עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אממ אבל אם נגיד אני אוכל לפי תפריט ואני פתאום אוכל גלידה אז במקום להוריד גבינה צהובה ופסטרמה נגיד ?אתה יכול לעשות צ'יט פעם בשבוע...זה רק יועיל מאשר יזיק
תעשה צ'יט פעם בשבוע על חשבון הארוחה הגדולהאממ אבל אם נגיד אני אוכל לפי תפריט ואני פתאום אוכל גלידה אז במקום להוריד גבינה צהובה ופסטרמה נגיד ?
אני אוהב תתפריט שלי הוא טעים אני לא צריך צ'יט אבל לפעמים יש לי חשק למשהו ספיצפי במקרה הזה זה גלידה...תעשה צ'יט פעם בשבוע על חשבון הארוחה הגדולה
אם עוד לא קראת את המאמר על החיטוב בפורטל,ממליץ לך לקרוא
וגם אם קראת תקרא שוב
חחח אם אתם דואגים לשומן בגלידה כנראה אין לכם מושג מה אתם עושים בכלל....יש גלידות 0 אחוז שומן טעימות
אני לא דואג אני אוכל הכל 🤣חחח אם אתם דואגים לשומן בגלידה כנראה אין לכם מושג מה אתם עושים בכלל....
מה הבעיה בכמות כה קטנה של סוכרים?הבעיה בגלידה זה ה25 גרם סוכר שיש ולא ה8-10 גרם שומן
אז בדיוק בשביל המקרים האלה עושים צ'יט, כשבא לך משהו ספציפי שלא בתפריט.אני אוהב תתפריט שלי הוא טעים אני לא צריך צ'יט אבל לפעמים יש לי חשק למשהו ספיצפי במקרה הזה זה גלידה...
שומן רווי זה ממש לא בעיה
סרטון ממש מעניין בנושא
מה רע בסרטון?מעניין מה שאר החבר'ה פה חושבים על הסרטון הזה.
אולי נכון אבל נטול רפרנסים ויש שם גם שטויות.מה רע בסרטון?
תאכל מה שבא לך לא חייב מלא.אבל להמשיך לצרוך פחמימות כרגיל, כן?
לחם דגנים, שיפון, פסטה מחיטה מלאה, אורז מלא, כסמת, קינואה, תפו"א, בטטה וכו'..
לא, תוריד 3 פרוסות לחם ותאכל את הגלידה פשוט וזהו.אממ אבל אם נגיד אני אוכל לפי תפריט ואני פתאום אוכל גלידה אז במקום להוריד גבינה צהובה ופסטרמה נגיד ?
לא נורא, בטח לא בכמות כזאתכמה נוראי זה שומן רווי?
שומן רווי זה ממש לא בעיה
סרטון ממש מעניין בנושא