אני לא בטוח אם זה לפורום הזה או שפורום אחר
מחר אני סוגר את השבוע ה6 שלי בSS ועליתי במשקלים במוט וגם במשקל גוף,
אני 173/4 על משקל 73
אני כבר כמה זמן חושב לעבור לחיטוב מכמה סיבות:
1. למרות שהגיוס שלי זה בינואר אני לא בכושר בשיט (מבחינת ריצות וסיבולת לב ריאה) ואני רוצה להתחיל לרוץ.
2.בשבוע האחרון אני בקושי אוכל (אין חשק לאכול, אם אני אוכל אחרי קצת לא משנה מה אני מכריח את עצמי לאכול), או בגלל החום או לא יודע למה, אז חשבתי לעבור לחיטוב ושזה זמן יחסית טוב מהבחינה הזאת, שאם אני גם ככה לא אוכל ממש אז למה לא לעבור לחיטוב שגם ככה אני צריך עוד כמה זמן.
זה בעיקר הסיבות שאני רוצה לעבור לחיטוב.
השאלה שלי היא מה אתם אומרים?
דרך אגב המטרה שלי מבחינת משקלים בSS זה:
בנץ 80
דדליפט 120
סקוואט 100+
פרס 50
כרגע אני במשקלים:
בנץ 75
דדליפט 80
סקוואט 100
פרס 40
האם כדאי בכלל לעבור עכשיו לחיטוב, אם כן, האם כדאי לעלות (מה שנמוך מאוד אצלי עכשיו זה הדד וזה למה אני אומר את זה) ב10 קילו מאימון לאימון? אני כרגע מעלה ב5 קילו מאימון לאימון, אני מרגיש שאני יכול לעלות ב10 מאימון לאימון, אבל ממש לא בטוח שזה כדאי.
מקווה שניסחתי ברור מספיק ושפרסמתי בפורום הנכון, תודה רבה לעונים
הקפצה-
זה די דחוף אם תוכלו לענות בבקשה
@White Walker @Tank @yujinius
מחר אני סוגר את השבוע ה6 שלי בSS ועליתי במשקלים במוט וגם במשקל גוף,
אני 173/4 על משקל 73
אני כבר כמה זמן חושב לעבור לחיטוב מכמה סיבות:
1. למרות שהגיוס שלי זה בינואר אני לא בכושר בשיט (מבחינת ריצות וסיבולת לב ריאה) ואני רוצה להתחיל לרוץ.
2.בשבוע האחרון אני בקושי אוכל (אין חשק לאכול, אם אני אוכל אחרי קצת לא משנה מה אני מכריח את עצמי לאכול), או בגלל החום או לא יודע למה, אז חשבתי לעבור לחיטוב ושזה זמן יחסית טוב מהבחינה הזאת, שאם אני גם ככה לא אוכל ממש אז למה לא לעבור לחיטוב שגם ככה אני צריך עוד כמה זמן.
זה בעיקר הסיבות שאני רוצה לעבור לחיטוב.
השאלה שלי היא מה אתם אומרים?
דרך אגב המטרה שלי מבחינת משקלים בSS זה:
בנץ 80
דדליפט 120
סקוואט 100+
פרס 50
כרגע אני במשקלים:
בנץ 75
דדליפט 80
סקוואט 100
פרס 40
האם כדאי בכלל לעבור עכשיו לחיטוב, אם כן, האם כדאי לעלות (מה שנמוך מאוד אצלי עכשיו זה הדד וזה למה אני אומר את זה) ב10 קילו מאימון לאימון? אני כרגע מעלה ב5 קילו מאימון לאימון, אני מרגיש שאני יכול לעלות ב10 מאימון לאימון, אבל ממש לא בטוח שזה כדאי.
מקווה שניסחתי ברור מספיק ושפרסמתי בפורום הנכון, תודה רבה לעונים
הקפצה-
זה די דחוף אם תוכלו לענות בבקשה
@White Walker @Tank @yujinius
נערך לאחרונה: