הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיואש, חילוף חומרים הורג אותי

• פותח/ת השרשור MBloa
  • פורסם בתאריך

MBloa

משתמש מתחיל
17
2
נק' מוניטין:
2
17
2
אהלן חברים,
אני בחור מאז ומתמיד היה רזה והחלטתי לעשות עם זה משהו ובאמת עליתי15 קילו. כרגע אני שוקל סביבות ה60 על 1.65 והאחוז שומן נמוך כמו שאפשר להבין.הגעתי למצב שאחרי חצי שנה שהייתי במכון עם עליה יפה מאוד של 3 קילו בחודש אני פשוט תקוע במשקל לא משנה כמה אני אוכל. עליתי בקלוריות לאט לאט והגעתי ל4000 קלוריות.זה פשוט נורא לאכול כמו בן אדם ששוקל 80 בסייקל כשאתה במשקל כל כך נמוך ועדיין אתה לא עולה במשקל..\
יכול להיות שבאמת אני לא אכלתי את הכל האוכל בתפריטים שבניתי אבל עדיין אני מרגיש כשאחרי שאני אוכל משהו אני פשוט חייב באותו רגע ללכת לשירותים ולהוציא את זה.. מה לעזאזל אני עושה במצב שלי? נחנקתי כבר נחנקתיייי:🤦‍♂️:

תכלס מה שאני חושב זה שאתה צריך לנסות מזה עם שומן גבוה ואז הגוף שלך יהיה חייב לעלות במשקל, הקטע זה שפחמימה,ברגע שיש לך בגוף יותר מידי פחמימה ,ואין ל צורך במאגרי שומן,הוא יכול פשוט לשרוף את הפחמימה על ריק,לפחמימה יש מנגנון של פירוק עצמי,ואז הגוף בעצם מאבד קלוריות,בשומן זה לא יקרה,והגוף שלך יהיה חייב להשתמש בקלוריות כדי לעלות במשקל.

מעבר לאימוני הכוח, איזה עוד פעילות אתה עושה שגורמת לשריפת קלוריות?
תנסה לקחת את התפריט לעלייה במסה של 75 קילו מהפורטל ובמשך חודש להקפיד עליו ב 100% ותראה האם יש התקדמות

אתה דפקת את החילוף חומרים של עצמך. רד לכמה שבועות של נייטראלי על 1800-2000 וזה אמור לסדר את עצמו. אחר כך תחזור למסה

תכלס מה שאני חושב זה שאתה צריך לנסות מזה עם שומן גבוה ואז הגוף שלך יהיה חייב לעלות במשקל, הקטע זה שפחמימה,ברגע שיש לך בגוף יותר מידי פחמימה ,ואין ל צורך במאגרי שומן,הוא יכול פשוט לשרוף את הפחמימה על ריק,לפחמימה יש מנגנון של פירוק עצמי,ואז הגוף בעצם מאבד קלוריות,בשומן זה לא יקרה,והגוף שלך יהיה חייב להשתמש בקלוריות כדי לעלות במשקל.
640

• פותח/ת השרשור
מעבר לאימוני הכוח, איזה עוד פעילות אתה עושה שגורמת לשריפת קלוריות?
תנסה לקחת את התפריט לעלייה במסה של 75 קילו מהפורטל ובמשך חודש להקפיד עליו ב 100% ותראה האם יש התקדמות
רק אימוני כוח. בעיקרון אני כבר לא יכול לאכול אני מיואש
אתה עוקב וסופר קלוריות ובאמת מגיע ל4000 או שאתה משער שזה 4000 ?
עוקב עם תפריט מסודר

אתה דפקת את החילוף חומרים של עצמך. רד לכמה שבועות של נייטראלי על 1800-2000 וזה אמור לסדר את עצמו. אחר כך תחזור למסה

אני חושב שזה המהלך שאני הולך לעשות.

תודה לכולם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית