הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי האמרת חלבון

שיי33

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
שלום האם לפי הנתונים של האבקה הזו מבית סופראפקט תוכלו לומר לי האם העבירו אותה הליך של האמרת חלבון או לא והאם היא 100% מי גבינה הוא יש בה גם חלבון חיטה או סויה.
d3d0279e-e133-4454-b70f-b3c4beb32d58.jpg

אם הם היו טורחים למיין את הרשימה בצד שמאל לפי השם או לפי הכמות, היה קל יותר לענות לך. לפי בדיקה קצת שטחית הפרופיל נראה מתאים למה שאמור להיות בחלבון WHEY בלי חוכמות (אבל לא בדקתי את הכל. יש גבול למה שאני מוכן לעשות בשביל השכר המצחיק שמשלמים לי כאן).

אבל לא בדקתי את הכל. יש גבול למה שאני מוכן לעשות בשביל השכר המצחיק שמשלמים לי כאן
טוווווב, נווווו.... אם זה לפי רמת השכר, אני מניח שאני אעשה את זה....

המרכיבים נראים בסדר, רק נתון אחד מפריע לי: 96 גרם חלבון ל-100 גרם אבקה. לא רואה איך גורמים לדבר כזה לקרות בלי לשפוך חצי קילו גלוטמין לתוך כל קילו אבקת whey.

• פותח/ת השרשור
חחח תודה:193ek: אני אמליץ עליך להעלאת שכר 😁
רגע יש בעיה אם שפכו חצי קילו גלוטומין? על מה זה משפיע?

רגע יש בעיה אם שפכו חצי קילו גלוטומין? על מה זה משפיע?
זה מוזיל את החלבון - גם מבחינת עלות ייצור, שזה לא חשוב לנו כצרכנים, וגם מבחינת הערך הביולוגי שלו.
כי גלוטמין אנחנו גם כך מקבלים בשפע מהמזון.

• פותח/ת השרשור
אז שורה תחתונה לקנות או לא ? מישהו התנסה עם חברת סופר אפקט ? אמינה?
תודה על התגובות

אל תקנה יש להם בעיות בייצור וגם יש להם תביעה נגד החברה ..עדיף תקנה חברות כמו optimum,dymatize,bpi,vpx,my protein..
אל תקנה יש להם בעיות בייצור וגם יש להם תביעה נגד החברה ..עדיף תקנה חברות כמו optimum,dymatize,bpi,vpx,my protein..

לסופר אפקט היו כל מיני בעיות ביצור, אבל לעיתים,
והערכים הגיוניים ולא נראה לי שזה עבר האמרת חנקן, זה גם איזולט מה שמסביר את הערכים המטורפים.
אני הייתי קונה...
אבל הייתי קונה מאמינו שופ כי אני יודע שאם הייתי נופל על פח פגום הם היו מחליפים לי.

Back
למעלה תחתית