ייעוץ כתף קדמית וטרפז

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
אני לא יודע כבר מה לעשות,
אני הרבה מאוד זמן עם טרפז תפוסה(הלכתי לפיוזתרפיסט אמר לי זה שריר תפוס, עזר מאוד, אבל עדיין לא עבר לגמרי).
אני כל הזמן אחרי אימון או באמצע האימון או סתם באמצע היום חייב למתוח את הכתף הקדמית ואת הטרפז בצד ימין.
הפיוזתרפיסט אמר שיש לי עקמת קלה, היום הייתי אצל אורתופד והוא אמר שכן יש לי עקמת קלה.
האורתופד בכלל לא היה מוכן לתת לי לדבר, אמר לאמא שלי שהוא לא ממליץ בכלל על חדר כושר כי זה יכול לפגוע בי ואמר לי ללכת לשחות/לרוץ.
כל פעם אני מרגיש שאני חייב למתוח את הכתף הקדמית אחרי דדליפט,חתירה ובנץ.
אמא שלי בכלל לא מפסיקה להתעצבן עליי כי היא ראתה תמבזק בערוץ 10 ועוד איזה כתבה על אבקות חלבון,קריאטין ועל חדר כושר(לא לוקח שום תוסף, לא צריך את זה).
אני עד עכשיו לא מבין ממה זה קורה,
אין לי כאבים חדים, אני מרגיש שתפוס לי שם כל הזמן ואחרי אימון פלג גוף עליון הכתף שלי גם מתחילה להציק(שוב אני אומר, לא לכאוב אלא עושה הרגשה כזאת שאני חייב למתוח אותה כל הזמן).
אני חייב את העזרה שלכם!

קודם כל אתה יכול לעבוד בחדר כושר שאף אחד מהאורתופדים לא יגיד לך מה לעשות עם כל הכבוד אתה מרגיש מה טוב לך ונכון
לגבי השריר התפוס לא קשור לדעתי לעקמת קלה אני ממיטב הבנתי הייתי ממליץ לך לעשות כמה דקות מתיחות לרצועת הכתפיים לחמם את המקום ואז לראות אם יש שיפור בשרירים התפוסים ואם יש הקלה חוץ מזה הייתי מנסה לבודד את התרגילים בכדי להבין איזה תנועה גורמת לשריר ללהתפס ואז מנסה לשנות אולי את דפוס התנועה או הטכניקה
הדיעה שלי בגדר המלצה ולא תחליף לבעל מקצוע לא רופא או פיזיותרפיסט אלא אדם שחשוב בצורה הגיונית
חושב שצריך לנסות להבין מה גורם לכך
בנצלחה
בהצלחה

ל 90 אחוז מהאוכלוסייה (כולל אותי) יש עקמת כלשהי בגב..אל תתרגש..
ט-כ-נ-י-ק-ה נכונה הכי חשוב..תבקר את עצמך כל הזמן(סרטונים!!).
ממליץ לך להתחיל מ SS .
אני וחבריי לאימונים מקריית שמונה כולנו התחלנו עם פציעות שונות (בגלל אימונים לא נכונים במשך שנים) ולכולנו יש עקמת..שמתחילים לעבוד נכון הגוף מתחזק והכאבים עוברים .
הגוף הזדקף והיציבה השתפרה פלאים!!
אם ממש כואב כרגע אתה יכול לנוח כמה ימים ואז להתחיל.
שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה יכול לעבוד בחדר כושר שאף אחד מהאורתופדים לא יגיד לך מה לעשות עם כל הכבוד אתה מרגיש מה טוב לך ונכון
לגבי השריר התפוס לא קשור לדעתי לעקמת קלה אני ממיטב הבנתי הייתי ממליץ לך לעשות כמה דקות מתיחות לרצועת הכתפיים לחמם את המקום ואז לראות אם יש שיפור בשרירים התפוסים ואם יש הקלה חוץ מזה הייתי מנסה לבודד את התרגילים בכדי להבין איזה תנועה גורמת לשריר ללהתפס ואז מנסה לשנות אולי את דפוס התנועה או הטכניקה
הדיעה שלי בגדר המלצה ולא תחליף לבעל מקצוע לא רופא או פיזיותרפיסט אלא אדם שחשוב בצורה הגיונית
חושב שצריך לנסות להבין מה גורם לכך
בנצלחה
בהצלחה
האמת ישנתי ממש טוב, ושקמתי היום בבוקר הכל היה בסדר.
כאילו אחרי אימון אני מרגיש שאני חייב למתוח את זה.
האורתופד אמר לי את זה כי אני בן 13,
והפיוזתרפיסט גם.
מזאת אומרת לבודד תרגיל?
איזה מתיחות אתה ממליץ לעשות לרצועת הכתפיים, אני תמיד עושה חימום לפני.
תודה לכולכם על התשובות!

הייתי שם אחי . הכתפיים והחזה תפוסים כל היום בגלל שהפסקתי לאמן את הגב ועברתי לאימון יתר של לחיצות (חזה וכתפיים ) כלומר חוץ מדלדליפט לא היה שום דבר אחר שיחזק לי את הגב עליון ונוצר בעיה מאוד רצינית , כחלק מזה שהכתפיים שלי נשמטו קדימה גם הטרפזים התחילו להשתטח קדימה אם מסתכלים מהצד והם נתפסו המון ועכשיו אחרי המון זמן שהייתי ככה בלי לשים לב אני לא מאמן חזה בכלל ומאמן המון המון גב המון כתף אחורית ומשיכות אחורה
תכתוב בגוגל how to fix rolled shoulders

• פותח/ת השרשור
הייתי שם אחי . הכתפיים והחזה תפוסים כל היום בגלל שהפסקתי לאמן את הגב ועברתי לאימון יתר של לחיצות (חזה וכתפיים ) כלומר חוץ מדלדליפט לא היה שום דבר אחר שיחזק לי את הגב עליון ונוצר בעיה מאוד רצינית , כחלק מזה שהכתפיים שלי נשמטו קדימה גם הטרפזים התחילו להשתטח קדימה אם מסתכלים מהצד והם נתפסו המון ועכשיו אחרי המון זמן שהייתי ככה בלי לשים לב אני לא מאמן חזה בכלל ומאמן המון המון גב המון כתף אחורית ומשיכות אחורה
תכתוב בגוגל how to fix rolled shoulders
אני עושה גם חתירה,מתח,משיכות בנוסף לדדליפט.
בכל מקרה תודה על העזרה אחי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית