עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי בזוויות שתתאמני עם הTRX, זה בעצם אימון כוח עם משקל גוף.
באמת שאני לא מבין מה כולן מתלהבות מהרצועות האלה. 😕
אותו דבר כמו לקחת חבל ולקשור אותו איכשהו לכל מקום.
אימון trx הוא לא אימון כח במונחים שלך. דווקא יכול להיות מעולה לאלה שרוצים לשלב אימון אנארובי על דופק גבוה.אם אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אימוני כוח (די עצימים, חוץ מאחד שהוא בערך התאוששות,בקיצור-לינארית) ורוצה לשלב פעם פעמיים בשבוע trx, מומלץ או שזה גם נחשב כאימון ״כוח״ ופחות אירובי?
מה המטרות שלך?אם אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אימוני כוח (די עצימים, חוץ מאחד שהוא בערך התאוששות,בקיצור-לינארית) ורוצה לשלב פעם פעמיים בשבוע trx, מומלץ או שזה גם נחשב כאימון ״כוח״ ופחות אירובי?
מה המטרות שלך?
מה מטרת האימוני TRX שאת רוצה להוסיף?
אם את נהנית מהאימון זה משהו אחר .אני בחיטוב, ורציתי להוסיף אירובי שלא יהיה משעמם..יצא לי די מזמן להיות באימון trx ואני זוכרת שממש נהנתי ממנו.
אז חשבתי לחזור לשלב אותו פעם-פעמיים בשבוע..
TRX מיועד במקור לפעילות אנאירובית, אבל מאחר שניתן לשלוט על העצימות אפשר להשתמש בו גם לפעילות אירובית. אם נהנית ממנו ואת מצליחה לשמור על דופק גבוה לפרקי זמן סבירים - לכי על זה.רציתי להוסיף אירובי
TRX מיועד במקור לפעילות אנאירובית, אבל מאחר שניתן לשלוט על העצימות אפשר להשתמש בו גם לפעילות אירובית. אם נהנית ממנו ואת מצליחה לשמור על דופק גבוה לפרקי זמן סבירים - לכי על זה.
זהו שלא אני שולטת בזה, אני הולכת לאימון קבוצתי אצל מדריכה.
השאלה איך אני יכולה לדעת שזה עובר או תחום האירובי וכבר נהיה אימון אנאירובי?
אני לא רוצה שזה יקלקל לי את האימוני כוח..
קרוספיט יפגע באימוני הכח יותר מ-TRX. קרוספיט מכיל יותר מדי אלמנטים מתכניות כח, TRX לעומתו הוא אנארובי קליל בדופק גבוה יחסית.גם אירובי יכול לקלקל אימוני כוח.
אם את רוצה שילוב טוב, במיוחד לתקופת חיטוב (מקווה שברור לך שהביצועים המקסימאליים יורדים בחיטוב), חפשי משהו בסגנון של קרוספיט ולא TRX