הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אופטימום גולד - טופי קרמל פאדג'

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
הבאתי לעצמי דלי כזה, ריח בנזונה.
הרגע אני אוכל דייסה עם ש"ש וחצי סקופ והטעם גן עדן, היום אני גם אשתה אחרי אימון סקופ עם 2 סקופים של סוכר ענבים ומים, אעדכן איך הטעם ובלילה סקופ עם חלב ✌️

משה תודה על ההמלצה !

בונא יא שחיף אתה לא מתבייש?אני המלצתי לך פעם וניל?
angry.gif
קרם עוגיות !!

הבאתי לעצמי דלי כזה, ריח בנזונה.
הרגע אני אוכל דייסה עם ש"ש וחצי סקופ והטעם גן עדן, היום אני גם אשתה אחרי אימון סקופ עם 2 סקופים של סוכר ענבים ומים, אעדכן איך הטעם ובלילה סקופ עם חלב ✌️

משה תודה על ההמלצה !
איפה קניתה אם אפשר לשאול?

• פותח/ת השרשור
מחו"ל

הרגע חזרתי מאימון, טעם גן עדן עם 2 סקופים של סוכר ענבים, מאוד מתוק הייתי צריך כמעט ליטר מים :-]

הקרם עוגיות של אופטימום אם חלב זה טעם גן עדן חביבי זה ש-לך זה לא היה טעים זה בקטנה..אתה לא ניחשב..🖕

הטעם נחמד באמת אבל איך אתה יכול לשרוד את הריח ההיום הזה

עפ אחת שכחתי לשטוף את השייקר (השארתי אותו בתיק של האימון) פתחתי את התיק ופשוט רציתי למות, נראה לי מההדף של הירח עפתי איזה 7 מטר אחורה

אני צריך לקבל עכשיו אופטימום שוקולד מאלט (גם אין בארץ) וסינטה 6 חמאת בוטנים שוקולד
מה שעוד בדרך זה sugar cookie של אופטימום שמעתי זה פצצה רצח , וגם apple pie שמעתי זה גם מדהים , זה טעמים שיוצאים רק בעונת הקריסמס ואז נעלמים לפעמים לתמיד :\

• פותח/ת השרשור
משה תשתה מאסל טק:sarcastic:

תעדכן איך הטעמים, אני סומך על הטעם שלך גם אני פריק של בננהו אהבתי מאוד את הקרמל טופי פאדג' אז כנראה שאנחנו באותו הראש ...

השוקולד מאלט כבר טעמתי בביקורת שלי תוכל לקרוא , אהבתי אותו מקום 3 אחרי בננה וטופי פאדג' ..
ואללה יש גם דלי של אופטימום טעם שורשי בירה לפאניק בדרך , אם הוא לא מסיים אותו הוא יורד מראשי 🤡

משה - ROOT BEER זה לא שורשי בירה, זה נקרא בירה שחורה.
שוקולד מאלט מעניין איך הוא, מה שמבאס בטעמים החדשים, שיש פחות חלבון למנת הגשה, יש לי את הטופי קרמל, הוא טעם מעולה אבל הבעיה היא שמנת הגשה היא 32 גרם, ברוקי רואד זה פחות. זה בא על חשבון כמות חלבון.

• פותח/ת השרשור
כן האמת שיש שם יותר קלוריות משומן אם אני זוכר, אתה יכול לבדוק את העניין שניר?

התכוונתי ל
Root beer float
זה קינוח שמוגש בטעם בירה שחורה ווניל , בקיצור זה ממש מגעיל.
בקשר לטעמים , לא ראיתי טעם אחד של אופטימום שהוא פחות מ24 גרם חלבון (לפחות לא מה שרשום ב BB.COM)

יש עוד 0.5 גרם שומן יותר למנת הגשה ועוד גרם אחד של פחמימה בהשוואה לשוקולד רגיל.
לטעמים שיש עוד 0.5 גרם שומן למנת הגשה הם מוסיפים שמן חמניות כדמוי שמנת.

רק לא זה אחי 😵😵

החצי גרם שומן הזה לא יהרוג אותך 😵😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית