבצע עם טורסו מקביל לקרקע גג עולה ב10-15 מעלות, פנדלי רואו וחתירה עם משקולת יד זה התרגילים החופשיים היחידים שאני יכול לקרוא להם "חתירה" כל השאר זה לאלו שמנסים לעשות פוזות בחד"כ

אני לא מניח תמוט, אני גם מנסה לעשות את זה עם 4 עשריות בכל צד במקום 2 20 בשביל שיהיה לי יותר טווח תנועה
מה שכן כשאני מסיים את הסטים אני נותן סט אחד של הרמה - הנחה - הרמה - הנחה
בדיוק כמו שאני עושה דדליפט, אני עושה רומני ולא מניח עם 135 ל8 חזרות
ברור
כמובן שאני מדבר על חזרות ולא סתם חתירה - הפסקה - חתירה
ועושים פחות משקל בשביל שיהיה יציב וגב ישר, וגם בשביל באמת לעבוד עם הגב ולא סתם להרים את המשקל למעלה ולמטה

פנדליי אני עובד עם 85 לעומת BOR עם 105 שניהם ל8 חזרות
@incin חוב לראק

לא הבנתי
אתם רוצים לראות איך עושים פנדלי עם 85
וBOR כמו בסרטון שהוא גורר על הרגליים עם 105?
זה נחשב WOW אצלכם פה? חחח

אני טס לחו"ל רק ביום חמישי, וחתירה עם 105 זה נמוך מדי בשביל לעניין את הראק, הראק מעוניין בסקוואט, בנץ' ודדליפט 😃

אני טס לחו"ל רק ביום חמישי, וחתירה עם 105 זה נמוך מדי בשביל לעניין את הראק, הראק מעוניין בסקוואט, בנץ' ודדליפט 😃
חתירה זה בנץ' הפוך, דדליפט בלי להזדקף, וסקוואט עם הידיים.
השילוב המושלם.

ככה לא חותרים, טוב שהטורסו של המבצע בתמונה לא אנכי לגמרי, אין בקושי מומנט על הפושטי כתף, וטווח תנועה של בקושי 20 מעלות, פשוט בדיחה.

חתירה צריכה להתבצע עם טורסו מקביל לקרקע גג עולה ב10-15 מעלות, פנדלי רואו וחתירה עם משקולת יד זה התרגילים החופשיים היחידים שאני יכול לקרוא להם "חתירה" כל השאר זה לאלו שמנסים לעשות פוזות בחד"כ
סופסוף הודעה כלבבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית