הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טופ טופינג לדייסת ש"ש ואבקת חלבון

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
איזה שילובים טעימים לכם בדייסת שיבולת שועל חלבונית?

עד עכשיו ניסיתי:
חמאת בוטנים - שבבי קוקוס - דובדבן (מעולה)
חמאת בוטנים - שבבי קקאו - ברנפלקס (נוראי - הברנפלקס מתרכך)
חמאת בוטנים - שבבי קקאו - בננה (מעולה)

שבת שלום לכל הקהילה האדירה הזו!

ארוחות כאלה זה לחיטוב ואפילו לא שווה את הקלוריות
חיטוב/אנשים כמוני שאף פעם לא שבעים 😅. אבל באמת שזה תופס אחלה נפח ויוצא 330 קלוריות להכל.
בכל אופן, אני לא חושב שיש פה נכון/לא נכון. ראיתי מתכון נחמד וטעים עם יחס טוב של נפח-קלוריות אז שיתפתי. הוא יחליט בסוף מה ואיך לאכול.

IMG_20211130_091519.jpg בתמונה פה יש רק 40 ג שיבולת שועל.

חיטוב/אנשים כמוני שאף פעם לא שבעים 😅. אבל באמת שזה תופס אחלה נפח ויוצא 330 קלוריות להכל.
בכל אופן, אני לא חושב שיש פה נכון/לא נכון. ראיתי מתכון נחמד וטעים עם יחס טוב של נפח-קלוריות אז שיתפתי. הוא יחליט בסוף מה ואיך לאכול.

צפה בקובץ המצורף 73606 בתמונה פה יש רק 40 ג שיבולת שועל.
אחי 40 גרם שיבולת מגרד לי את השן
חייב לפחות 100 גרם בישביל לשבוע לכמה שעות טובות

שים כמה שתרצה, זו לא הנקודה בכלל. הנקודה היא שדרך ההכנה שלו מייצרת מנה עם יותר נפח ביחס לדרכים אחרות. נסה להכין 100 גרם כמוהו לעומת כמו שאתה מכין בדרך כלל, תראה שיוצא לך יותר נפח ויותר משביע.

צירפתי את התמונה כדי להראות כמה נפח יוצא עבור 40 גרם בלבד.

שים כמה שתרצה, זו לא הנקודה בכלל. הנקודה היא שדרך ההכנה שלו מייצרת מנה עם יותר נפח ביחס לדרכים אחרות. נסה להכין 100 גרם כמוהו לעומת כמו שאתה מכין בדרך כלל, תראה שיוצא לך יותר נפח ויותר משביע.

צירפתי את התמונה כדי להראות כמה נפח יוצא עבור 40 גרם בלבד.
שמע מבחינתי לפחות לפי המצרכים שראיתי אני לא אהיה שבע יותר
אני מבטיח לך
אני אנסה יום אחד שיהיה לי זמן

חולה על שיבולת שועל. לא משביע אותי בשום צורה. ניסיתי ביום שישי 220 גרם לפני הכנה. לא כולל סקופ אבקת חלבון ו20 גרם חמאת בוטנים. הגוף שלי לא עיכל שאכלתי בכלל. צריכה לשלוח את עצמי למעבדה,משהו בי לא תקין.

שמע מבחינתי לפחות לפי המצרכים שראיתי אני לא אהיה שבע יותר
אני מבטיח לך
אני אנסה יום אחד שיהיה לי זמן
חולה על שיבולת שועל. לא משביע אותי בשום צורה. ניסיתי ביום שישי 220 גרם לפני הכנה. לא כולל סקופ אבקת חלבון ו20 גרם חמאת בוטנים. הגוף שלי לא עיכל שאכלתי בכלל. צריכה לשלוח את עצמי למעבדה,משהו בי לא תקין.
בדיוק, אני מסכים לחלוטין ששיבולת שועל זה לא משביע. במיוחד לא איך שהייתי מכין אותה. עד כה הדרך בסרטון היא הדרך שהביאה לי הכי הרבה נפח ומרגישה יותר משביעה ביחס לאיך שהייתי מכין אז רציתי לשתף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית