ייעוץ חיטוב מתמשך

• פותח/ת השרשור Dr3am
  • פורסם בתאריך

Dr3am

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר למשטר כמו שצריך בחיטוב,
אני אוכל לפי זמנים וארוחות מסודרות בניתי לעצמי תפריט.
הבעיה היא שאני לא רואה שינוי ניכר בעצמי, אני די קשה עם עצמי ככה שאני לא רואה ממש שאני מגיע לתוצאות טובות.
אני מתאמן בAB נח 45 שניות בין סטים מנסה כמה שיותר לגרום למאמץ כדי לשרוף עוד ועוד קלוריות במהלך האימון גם.
מבחינת אירובי אני קצת מפדל מאחור האמת.

אני שוקל סביב ה70 קילו עם 14 אחוז שומן לדעתי, יכול להיות שאני צריך ללכת לכיוון אחר בכלל..?

אני תוך כדי בצבא אבל מצליח להסתדר קצת עם ארוחות, במאזן שלילי כל הזמן אך שוב ללא שינוי במבנה הגוף וזה כבר מתחיל לשגע אותי כי אני לא ממש יודע איפה אני נופל.. מבחינת תזונה או אימונים, מניח שתזונה כמובן..

אשמח לעזרה וייעוץ על שיטות או דברים שכדאי לעשות, אם צריך אעלה את התפריט שבניתי לכאן.

נח 45 שניות בין סטים מנסה כמה שיותר לגרום למאמץ כדי לשרוף עוד ועוד קלוריות במהלך האימון גם.
לא שמעתי על דבר כזה שאם אתה נח פחות אתה שורף קלוריות משמעותית יותר. אשמח אם תסביר את הדבר או מישהו פה בפורום.
אני שוקל סביב ה70 קילו
אשמח לגובה וגיל.
אני תוך כדי בצבא אבל מצליח להסתדר קצת עם ארוחות, במאזן שלילי כל הזמן אך שוב ללא שינוי במבנה הגוף וזה כבר מתחיל לשגע אותי כי אני לא ממש יודע איפה אני נופל.. מבחינת תזונה או אימונים, מניח שתזונה כמובן..
איך זה מסתדר לך עם הצבא? יש לך זמן חופשי לחדר כושר וזה?
אם צריך אעלה את התפריט שבניתי לכאן.
יעזור מאוד. ותזכור לכתוב את הערכים הסופיים של התפריט בסוף.

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי על דבר כזה שאם אתה נח פחות אתה שורף קלוריות משמעותית יותר. אשמח אם תסביר את הדבר או מישהו פה בפורום.

אם אני לא טועה קראתי פעם שזה גורם לאינטנסיביות גבוהה יותר לגוף ומשליך לכך שהעצימות של האימון גבוהה.

אשמח לגובה וגיל.

בן 20 1.80 מטר

איך זה מסתדר לך עם הצבא? יש לך זמן חופשי לחדר כושר וזה?

שמע בסופו של דבר אני ג'ובניק אני לא בורח מזה, השבוע שלי מתחלק ליומיות ומשמרות ככה שיש לי זמן גם להיות בבית לישון במיטה שלי ולהתאמן, אני מגיע מוקדם הביתה.

יעזור מאוד. ותזכור לכתוב את הערכים הסופיים של התפריט בסוף.

זה בעיקרון מה שאני אוכל לפי שעות כזה גם לא תמיד יוצא ככה אבל כמובן,

ארוחת בוקר 07:00 :

- חלב טרי בקרטון 1 ליטר 3%, 1 כוס + ברנפלקס, 1 כוס.

ארוחת ביניים 10:00 :

- 2 פר' לחם קל + 20 גרם חומוס + 30 גרם פסטרמה דלת שומן.

- 2 פר' לחם קל + 20 גבינה לבנה 5% + 30 גרם גבינה צהובה 9%.

ארוחת צהריים 12:30 :

- אורז מבושל 100 גר' / פסטה מבושלת 100 גר' + 250 גר' חזה עוף מבושל / 300 גר' סינטה + 100 גר' חסה / 2 מלפפונים / עגבניה

ארוחת ביניים 15:30 :

- תפוח עץ

- כוס קפה נס + חטיף בריאות (99 גר')

ארוחה לאחר אימון :

- שייק חלבון על בסיס מים.

ארוחת ערב 19:00 :

- 2 פר' לחם קל + 2 ביצים ללא חלמון אחד / טונה במים 100 גר' + 100 גר' בולגרית 5% / 100 גר' צפתית 5% / 1/2 גביע גבינה לבנה 5% .

פחמימות – 143.3 גר' – 573.2 קלוריות

חלבונים – 161.2 גר' – 644.8 קלוריות

שומנים – 27.8 גר' – 250.2 קלוריות

סה"כ – 1468 קלוריות ביום ללא אימון.

בסופו של דבר יוצא לי סביב ה-1500 קלוריות, ביום עם אימון 1700 בערך.

א.כל הכבוד על הסידור של התגובה,נדיר למצוא אנשים שמגיבים ככה. 😉
ב.מבחינת קלוריות אתה סבבה לגמריי,הבעיה היא שהשומן שלך מאוד נמוך.מאוד.
תעלה אותו מהר מאוד למשקל גוף.(משמע 70 גרם שומן).אתה יכול להוריד חופשי מהחלבון 20 גרם וגם פחמימות להוריד עוד כדי להגיע לכמות שומן הזאת.
ג.כמה זמן אתה על התפריט הזה?( כי זה נשמע לי ממש גרוע כמות כזאת של שומן)
בכ"מ אם הרבה זמן אז אני ממליץ בחום לצאת למאזן קלורי נייטרלי של שבועיים בישביל להתאזן מהחוסר שומן.
אם זה התפריט הרעיוני תעשה את מה שעשיתי.😃

• פותח/ת השרשור
חחחח תודה אחי קודם כל 😃

ואני בסביבות החודש וחצי על התפריט הזה, אבל כדי להגיע ל70 גר' שומן בסופו של דבר ייצא לי קצת אובר קלוריות ממה שיש לי כרגע לא?
גם אם אני אפחית כי בסופו של דבר אני צריך להיות עם כמות מסויימת של פחמימות בגוף.

א.כל הכבוד על הסידור של התגובה,נדיר למצוא אנשים שמגיבים ככה. 😉
ב.מבחינת קלוריות אתה סבבה לגמריי,הבעיה היא שהשומן שלך מאוד נמוך.מאוד.
תעלה אותו מהר מאוד למשקל גוף.(משמע 70 גרם שומן).אתה יכול להוריד חופשי מהחלבון 20 גרם וגם פחמימות להוריד עוד כדי להגיע לכמות שומן הזאת.
ג.כמה זמן אתה על התפריט הזה?( כי זה נשמע לי ממש גרוע כמות כזאת של שומן)
בכ"מ אם הרבה זמן אז אני ממליץ בחום לצאת למאזן קלורי נייטרלי של שבועיים בישביל להתאזן מהחוסר שומן.
אם זה התפריט הרעיוני תעשה את מה שעשיתי.😃

• פותח/ת השרשור

סגור אחי הבנתי, ההמלצה שלך לכרגע אז היא לסדר את כמות השומן קודם כל, ובלי קשר להיות במאזן נייטרלי למשהו כמו שבועיים בערך?

שאלה נוספת - כמה חשוב באמת לעשות אירובי במהלך החיטוב כי כרגע אני לא מתמיד בזה ממש.. בסופו של דבר זה נועד גם כדי לעצב קצת את הגוף נכון?

סגור אחי הבנתי, ההמלצה שלך לכרגע אז היא לסדר את כמות השומן קודם כל, ובלי קשר להיות במאזן נייטרלי למשהו כמו שבועיים בערך?
לדעתי אתה דפקת את עצמך עם הכמות השומן המזערית הזאת.אנשים מידי פעם לא מבינים ששומן זה המקור של הגוף שלנו לתהליכים מאוד חשובים בגוף בין היתר הורמונים. לכן הייתי ממליץ אל יציאה לנייטרלי של שבועיים כדי לסדר את הגוף ולתת לו להתאושש מהחוסר בשומנים.
שאלה נוספת - כמה חשוב באמת לעשות אירובי במהלך החיטוב כי כרגע אני לא מתמיד בזה ממש.. בסופו של דבר זה נועד גם כדי לעצב קצת את הגוף נכון?
אירובי זה בישביל להגיע למאזן קלורי שלילי אם קשה לך להגיע אליו בלאכול מועטה. אני אישית ירדתי יפה מאוד בחיטוב האחרון שלי 15 קילו בלי דקת אירובי. יש אנשים שזה עושה להם סתם טוב לעשות אירובי, ויש אנשים שזה לא מרעיב אותם לעשות אירובי אז אין להם בעיה לעשות.
בתכלס זאת בחירתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית