הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ד"ר טיפש

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
הוא בנאדם חכם מאוד ..
ההגדרות שלו ושל מוסדות כאלו ואחרים שונים מההגדרות שאתה מכיר , לדוגמא מתאמן מתחיל .. בהגדרה שלו זה מישהו שבא 2-3 בשבוע.
בקשר לתרגילים שהוא אומרשלא מיועדים שמתחילים, שאלתי אותו פעם את זה ולפי מה שהבנתי הוא לרוב מדבר על ילדים קטנים שסתםבאו להעביר את הזמן או זקנים.

הוא בנאדם חכם מאוד ..
ההגדרות שלו ושל מוסדות כאלו ואחרים שונים מההגדרות שאתה מכיר , לדוגמא מתאמן מתחיל .. בהגדרה שלו זה מישהו שבא 2-3 בשבוע.
בקשר לתרגילים שהוא אומרשלא מיועדים שמתחילים, שאלתי אותו פעם את זה ולפי מה שהבנתי הוא לרוב מדבר על ילדים קטנים שסתםבאו להעביר את הזמן או זקנים.
סתם לא רושמים כתבות שפונות לקהל הרחב.
ראיתי את הספר של איתי זיו, יותר נכון ערימה של דפים, שלא הייתי קורא להם ספר.
יש שם טעויות קריטיות שהייתי מתבייש לשים ד"ר לפני השם שלי, הייתי קונה את כל הספרים מהחנויות רק כדי שלא יקנו את הפאדיחה הזו.

איזה קטע, המרצה שלי בקורס וגם של קודקוד אוקטובר האדום..

נ.ב

moo, אם הבנאדם דוקטור אז טיפש הוא כנראה לא, רק לא מעודכן או לא רוצה להתעדכן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סתם לא רושמים כתבות שפונות לקהל הרחב.
ראיתי את הספר של איתי זיו, יותר נכון ערימה של דפים, שלא הייתי קורא להם ספר.
יש שם טעויות קריטיות שהייתי מתבייש לשים ד"ר לפני השם שלי, הייתי קונה את כל הספרים מהחנויות רק כדי שלא יקנו את הפאדיחה הזו.

אני גם עברתי על הספר שלו, ובאמת יש שם כמה דברים בעייתים..
הבעיה שלו שהוא לא מתקדם ולא מעשיר את הידעשלו(שדרך אגב יש כאלה שכן-באונ',הכוונה)
אבל בכל זאת יש לו ידע גדול ואחלה בנאדם(מקווה שהוא רואה את התגובה ויעביר אותי במעשי:161bd:)

למה תמיד שרואים כתבות על מתאמנים מתחילים רואים את זה- 'הרצון לרזות ולהיכנס לכושר'
כאילו מה אי אפשר להיכנס לכושר בלי להרזות? אי אפשר להרזות מבלי להיכנס לכושר?

בגלל דברים כאלו ענפי הPP WL BB נראים כמו שהם נראים היום. (שלדעתי הם צריכים להיתפרסם הרבה יותר, במיוחד PP וWL)

מה זה נראים כמו שהם נראים היום? בחו"ל WL מקבל כבוד. PL זה לא ענף אולימפי, ולכן יקבל פחות כבוד.

PL וWL יכולים להיות הרבה יותר גדולים ממה שהם כיום תסכים איתי, המילה החזקה ביותר בחדרי כושר היא אנורקסיה.

לא ממש עברתי על הכתבה, אבל מה שאותי יותר הטריד הוא לא ד"ר איתי זיו, אלא דווקא צור קסטל שגם לקח חלק בכתיבה. עם רוב המרצים ב"שיאים" יצא לי לדבר מעט מעבר לשיעורים בכיתה, כמעט כולם באמת שולטים בתחום, כל הזמן מתעדכנים, מבינים עיניין, ואפילו באו אליי בהצעה להעביר שיעור על CrossFit. אבל מרבית החומר מוכתב ע"י משרד החינוך, מסגרת השעות מאוד מצומצמת, והכי גרוע שיש להם אוכלוסיה לא יותר מידי מבריקה לעבוד איתה. ככה יוצא שמלמדים ליצנות. צור קסטל לעומת זאת במהלך השיעורים שלו התגלה כבור מוחלט. תפקידו היה להעביר שיעורי פיזיולוגיה בהם הוא נכנס בכלל לנושאים של אימונים ותזונה שהם קצת נשגבים מבינתו. אפילו המרצה לתזונה היה נבוך כשסיפרנו לו מה הוא מלמד. הידע שלו מבוסס על האימונים האישיים שלו בעיקר, והוא בכלל רץ מרתון. כמות השטויות שהוא פלט היא אינסופית, והכי גרוע, לא רלוונטית בכלל לאוכולוסיה שנכנסת לחד"כ. פיזיולוגיה הוא יודע, והוא היה צריך להסתפק בזה.

זה ככה אבל, מרצים רוצים להרשים ליצנים, כשיש ליצן שהוא חריג הם הופכים אותו ללוליין וזה מה שיפה בקרקס יש מגוון רחב של תפקידים.

איזה קטע, המרצה שלי בקורס וגם של קודקוד אוקטובר האדום..

נ.ב

moo, אם הבנאדם דוקטור אז טיפש הוא כנראה לא, רק לא מעודכן או לא רוצה להתעדכן.

הוא דוקטור כי יש לו תואר שלישי בניהול הספורט. זה כמעט כמו שאיזה דוקטור להיסטוריה ייתן עצות בספורט (בהקצנה).

הוא דוקטור כי יש לו תואר שלישי בניהול הספורט. זה כמעט כמו שאיזה דוקטור להיסטוריה ייתן עצות בספורט (בהקצנה).
עדיין לא הבנת את הכוונה שלי:
הוא לא יכול להיות טיפש אם הוא דוקטור. השאלה באיזה תחום הוא דוקטור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית