הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Intermediate fasting

Tylerdurden

משתמש מתחיל
81
8
נק' מוניטין:
8
81
8
אני רוצה לעשות אותה למטרות חיטוב , כרגע אני על איזה 12-13 אחוז שומן ורוצה לרדת ל10. אני כבר שבועיים בסוג של קטגונית - אנאבוליק דיאט וממש קשה לי ברמות האנרגיה אני מרגיש בדיכאון רוב היום והבנתי שזה קורה להרבה בדיאטה הזאת . אז אני רוצה לנסות את הintermediate fasting מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בזה וכמה לאכול אם אני קם ב8 מתאמן ב3 ושוקל 60? (גובה 68 ) תודה לעוזרים

תכלס, אין לך הרבה סיבה לעשות חיטוב אתה 12 13 אחוז שומן שוקל 60 בגובה 1.68, אתה אמור להרביץ עכשיו במסה...
אבל בכל מקרה זכור לי שיש על זה אחלה פירוט ביוטיוב
תכלס יכול מאוד להיות שיהיה לך יותר קל להגיע ל10 אחוז שומן ע"י עלייה במסת שריר...

• פותח/ת השרשור
תכלס, אין לך הרבה סיבה לעשות חיטוב אתה 12 13 אחוז שומן שוקל 60 בגובה 1.68, אתה אמור להרביץ עכשיו במסה...
אבל בכל מקרה זכור לי שיש על זה אחלה פירוט ביוטיוב
תכלס יכול מאוד להיות שיהיה לך יותר קל להגיע ל10 אחוז שומן ע"י עלייה במסת שריר...
תראה אחי אני בסוף של ss ובאמת שאני אוהב לאכול כל היוםם ואני ולא מהאלה שנלחצים מקצת חיטוב שנעלם , ה12-13 אחוז שומן זה לפי הקליפר במכון אבל לפי המראה המון המון שומן הצטבר לי בבטן ואחרי שנה וחצי של מסה אני רוצה לחטב ... נכנסתי לפירוטים ביוטיוב ולא הבנתי באמת מה הולך שם אחד אומר שהוא מחטב בזה שאוכל שעתיים בערב ומכניס בהם 3000 קלוריות ואחד אחר אומר שהוא אוכל באיזה 4 שעות בערב ו1600 קלוריות אז מה אני צריך לעשות ?

אל תסתמך על הקליפר,עדיף שתעלה תמונה לפה.
ותתחיל חיטוב רגיל חלבון פי 2 ממ.ג שומן שווה למ.ג ופחמימה להשלים את החסר גירעון של 300-500 עד שאתה נתקע
תקרא בקילוגרם את המדריך לחיטוב והורדת בא''ש

• פותח/ת השרשור
אל תסתמך על הקליפר,עדיף שתעלה תמונה לפה.
ותתחיל חיטוב רגיל חלבון פי 2 ממ.ג שומן שווה למ.ג ופחמימה להשלים את החסר גירעון של 300-500 עד שאתה נתקע
תקרא בקילוגרם את המדריך לחיטוב והורדת בא''ש
אחי ניסיתי כאלה ואני לא מסתדר ... שאלתי ספציפית על הintermediate fasting ואני מעדיף שאם מישהו מכיר שיעזור לי בזה ולא יפנה אותי לחיטוב רגיל ... 😛

• פותח/ת השרשור
אז לפי השיטה מה הערכים התזונתיים שאני צריך לאכול ובכמה זמן ?
הערכים זה מה שאתה אמור לאכול בחיטוב, הערכים שהצבת לעצמך, פשוט במקום לאכול את זה במשך כל היום אתה אוכל את זה במהלך 8 שעות.
ומה עושים בזמן הfasting
שותים מים ובוכים.

אני רוצה לעשות אותה למטרות חיטוב , כרגע אני על איזה 12-13 אחוז שומן ורוצה לרדת ל10. אני כבר שבועיים בסוג של קטגונית - אנאבוליק דיאט וממש קשה לי ברמות האנרגיה אני מרגיש בדיכאון רוב היום והבנתי שזה קורה להרבה בדיאטה הזאת . אז אני רוצה לנסות את הintermediate fasting מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בזה וכמה לאכול אם אני קם ב8 מתאמן ב3 ושוקל 60? (גובה 68 ) תודה לעוזרים
עשיתי את זה, הרעב יורד אחרי כמה ימים וזה אחלה דבר.
ואני עד היום אוכל רק 2 ארוחות

• פותח/ת השרשור
עשיתי את זה, הרעב יורד אחרי כמה ימים וזה אחלה דבר.
ואני עד היום אוכל רק 2 ארוחות
ואם אני רוצה לעשות את זה בשביל חיטוב משלך טיפים ? והאם ממשיכים פשוט בלי הפסקה קדימה או שיש ימי העמסה וכאלה (אני לא חושב שאני צריך )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית