הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושב בגלל הדדליפט

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,
בזמן ההליכה אני מרגיש כאבים בעקב קרסול כזה(לא יודע אם זה אותו דבר אבל באיזור למטה)
אני חושב שזה בגלל הדדליפט כי אתמול אחרי הדדליפט כשהלכתי כאב לי גם טיפה כזה בהליכה.
לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי מדרסים ואני עושה דדליפט רגיל
תודה לעוזרים 😃
אה ואם לא הבהרתי את עצמי,השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות,אולי מהסקוואט גם?
וגם להתאמן מחר?(ss( כי אני לא רוצה להחמיר
תודה שוב 😃

• פותח/ת השרשור
למה שיהיה לך כאבים בקרסול מהדדליפט?
אתה עושה HB סקוואט?
לא
ולא יודע חשבתי אולי כאילו בגלל שדוחפים עם הרגל אולי טיפה השתבשה לי הטכניקה וזה גרם לזה
כדאי בינתיים לעשות לחיצות כאלה באיזור ולראות איך יהיה מחר?

I rmbr that when I went to an SS training camp (not the nazi one) one of the coaches who had a DL of 328 @89kg said that he got plantar fasciitis from doing deadlifts without shoes on, so maybe that's what has happened to u as well? he had a BS in Biology, a MS in Anatomy and Physiology and was studying medicine so I, to an extent, would trust that he wasn't talking bullshit.

incase u don't know what PF is: https://en.wikipedia.org/wiki/Plantar_fasciitis

• פותח/ת השרשור
I rmbr that when I went to an SS training camp (not the nazi one) one of the coaches who had a DL of 328 @89kg said that he got plantar fasciitis from doing deadlifts without shoes on, so maybe that's what has happened to u as well? he had a BS in Biology, a MS in Anatomy and Physiology and was studying medicine so I, to an extent, would trust that he wasn't talking bullshit.

incase u don't know what PF is: https://en.wikipedia.org/wiki/Plantar_fasciitis
ניסיתי להבין כמה שיותר מהוויקפידיה
אוצר מילים של כיתה ט זה לא משהו xD
כן יש לי כאבים בעקב וגם כאילו בהכי מאחורה אבל את הדדליפט עשיתי עם נעליים,הpf יכול לקרות גם עם נעליים?
אתה יודע שיותר הגיוני לפתוח את האשכול הזה בפורום פציעות?
כן צודק..
טעות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית